zjedzie jeszcze niżej bo taka mentalność Mzykoli. Ja już bez papieru, bo zmarnowałem 1,5 roku a teraz w pół miesiąca odrobiłem całe straty na tej gównianej spółce (oczywiście na innym walorze). Współczuję tym Wszystkim co inwestują w Paged -> nie wiedzą co robią!!!!!!.
A ja czekam na korektę i dokupię jeszcze troszkę. Już 3 raz odbijamy się od 7,4 - 7,6 chyba do 4 razy sztuka? i potem żadnych granic do 25 zł
Kto nie ryzykuje ................
Wierze w Yawala tylko mamy 2 przeszkody:
1 - Poziom ok. 8 zł
2 - Mzyki
przeszkoda nr.2 chce zjeśc ciastko i mieć ciastko. Przy takim FF 14% ( około 700 tys szt .) obrót 50-70 tys. szt. na sesje i ....................................................FORMUŁA 1.z kursem.Mzyki BOJĄ się casusu Bakaland - Mispol -tu każdy SĄD POSTĄPI PODOBNIE nawet przy uchwalonej dematerializacji.
ludzie nie oddajcie swych akcji po 6,50 to naprawde smieszna cena, 12 zł to minimum na dzień dzisiejszy a jak bedzie hossa to i po 12zł mzykole nie skupią zobaczycie
Pewnie że tak miruś ale świata nie zmienisz frajerzy muszą sprzedać a i ja muszę od kogoś tanio odkupić bo już po 12 to za bardzo nie będę chciał kupować
Widzieliście wyniki forte ? No to tak jak mówiłem poczekajmy na wyniki Pagedu 27 08.A jeżeli będą takie jak myśle czyli bardzo dobre wtedy Mzyki mą se skoczyć .Pociąg pojechał :-)
Paged bedzie rósł a Yawal spadał taka jest wizja Mzyków. Na yawalu wyniki pewnie będą dalej bardzo słabe, przecież jest kryzys nie ma zamówień powie Mzyk senior ......
później jak Mzyki przejmą w 100% spółkę i zdematerializują akcyjki nie będą im potrzebni i pójdą w odstawkę - ciekawy jestem jak kiepskie wyniki pokazą teraz Mzyki, pewnie będą chcieli zupełnie odstraszyc akcjonariuszy