Ja kupiłem ale tylko trochę !! impex kupił sporo akcji borka -zarobi dodatkowo borek wisi kase impexowi kolejne 100mln robi się cikawie!? Gdyby właściclem były ofe tak jak w kętach kupowałbym na maxa ale Karku tylko wyciska kasę ze swoich spółek i nie inwestuje w nie. Wystarczy porównać na przestrzeni czasu zysk i wzrost przychodów kęt i impexmetalu a zobaczymy impexa jako marudera!!! Ale szykuje się tu coś ciekawego księgowego. To tylko moje zdanie warto część środków zaryzykować!!
tu niestety tylko księgowe cuda się dzieją, szkoda bo spółka radzi sobie dobrze i gdyby tak zarząd działał na korzyść spółki a nie wykonywał rozkazy karka to zapewne bylibyśmy już około 10 zł. Mając tyle kasy w takich czasach powinno się szukać okazji na rynku - przejęcia, inwestycje a nie ładować dziesiątki baniek w Boryszewa...
No cóż ale co można zrobić jedynie zmienić spółkę, żałuję bo już z dwa lata temu chciałem to wywalić i kupić KGHM ale z sentymentu trzymam a tu coraz niżej szorujemy, cena 2,xx to już kpina ale roman swoje ugra za pół lub za rok dowiemy się o co chodziło. Ale ciekawe czy przy 1,xx czy wyżej. POZDRAWIAM!