• Co się narobiło Autor: ~Ryszard [83.3.84.*]
    Dlaczego taki zrzut, a miało odbić
  • Re: Co się narobiło Autor: ~matta [87.105.249.*]
    a co chcialeś?
    merol jak stał w salonie tak będzie stał :))
  • Re: Co się narobiło Autor: ~plex [79.186.63.*]
    jak sie mamy kisić to niech lepiej spadnie troche, troche kacji sie przemieli i będą podstawy by ruszac. Bo to że raport będzie dobry nie mam wątpliwości. Ktoś chce uwalic kurs by zebrać papier. Zabawy na S są i to widać.
    Dnia 2013-08-08 o godz. 13:46 ~plex napisał(a):
    Ktoś chce uwalic
    > kurs by zebrać papier. Zabawy na S są i to widać.

co ty bredzisz?
    zaniżanie przed odpałem to było dobre w czasach hossy
    tu ktoś się ewakuował, módlcie się żeby to nie był nikt z zarządu!
    być może to leszczyk który uzbierał 100 kilo po 20 gr i teraz uciekł bo na co miał czekać jak wszystko dookoła rośnie a na NC nędza?
  • Re: Co się narobiło Autor: ~Ryszard [83.3.84.*]
    ok, ok, ale ja nie jestem Ryszard od merola. Pozdrawiam
  • Re: Co się narobiło Autor: ~info [79.186.153.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/Quercus-TFI-liczy-na-rekordowe-wyniki-finansowe-w-2013-roku-2908615.html
    Nawet jak i ktoś sie ewakuował bo gdzie indziej rosnie a tu nie to chyba dobrze, że ktoś te akcje przejął w swoje silne rączki. Raczej bezpodstawnie nikt tu koszyków nie nadstawia kiedy wokoło wzrosty :) Będzie ciekawie
    ja nie widzę żadnych koszyków
    po prostu leszcz przejął akcje od innego leszcza
    ten co dzisiaj kupił sprzeda innemu po 12-14 gr i tak do usranej śmierci
    to jest NC, tu się tylko traci!
    haha kolego moj protfel to w 85% NC i nie zauważam zebym tylko tracił, wrecz przeciwnie tutaj idzie zarobić jak nigdzie indziej w Polsce.

Spuszczać wiecej na lewo!!!
    Dnia 2013-08-08 o godz. 14:07 ~plex napisał(a):
    > haha kolego moj protfel to w 85% NC i nie zauważam zebym
    > tylko tracił, wrecz przeciwnie

widocznie ty jesteś ten szczęściarz, tak jak na forexie wszyscy zarabiają :)
    akurat forex to mizeria potężna i tam nie zaglądam : )
  • Re: Co się narobiło Autor: ~Michał [77.254.169.*]
    oj leszcze .. tu jest wszystko kontrolowane co do grosza co do każdej transakcji aby nie przeholować z wskaznikami na każdym interwale , a zaniżanie przed odpałem dalej jest praktykowane..ale to wskazniki pokazują czy tak zrobić czy nie..dla graczy z ADHD stawiane są zapory aby się zbytnio nie zapędzali..tak było na dzisiejszej sesji na poziomie 20..czy dzisiejszy zrzut był bo tak leszcz postanowił czy kontrolowany aby wskazniki pokazały co powinny pokazać zostawiam każdemu pod własną rozwagę , faktem jest że do 1000 punktów na NC jest b daleko a wzrosty na każdej spółce powinny być takie na ile pozwoli prowadzący..tu może być zarówno 1 zł jak i 10 zł a do ile wzrośnie tego nie wiem
  • Re: Co się narobiło Autor: ~plex [83.20.182.*]
    Moze byc jak mowisz jednak wszystko sprowadza sie do faktu ze spolka jest niedoszacowana. Do tego ma potencjal rozwoju i aktywnie dziala. Pamietajmy ze akcji w wolnym obrocie nie ale 1,5 mln a dzis poszlo blisko 200tys papiera. Bedzie dobrze
[x]
ARI -9,17% 0,44 2025-10-24 12:26:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.