Witam,
skoro produkcja ruszyła pełną parą, TIR-y stoją pod zakładem (bo widziałem) to wyniki muszą być dobre! No chyba, że znowu dojdzie do kreatywnej księgowości maklera z Cypru to wtedy lecimy znowu na ryj. Mam nadzieje, że 30.08 trend boczny zmieni się przynajmniej na chwilę bo te wahadełka już mnie nudzą.
Witam POSIADACZY !!!
W piątek sprzedałem na zamknięcie po 4,43
dzisiaj odkupiłem po 4,4 na otwarciu i po 4,38
-----------------------------------------------------------------
wykres pięknie pnie się do góry
kierunek 5,00
a potem 6 i więcej
czas kupować moi DRODZY INWESTORZY !!!
oto właśnie chodzi te naganiania na wzrosty a po chwili na spadki i odwrotnie, a po co to? ano po to żeby kombinować kupować i za chwile sprzedawać, cieszyć się z tych 4 gr a prawdziwą kasę bez ryzyka zarabiają biura maklerskie. No bo co to za interes dla nich gdyby była hossa i akcje stale rosły? klientkupiłbyakcje i trzymał np rok, biuro zarobiłoby 2 razy na kupnie i sprzedaży. Lepiej gdy klien w ciągu roku non stop kupuje i sprzedaje wtedy jest ok.
Kupowanie akcji jakiejs spolki tylko dlatego ze ma byc wyplacana dywidenda jest dla mnie kompletnym idiotyzmem w ktory ludzie wciaz brna z uporem maniaka. Rownie dobrze a o moeze nawet i prosciej mozna podejmowac decyzje inwestycyjne na podstawie rzutu moneta - orzel wzrosnie, reszka spadnie. Ale robcie jak chcecie ;)