• PANY ANYMATORY... Autor: ~dzejkob [188.33.42.*]
    ruszcie no cos tym kursem, w jedna albo w druga bo nuda jest przeokrutna i dobijająca...:) wygląda na to że robienie kiełbasy szło im lepiej niż robienie kokosów:D

umoczeni ręka w górę, hej:
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~ostrzyżony baran [84.39.161.*]
    ze mnie już nic, dobili mnie
    marzy mi się dywidenda tak ok 1,50/szt ha ha
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~prrr [83.20.246.*]
    jak wypracują z 50 mln złotych to może z 40 groszy dadzą dewidente ale to pewnie dla super twardzieli z 5lat potrwa przy dobrych wiatrach albo i bardzo dobrych hehe
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~prr [83.21.134.*]
    znając spółkę i zarządzanie potrwa to jakieś 50 lat. A tak na serio kiedy zamierzają wprowadzić spółkę córkę na new conect ?
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~scott [83.28.74.*]
    PBS tp czerwona latarnia bananowej GPW
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~dzejkob [93.154.162.*]
    ci z dosc dlugim stazem wiedza ze pebees potrafi pierdolnąć w momencie kiedy wszystko inne juz jest wysoko, a szersze gremium zapomina w ogole o istnieniu tej spolki:)

zasadniczo opcje sa 2, sprzedac i zapomniec, albo czekac na pompke;P ktora oczywiscie moze nigdy nie nastąpic:)
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~xxx [82.177.83.*]
    Moim zdaniem czekać, sprzedać tzn że godzimy się ze stratą. A po co jak w każdej chwili może być wyżej.
    Nowe Oddziały powstają więc koszty ponoszą ogromne i trudno żeby mieli zysk. Z czasem jak to zacznie hulać na pełnych obrotach to i zyski będą i akcje pójdą w górę, w końcu to jest bank. Na giełdzie trzeba być cierpliwym. Może i na nas kiedyś przyjdzie czas.

Po za tym główny ąkcjonariusz jakim jest PBS Bank Sanok /bardzo szanowany lokalny bank/ ma ponad 60% tych akcji po wyższych cenach jak 0,34 i możę coś z tym kiedyś zrobi.
    Takie moje myślenie. Ktoś ma inne zdanie chętnie poczytam.
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~~1 [94.141.150.*]
    Jestem zapakowany sporo w akcje, w cenie dużo wyższej niż obecna. Kiszonka trwa już prawie 2 lata, a końca nie widać. To jedyna spółka, dla której mam tyle cierpliwości (tym bardziej, że przed ostatnią emisją trochę zarobiłem na niej).
    Ja czekam, nie mam ciśnienia na odzyskanie kasy póki co. Perspektywy jakieś tam są, ale polityka informacyjna Zarządu jest delikatnie mówiąc średnia.
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~xxx [82.177.83.*]
    Może trzeba ich poprosić o więcej informacji co dzieje się w spółce.
    Wydaje mi się że byłoby lepiej dla nas i dla spółki gdybyśmy więcej wiedzieli.
    Oni milczą, więc nikt nic nie wie i nie kupuje. A raport raz na pół roku to stanowczo za mało. Ludzie poczytają i zapomną, a gdyby się trochę pochwalili od czasu do czasu przypominali co robią /np otwieramy nowy oddział w Lublinie/ to by to jakoś szło. Ale to tylko moje myślenie.
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~dzejkob [62.87.254.*]
    ktos tam to jednak ma, i sadzac po obrotach czeka na zniecierpliwienie i zmeczenie i zbiera, ja osobiscie uwazam,ze dzisiaj ten pakiecik akcji ktory poszedl za 0,34 to akcje w fajnej cenie;) gdyby to byla moja cena wyjsciowa i srednia to bylbym zachwycony:)

niestety, co najwyżej można uśredniać:P co z resztą z niewielką chęcią co jakiś czas czynię:)

pozdrawiam umoczonych odezwe się za pół roku:) albo przy pierwszej konkretnej pompce:)
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~didi [83.23.86.*]
    Najwyzszy czas na pompke!!!
    cierpliwość musi byc wynagrodzona!!!
    Widłowy wake up!!!!
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~prrr [83.23.102.*]
    nadszedł już czas ? moment kulminacyjny w którą stronę pójdziemy?
  • Re: PANY ANYMATORY... Autor: ~dzejkob [31.175.64.*]
    faktycznie obecny poziom moglby byc punktem zwrotnym, ale przy obecnym "zainteresowaniu" spolka, nie wydaje mi sie zeby cokolwiek oprocz "animacji" bylo w stanie ruszyc go wiecej niz kilka procent.

o ile spolka sie rozwija, to zainteresowanie nią jest żadne, podobnie było kilka lat temu, obroty też były podobne. tylko perspektywy ogólnorynkowe lepsze.

pożyjemy zobaczymy. do końca miesiąca podobno decyzja w sprawie OFE, ciężko mi uwierzyć w to że obejdzie się bez rykoszetu dla parkietu i tych na nim się znajdujących, można się zastanowić czy na chwilę nie usiąść do stolika, bo można orła wywinąć, albo kostkę skręcić....;)
[x]
PBSFINANSE 0,00% 0,64 2025-09-09 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.