• KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~sowa631 [164.127.202.*]
    ODEJSCIE PREZESA+KONTRLA=POCZĄTEK KOŃCA????
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~Czy [95.40.89.*]
    Kontrole są normalne
    Nic nadzwyczajnego
    Każdy beneficjent przechodzi okresowe kontrole

Dlaczego w czasie kontroli PARP, RN odwołuje Prezesa, to dziw nad dziwy!
    Na pewno nie jest to dobre dla spółki

• Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: aloalo2001 [71.192.165.*]
    jak nie byloby problemow, to prezes by zostal, napewno czegos z funduszami nie dopilnowal, trzeba bedzie zwracac I oglosic upadlosc.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~doalo [37.109.27.*]
    Dnia 2013-08-06 o godz. 16:01 aloalo2001 napisał(a):
    > jak nie byloby problemow, to prezes by zostal, napewno
    > czegos z funduszami nie dopilnowal, trzeba bedzie zwracac I
    > oglosic upadlosc.
    Ale tyś głupi...że aż szkoda mi ciebie.
    Pomijając fakt co piszesz, wystarczy spojrzeć jak piszesz...
    Na pewno pisze się osobno na pewno i na pewno nie masz racji w tym co piszesz :)
    Nie zdążyłeś kupić po 9gr?;)
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: aloalo2001 [71.192.165.*]
    tu nie rzadzi ortografia, to nie lakcja polskiego, ale baranie ile pieniezdy zarobiles w zyciu, wszk jestes na gieldzie ta jak masz net worth baranie? mnie nie obrazisz, stac mnie na strate na tym bankrucie, bo jest to kropla w moich finasach. pisze, aby tacy jak ty nie naciagali ludzi za zakup tego bankruta, a poniewaz jestem z branzy to wiem co pisze.
    Tylko cud moze uratowac ta firme w postaci konkretnego inwestora z branzy, tez bym tego chciala nie powodu zarobkow na gieldzie, ale raczje dumy narodowej, ze tutaj tez moze sie udac, dlatego zaiwestowalam w ta firme. Ta firma jest zle zarzdzana, ciagle klotnie, przepychanki, zmiany zarzadu, teraz powoli problem finasowe I brak produktu nie wroza przetrwania.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~kkk [94.197.127.*]
    swoja droga ktos cos wie co sie stalo z colldevie i plastrami, bo podobno mialy byc hitem, a wszystko o nich nagle ucichlo. w ofercie sklepu internetowego zostalo tylko yosemiko...
  • Re:była KONTROLA-CZYLI- wszystko OK!!! Czekamy dalej:) Autor: ~doalo [5.172.247.*]
    Jak odpisałeś to świadczy, że jesteś jednak wieeelkim durniem.;)

Skoro masz takie podejście do spółki to po co się grzejesz i wypisujesz takie pierdoły! Masz jakiś cel? Jesteś taki dobrotliwy, że musisz ostrzec innych... Każdy ma swój rozum i sam podejmuje decyzje, jak mi coś nie pasuje to zmieniam akcje na inne i nie rozczulam się.

Jesteś może sowa?On też zachowuje się jak dzieciak w krótkich spodenkach w piaskownicy;)
  • Re:była KONTROLA-CZYLI- wszystko OK!!! Czekamy dalej:) Autor: ~ Ccc [31.2.53.*]
    Cały ten szum na forum i niepokoje inwestorów jest spowodowane jednym
    Działaniami inwestora kontrolującego RN
    Rozrabia jak pijany zając
  • Re:była KONTROLA-CZYLI- wszystko OK!!! Czekamy dalej:) Autor: aloalo2001 [71.192.165.*]
    mozesz sobie mnie wyzywac, wisi mi to, jak to swiadczy o tobie baranie?
    Komu to sprzedasz jak obot wynosi srednio 1 tys. jak zmienisz swoje akcje, boisz sie o swoje marne groszy I naganiasz na wzrosty, choc sam wiesz, ze spolka to bankrupt.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~max [195.29.85.*]
    dziwne, ze bankrut co chwile zdobywa jakies nagrody i podpisuje umowy zwiazane z przyszla dzialanoscia.co czlowieku z branzy na to powiesz?
    i nie mow o pieniadzach zarobionych na gieldzie , bo ja jestem na niej od 1996 . EUI konczy przenosiny biura do Kajetan i niedlugo rusza z produkcja. domysl sie gamoniu z branzy co bedzie produkowac
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: aloalo2001 [72.230.132.*]
    czemu wy ludzie z Polski umiecie tylko innych obrazac, jak pisza szczera krytyczna opinie. czemu sie tak pieniesz jak na pouczanie o ortografii pisze, ze to nie lekcja jezyka polskiego I pokaz mi swoj net worth, czy to nie logiczne, ze gadanie nie ma znaczenia, ale ile w zyciu zarobiles, oszczedziles, zaiwestowales I jak pomnozyles swoj majatek I na komiec jak masz szczescie ile z tego wynika dla innych, ale to temat na rozmowe z innym towarzystwem, tutaj maga cie tylko wyzwac od glupkow, debilow, gamoni.

nie bede tutaj dyskutowac ucz sie sam i sam decyduj, napisalam ci, ze te spolke uratuje tylko inwestor strategiczny z branzy, ktory zna sie na know-who i kiesielinski musi odejsc dziala na szkode spolki.

Juz sie kurs akji nie da podniec zadnym mydleniem oczu, nagrody byly kiedys na zachete, bo project byl ambitny, umowy obecne, to pozal sie boze izolowanie komorek macierzystych z tluszczu, po pierwsze to jeste proste jak drut, kazde przecitene lab to moze zrobic, wiec jest tez tanie, koszt takiej izolocji to przecietnie oceniam w Polsce na 3 tys zlotych dla centrum damiana, rzeczywisty koszt mniej niz 900 zlotych, sam widzisz, ze te umowy to groszowki, ladnie tylko wyglada jak sie da info. Po drugie, takich izoloacji nie bedzie duzo, zgadnij kogo stac na metode metyczna nie potwierdzana w badanich klinicznych, na ktory zwyczajnie jest obecnie moda? kilku bogatych, ktorym jakis doctor wcisnal kit. oceneniam ilosc takich izolocji na okolo 10-20 rocznie, dla takiej firmy to jest margines dzialanosci i dochod groszowy.

Sprawa produktu, moze ty mnie oswiecisz jaki to ma byc produkt na serio, bo wczesniej byly platki kolagenowe, bzdura dla naiwnych a teraz krem do twarzu, w ilosci JEDEN.

Hej, moze faktycznie powinni sie zajac branza kosmetyczna.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~rene [178.43.7.*]
    aloalo nie denerwuj się bo to nie ma sensu, po prostu ponad 70% postów na forum euroimplantu pochodzi od jednego użytkownika - maxa. Max tylko zmienia nicki i w pracy z innego ip a w domu z innego. Wtopił niemiłosiernie i teraz płacze pocieszając się "produkcją". Koniec tematu. Widzimy się jak zjedzie na 5-6 groszy.
    no prosze, nastepny troll.gdzie posrancu moj placz widzisz? ja na razie widze kilku idiotow wypisujacych bzdury na temat o ktorym nie maja pojecia . a gamoniu alo .... jak chcesz pisac ile kto zarobil itd to chetnie sie z toba policytuje ale poza forum.moze to cie troche nauczy pokory. i jeszcze co do moich strat to juz dawno je odrobilem i pomnazam zyski na Fluidzie . zostawilem pakiecik 100k EUI i nie zamierzam sprzedawac a niebawem pewnie dokupie.czekam tylko na info ktore pewnie wiele wyjasni
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~rene [178.43.7.*]
    idź sobie zmocz małą główkę frustracie, a bajki "ile to nie mam na koncie" bezdomnym na dobranoc opowiadaj
    prosze , prosze, jakie grono adoratorow zebralo sie na forum niby bankruta? co wam nie pozwala tak odrywac sie od kompa? ciekawe , ze kurs bankruta nie spada a bezwartosciowe akcje ktos zbiera... tluczcie te posciki za marne grosze , taka wasza praca..nie dzwie sie , ze nie pochwalicie sie tym co na koncie...ja sie nie chwale tym co mam na koncie ale nie trawie gamoni co udaja wielich gieldowych graczy .
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: aloalo2001 [72.230.132.*]
    Beznadziejny i prymitywny cwaniaczek, nikt z takim na chamstwo I wyzwiska nie wygra.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~rene [83.24.63.*]
    Bo gościu sfiksował, w jednym poście pisze jedno żeby w drugim temu zaprzeczyć. Typowe objawy schizofrenii plus pisanie pod różnymi nickami. Albo zaciągnął kredyt albo utopił jakieś większe oszczędności w papierach tej spólki. Co by nie było ewidentnie jest piehdolnięty.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~abs [89.65.54.*]
    widzę , że "max" ma rację z tym waszym naganianiem.zero merytoryki w tekstach a tylko walicie w gościa inwektywami. ma rację ,że chyba za darmo tego nie robicie.poza tym jak wtopił to jego kasa i nie wasz problem .poza tym słusznie juz wam jeden z forumowiczów napisał , że jak mi spółka nie pasuje to nie zawracam sobie nią głowy a nie co chwilę wrzucam jakieś teksty na jej temat. podejrzane te wasze posty
    hej, kazdy moj post byl merytoryczny, ale wy tutaj wolicie pisac, wzrosnie hureeeee, spadniej, uciekac. Moja analiza co do spolki sie nie zmienila, pomimo tego, ze ja nie wiem jak sie kurs zachowa, bo przeciez, wiekszosc akcjonariuszy jest zaczorowna slowami z biologii molekularnej, ktorej nie rozumie, tak jak na biotonie. Jego mit dlugo trawl I mamil, to jest cos takiego jak hipnoza. Euroimpnat ma szanse, jak sie Kiesielinski odejdzie I bedzie tutaj nowy inwestor strategiczny z branzy I szansa na nowe faktyczne kontrakty dla firmy, to sie nie zmienia.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~Xxx [37.7.173.*]
    Masz rację
    Poziom dyskusji taki jak poziom kultury niektórych
    Mam nadzieję, że to wyszczekane wyjątki
    Merytorycznie się zgadzam
    Kotwicą spółki jest Kisielinski.
    Spółka może znosić złote jaja, ale bez szkodnika.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~abs [95.40.158.*]
    i bez takich jak wy szkodników na forach..hehehe "merytoryczne wpisy"..sprawdź sobie gościu co oznacza słowo "merytoryczny". z twoją merytoryką jest tak jak z wiedzą "z branży"- jest zerowa !
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~Xxx [37.7.173.*]
    Do abs
    1. Piszesz nie o spółce, a o forum
    2. Nie znasz mojej wiedzy
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~xyz [89.65.54.*]
    Xxx poziom twojej wiedzy jest powszechnie znany z wpisow na innych spolkach.ten sam bełkot, wieczne naganianie na spadki, i ZERO merytoryki i to są fakty! OSOBIŚCIE WĄTPIĘ ABYŚ MIAŁ JAKIEKOLWIEK AKCJE ! JESTEŚ NA TO ZA GLUPI
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~Xxx [77.114.73.*]
    Komu zależy na zmianie tematu dyskusji?
    Mnie interesuje sposób zarządzania spółką i możliwości wzrostu kursu
    Bez zmian w zarządzaniu nie ma mowy o pozytywnym scenariuszu
    Masz inne zdanie? Uzasadnij. Może masz rację.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~rene [83.31.160.*]
    Po co wdajesz się Pan w dyskusje z następnym wcieleniem "max'a", gościowi ewidentnie brakuje klepki. Na początku wypisywał w każdym temacie " o wzrostach bo produkcja wkrótce ma być" na pytanie jaka produkcja? to zaczynał obrażać, po czym zmieniał nick i zabawa od początku. Na moje oko umoczył tu trochę więcej gotówki, a że kasa nie do odzyskania to sraczka mu już nogawkami wylatuje. I bardzo dobrze.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~max [89.65.54.*]
    a co ci kretynie, q....wa , bo nie można napisac inaczej ,do mojej kasy?
    celowo zmieniłem nic na "xyz" bo wy trole właśnie takimi nickami jesteście- no name !
    merytorycznie to ja mogę rozmawiac z kimś kto ma coś do napisania a nie z jełopem jednym czy drugim (" fachowcem z branży") co to wypisuje jedynie na temat kto ile umoczył i jaki to bankrut każda spółka na której forum się znajdą. tym bardziej , że nie mają akcji żadnej z tych spółek a zapewne w ogóle nie mają jakichkolwiek akcji..przedszkole i tyle w temacie
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~rene [83.31.160.*]
    Kulturalnie i merytorycznie ludzie próbują prowadzić dyskusje a ty tu człowieku z pięćdziesięciu nicków z inwektywami z jednej strony i pobożnymi życzeniami o produkcji z drugiej. Może byś wreszcie "fachowo" odpowiedział co tu ma być produkowane?
    Jak tutaj jest przedszkole to ty jesteś ze żłobka, chociaż mi się wydaję że jest jeszcze gorzej - robiony dopiero jesteś.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~sowa631 [164.127.188.*]
    Ciekawa dyskusja -czytam z wypiekami na twarzy wpsy x-sów y-greków itp..;)-A wracając to głównego tematu i merytoryki-EUI wybieraja po 10 gr..;)
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~max [5.60.232.*]
    a co, nie masz neta aby poczytać trochę na temat spółki ? podziwiam....
    jedno proste pytanie; po co zawracasz sobie głowę spólką której akcji nie kupisz?
    chociaż raz spróbuj odpowiedzieć merytorycznie..
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~sowa631 [164.127.188.*]
    A BYŁEŚ KOLEGO "MAX" NA KTÓRYMŚ WALNYM EUI? JA BYŁEM I POLECAM TOBIE-ZAGORZAŁEMU FANOWI TEJ DZIWNEJ FIRMY-Jak JUŻ KTOŚ WSPOMNIAŁ- PRODUKUJĄCEJ "COŚ"-TYLKO CO?..SWOJĄ DROGĄ JESTEM CIEKAW SKĄD BIORĄ KASĘ NA WYPŁATĘ PENSJI SOBIE I PRACOWNIKOM/BO KILKA OSÓB OPRÓCZ ZARZĄDU WIDZIAŁEM/WYPRZEDAJĄ AKCJE?/.;) BO ZYSKI Z PRODUKCJI "CZEGOŚ" WIADOMO JAKIE SĄ...POZDRO...;)
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~rene [178.42.192.*]
    Nie dość że pusto w portfelu to i w głowie - ale to idzie w parze, nie odpowiada się pytaniem na pytanie panie max. Może to które zadałem jest zbyt skomplikowane i trzeba pisać dużymi literami. W takim razie mój błąd przyznaje. I ponawiam pytanie:
    CO TAM MA BYĆ PRODUKOWANE WG PANA, PANIE MAX?
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~Xxx [95.40.226.*]
    Opatrunki bioresorbowalne
    Kosmetyki na bazie kolagenu
    Euroimplant jakomjedyny w Polsce posiada bazę to wytwarzania zaawansowanych produktów medycznychw w tym zawierających komórki macierzyste oraz hodowaną w laboratorium skórę.
    Popatrz na podobne firmy z sektora w Europie i USA.
    Zobacz jak koszą kasę!
    Niestety wykosili prezesa, M który miał o tym pojęcie.
    Rada Nadzorcza zrujnuje firmę
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~sowa631 [164.126.206.*]
    Dnia 2013-08-20 o godz. 10:05 ~Xxx napisał(a):
    > Opatrunki bioresorbowalne
    Kosmetyki na bazie kolagenu
    > Euroimplant jakomjedyny w Polsce posiada bazę to
    > wytwarzania zaawansowanych produktów medycznychw w tym
    > zawierających komórki macierzyste oraz hodowaną w
    > laboratorium skórę.
    Popatrz na podobne firmy z sektora w
    > Europie i USA.
    Zobacz jak koszą kasę!
    Niestety wykosili
    > prezesa, M który miał o tym pojęcie.
    Rada Nadzorcza
    > zrujnuje firmę
    -Więc dlaczego EUI nie" kosi" tej kasy ? Nie sądzę że to brak takiego ,czy innego prezesa-Jesli naprawdę wytwarzaliby produkt poszukiwany na rynku , unikatowy i dający perspektywę dużych zysków-Już dawno wielki kapitał/konkretny inwestor/zauważyłby taką szansę..A wracając do nieobiętych ostatnio emisji akcji...Odpowiedż nasuwa się sama..
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~rene [79.191.124.*]
    Dziękuje za odpowiedź.
    Życzę powodzenia w inwestycji.
    Będzie Panu potrzebne.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~abs [31.1.249.*]
    ciekawe jak EUI ma kosić zyski skoro nie uruchomiła jeszcze zakładu??? pokrętna logika.. . sowa skoro byłes na walnym EUI i wiesz wszystko na temat planów a raczej braku realizacji planów to po co miesiącami przesiadujesz na wątku tej firmy? pamiętam twoje wpisy z wcześniejszych lat i byłeś jednym z zagorzałych naganiaczy na EUI . o ile pamiętam to wysypałeś akcje i od tego momentu stałeś się malkontentem marnotrawiącym czas na wątku Euroimplantu
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~sowa631 [164.126.206.*]
    Kolego-abs- Dlaczego nie piszesz na temat -czyli o EUI. Moje inwestycje to moja sprawa.;) Jestem na forum bo ciekawi mnie co dalej bedzie z tą dziwna firmą. Pisze to co Myślę na ten emat- Bo czyż nie dziwne że firma z "dużymi perpektywami"? nie może sprzedać emisji akcji po "bardzo atrakcyjnej cenie-12gr" A po drugie nikt z zarządu nie kwapił się do obięcia choćby częsci emisji..No i wreście panie-abs- jak już wspomniałem-Dlaczego nie widać zainteresowania większego kapitału tym "rodzynkiem".;)?
    Powod jest jeden.
    Dominujący akcjonariusz.
    Nikt nie wejdzie nawet w najciekawszą spółkę jeśli Rada Nadzorcza bez powodu odwołuje Prezesa (fachowca, kiedyś szefował Urzędowi Rejestracji Leków).
    Jako jedyni mają bazę wytworczą w tej części świata.
    Nic tylko zrobić kilka drobnych ruchów.
    Odwołany prezes miał plan. Realizował go (umowa z Damianem na usługi), zakończył PARP.
    A teraz to pewnie zabierze ludzi i zrobi sobie nową spółkę. Może w starej siedzibie?
    Co na to RN?
    "Jako jedyni mają bazę wytworczą w tej części świata"
    baze wytworcza na co? jak na razie to maja budynek przystosowany do prowadzenia dzilalnosci, co dokladnie zostalo zakupione I jaki maja sprzet jaki jest w planach, narazie to wiemy, ze maja kilka wirowek I cytometer przeplywowy, to kazdy przecietny lab posiada w tej czesci swiata. Co jest takiego niezwyklego?
    Dwa kosmeyczne produkty, ktore aplikuja do poziomu produktow medycznych musza miec potwierdzenie w badanich, w innym wypadku trzeba obnizyc cene I sprzedawac w drogeriach na skale masowa.
    Na jakim etapie sa badania nad 'sztuczna skora" czy nadal trwaja po odejsciu pomyslodowcy I wlasciciela patentu, ktory akcje przekazal zonie.
    Firma biotechnlogizzna nie moze sie zajmowac menager na tym etapie rozwoju, pozniej kiedy firma na ustalony kierunek rozwoju jak najbardziej, ale na obecnym etapie nie ma ludzi w Polsce, aby zastapic tych, ktorzy odeszli.
    Ktos skupuje akcje , czyzby po to aby zaneutralizowac negatywna informacje po obaleniu prezesa, czy tworzy sie jakis wspolny front, aby zdobyc wiecej glosow niz Kisielinski?
    Tylko Euroimplant ma laboratorium zaprojektowane zgodnie z regulacjami Unii.
    Na to poszła kasa z PARP.
    Wyposażenie, sprzęt jest mniej ważne.
    Tak niewiele trzeba do totalnego sukcesu!!!
    Jeśli zarządzający tego nie wykorzystają, to zasługują na ....
    Mam nadzieję, że prosty rachunek trafi do głów i zobaczymy tu rakietę!
    Rozumiem co masz na mysli piszac budynek przystosowany do prowadzenia badan, ale nie masz racji co do wyposarzenia I przedewszystkim LUDZIE, LUDZIE. biotechnologia to nie jest przecietny biznes, szczegolnie jak sie nie ma produktu opracowanego I wprowadzonego na rynek.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: aloalo2001 [128.151.71.*]
    Gdzie sie podzial czlowiek o pseudo max???? uwazam, ze byl wykupionym przez zarzad eui naganiaczem.
  • Re: KONTROLA-CZYLI- POCZĄTEK KŁOPOTÓW EUI....:(???? Autor: ~aloalo [128.151.71.*]
    up
[x]
EUIMPLANT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.