no niestety wyniki kiepskie za to półrocze. Drugie będzie znacznie lepsze (więcej zamóień), więc do końca roku UP powinien być. Ksiegowo spółka warta x2 tyle.
ja tez mam podobną srednią martwi mnie to bo np dzis mozna było dokupic po 1,16 a niebawem jeszcze spadnie choc dobre spółóki rosną jak szalone np mit technology
1) w dniach 02.09.2013r. – 12.09.2013r Pan sławomir Bakowski (VPrzew RN) i jednen z braci właścicieli zakupił łącznie 18.550 akcji Wandalex S.A. Średnia cena nabytych akcji wyniosła 1,17 zł. na poziomie 3,5 mln to bez znaczenia, ale sygnał wart odnotowania.
2) Zakupy jak na WDX raczej agresywne w ostatnich dniach ale bez podbijania ceny. To musiał być ktoś kogo nie obowiązują komunikaty j.w., czyli osoby powiązane.
3) No i na końcu po tych zakupach nastąpiło co musiało + prawie 7% przy spadającym całym rynku.
tyle, że nadal wbrew pozorom nie ma nadmiaru aktywnych inwestorów, ale kilku całkiem silnych chyba jednak jest. Nie należą do nich osoby powiązane, bo okres zamknięty. A wyniki za 2 tygodnie. Zobaczymy jak przełoży się na obroty informacja zarządu, ze mają portfel zamówień jak nigdy w historii spólki (raport kwartalny i wywiad prezesa).