• ładna akcja .. Autor: ~wig20 [83.23.86.*]
    200 879 wyrzucone, i skupione w górę 10 000 ... bez komentarza
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~Euklides [83.230.127.*]
    Papier kompletnie nieprzewidywalny. Raz wygląda na odleszczanie, raz na wywalanie. Masakra.
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~arturo [86.1.72.*]
    wytlumacz co to znaczy jak mozesz
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~arek [86.1.72.*]
    duon dzis jak towar z gazetki niby w promocji ale ciezko kupic za te 1,19
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    ta jasne :) poczekaj kilak dni to dostaniesz i po 1,19 i po 1,12 i nizej tez dostaniesz ;)

a to 200tys akcji pomiedzy 1,26 a 1,20 to tez bylo ciezko dostac ?
    Bo jeden ziomek dzis mi pisal, ze stoi na 1,26z Kupnem na 10 tys akcji i dostac nie moze i,,, wyobraz sobie tak dostal ze lezy jeszcze nieptrzytomny ;) hahaha

jaki ty madrala jestes :D po akcji wysypania widzac gdzie ustalili gfranice madrzyc sie ze tam to nie mozna dostac :D:D:D:D

stac, poczekaj kilka dni cwaniaczku ;) i przed a nie po wodospadzie napisz taka teze, z jakas granica gdzie stoisz i dostac nie mozesz :D:D:D
    no i co nie dostales po 1,19, bo jak stales to dostales ;) wcale nie tak trudno bylo co ;)
  • ciezko po 1,19 dostac? Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    arku ciezko po 1,19? to moze po 1,18 bedize latwiej ;)

stawaj :D jak jestes twardziel ;) gazetki w promocji .... ;)
  • Arku ciezko po 1,19 dostac? to masz po 1,18 bylo latwiej ;) :D Autor: ~o0o [83.13.215.*]
    jak w temacie ;)
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~Euklides [83.230.127.*]
    I znów nie wiadomo co się dzieje, czy zaraz będzie negatywne info, jak ostatnio, czy zaraz podciągną na fixingu do 1.3 Jedne ręce grają.
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~wig20 [83.23.86.*]
    Poprzednia akcja ( co mi dali 4k po 1.12) była po to, by ulica nabrała wiary w siłe papieru, wiara była dzis widoczna jak sypnał blisko 300k. Ulica dostała bo wszyscy byli pewni ze wróci i że pojedzie dalej.
    ano widzisz, to ze jedne rece to ja pewien juz od miesiaca jestem ponad :D

tu jest tylko sypiaca spoldzielnia, nie ma wielkiego zbieracza, to my maluczcy zbieramy ;)
    i radze, modlcie sie by jakis duzy podmiot zaczal zbierac z nami, bo moze byc tak ze spoldzielnia po PBG zostawi nas na poziomie 90 gr ;) (to wersja mocno negatywna na ktora nie licze!)

dopiero jak sie wysypie PBG duon faktycznie pojdzie w gore, dopiero wtedy

z 80% obrotu jak nie lepiej to bedzie mielenie od siebie do siebie przez spoldzielnie jakas, powoli sypiac ludzim akcjami w kieszenie,,,, powoli,,,, niestey dla mnie.
    jednak cena taka jak w gazetce 1,19 po 1,18 juz ciezko mysle ze jutro do gory spokojnie az do konca sierpnia
    myslisz? a w imie czego tak myslisz? Jakies konkrety czy po prostu intuicja? czy jakiś pasjans postawiles?
    zapytalem wrozki a ona ze duon lawiruje miedzy 1,20 a 1,30 myslicie ze ma racje
    nalezy ta akcje podsumowac tak:

http://www.youtube.com/watch?v=ZGN3LLbWDRw

i tyle ;)
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~Łowca Jeleni [178.42.254.*]
    Wg mnie nie wywalone, tylko przełożone.
    Chyba, że to były jego ostatnie akcje i nie chciał czekać inaczej bez sensu by było, spokojnie mógłby to przy wyższych cenach sprzedać nawet wczoraj , a tak dodatkowo zablokował sobie sprzedaż kolejnych akcji przez małą ilość zleceń kupna i niższe dzisiejsze poziomy. chyba bez sensu by to zrobił.
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~Euklides [83.22.49.*]
    Moim zdaniem nie ma o czym tu specjalnie dyskutować, bo sprawa jest oczywista. Jeżeli ktoś dwa razy wyciąga za uszy kurs dokładnie do 1.29 po czym dwa razy następuje zwała, to ktoś chce się pozbyć akcji i liczy na popyt łapaczy noży "przecież spadło z 1.29 - promocja". Niewykluczone, że znów podciągnie, ale kto tym razem da się nabrać? Pewnie znajdą się kolejne owce, jak na spółkach panów K. i P. strzyże się od lat.
  • Re: ładna akcja .. Autor: ~Łowca Jeleni [178.42.254.*]
    Ile głów tyle rozumów, Dla mnie trend póki co jest rosnący, a korekty to normalne zjawisko ( ale chyba niektórzy nie rozumieją definicji trendów )
    Obserwuje dalej rozwój wydarzeń :)
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.