Z miesiąca na miesiąc odkłada się temat kuratora dla spółki. Nalepa bojkotuje wszystkie inicjatywy i temat stoi. Ma ktoś info czy sierpniowa rozprawa już się odbyła?
Przyjacielu, wystarczy sięgnąć po informacje troszeczkę głębiej niż tylko na forum bankiera, pełne obserwatorów bez własnej inicjatywy. Każdy zainteresowany tematem szuka swoich źródeł.
nie mów że w sądzie się dowiedziałeś?,bo trzeba znać szczegóły np sprawy numer akty aby czegoś się dowiedzieć,ja szukałem w necie ale tam są tylko wpisy z forów
i jeszcze pytanie jak nalepa może blokować wybór kuratora?chyba o tym decyduje sąd, jeśli tak jest to też ciekawe dlaczego sąd odracza co chwilę sprawy i przesuwa w czasie?
jeśli to sąd z gdańska to dużo to wyjaśnia.
Wszystkie sprawy toczą się w sądach właściwych dla toku wydarzeń a więc Trójmiasto. To faktycznie komplikuje sprawę. A wracając do blokowania. Wystarczy nie zjawić się na rozprawie, ta jest odraczana. Trudno ustalić cokolwiek, skoro nie ma głownego zamieszanego, prawda?
nie jestem zadnym inwestorem tylko ofiara tych oszustow z srt ,tylko patzre realnie na to co z tym mozna zrobic i wiem ,ze nic ,wiec nie trace czasu na te spolke iodrabiam ile moge.