• Perła Autor: ~agc [46.45.108.*]
    Polecam,Wkrótce wyniki a i klimat na NC jakby lepszy.FF tylko 160 k
  • Re: Perła Autor: ~jumbo [62.233.175.*]
    Dnia 2013-08-04 o godz. 21:54 ~agc napisał(a):
    > Polecam,Wkrótce wyniki a i klimat na NC jakby lepszy.FF
    > tylko 160 k

Sprawdź dobrze FF bo taki to był zanim WDM nie sypnął akcjami.
  • Re: Perła Autor: ~thegreatmongo [94.254.213.*]
    Dane z ostatniego walnego sa takie, ze dwoch glownych ma po 33,4 i jeden (kontrolowany przez nich) ma 8,6.

To daje razem 75,4 czyli FF to dla mnie 25%

Ale oczywiscie na tej spolce ciezko o tym mowic, bo wielu z drobnych ma tu po % czy dwa..
  • Re: Perła Autor: ~GÓRA [83.4.253.*]
    Witam niebawem wyniki
  • Re: Perła Autor: ~vvvvvvvvvvvvv [83.23.135.*]
    broń mnie panie boże od takich pereł,gdzie sztuką jest sprzedać sto akcji.tysiąc czy 10-ęć tysięcy to już jak wygrana w totka.dziwią mnie ludzie pakujący swoje pieniądze w spółki bez jakiejkolwiek płynności.początkującym inwestorom radzę zaczynać od wigu 20-ia,a nie słuchania naganiaczy i wizji wielkich perspektyw.jestem na giełdzie od 2006 roku.
  • Re: Perła Autor: ~ekolog [95.41.116.*]
    mi sie wydaje ze ta społka da zarobic w ostatnim czasie zainwestowałem troszke kasy w gpw i załuje ze nie wsadziłem wiecej własnie w ALDE bo chociaz tu jestem do przodu a gram juz 10 lat i w tym roku niestety nie trafiłem w inne społki.... hm.... moze głupio zrobiłem ze posłuchałem doradców.....pozdraiwam cierpliwych
  • Re: Perła Autor: ~thegreatmongo [83.9.208.*]
    VVVVVV jestes na gieldzie tak dlugoo nie wiesz co to jest NC?

Tu nigdy nie bedzie plynnosci bo to taki rynek. NC jest fajny jak dajesz kase w 20 spolek i mozesz rok czekac, zeby ja wyjac. Bez tego w ogole sie nie zblizaj....

Alda jest dla mnie taka spolka wlasnie. Bardzo duze przychody i jeszcze male zyski. Dla nowych firm przychody sa najwazniejsze. Zyski sie pojawia po mozolnej optymalizacji.

Zobaczysz, ze niedlugo bedziemy mowic o znacznie wyzszych poziomach tutaj.... co nie oznacza, ze ktos powinien tu ladowac kase zycia. Moim zdaniem 10 tys to jest max.
  • Re: Perła Autor: ~xqyon25 [95.158.97.*]
    alda jest spoko tylko potrzebuje zainteresowania. Albo ruchu w dol albo w gore. Przydalby sie animator ;]
  • Re: Perła Autor: ~Niki [83.28.174.*]
    Przydałyby się wyniki. Firma się rozwija ale konkuruje z Chińczykami więc łatwo nie ma. Nie ma też jeszcze efektu skali bo tę skalę dopiero buduje. Jak przyjdą wyniki to przyjdzie i zainteresowanie. Ja chętnie bym kupił, nawet dużo, ale sporo taniej niż to co jest wystawione na sprzedaży.
  • Re: Perła Autor: ~kasperss [77.113.7.*]
    nie sadze aby taniej ktos to oddał...
  • Re: Perła Autor: ~góra [83.4.172.*]
    Witam widzę zainteresowanie na forum to znaczy że niebawem papierek nam się ożywi jeśli chcecie kupić to kupujcie póki dają
  • Re: Perła Autor: ~kasperss [95.41.127.*]
    nie daja za duzo....
  • Re: Perła Autor: ~agc [46.45.108.*]
    Przyjdzie czas że ruszy.Czajnikowe pendolino.
  • Re: Perła Autor: ~góra [31.62.235.*]
    Jaki Kus mamy i ile jest na s
  • Re: Perła Autor: ~fsf [95.158.97.*]
    1.06, ok. 30k
[x]
UNIVERSE -5,00% 6,65 2025-09-25 15:32:40
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.