• ej co jest? Autor: ~nowy [91.238.60.*]
    no lukam w bankiera i ostatnie notowania widze z 26 lipca.....o co chodzi?
  • Re: ej co jest? Autor: ~koko [37.109.81.*]
    mam dobry dzień to ci odpiszę. Spółka wchłonięta przez pana W. który w sumie w ten sposób wsadził się na giełdę pod nazwą W INVESTMENTS (czy jakoś tak) ze swoim portfelem sięgającym od lubrykantów do samochodów po modę czy inne wynalazki. Generalnie inwestowanie poprzez inwestowanie. Czyli kompletny miszmasz, jak dla mnie bez wartości. Houk.
  • Re: ej co jest? Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Byly buty, byl internet, byl call center, byla reklama, a dzis jest fundusz funduszy czyli nieruchomosci, czysta energia, moda, telekomunikacja, nowe blizej nikomu nie znane technologie, finase i ziemia rolna. Zaleta to dywersyfikacja. Generalnie wszystko i nic ale majac takie doswiadczenie potencjal i wiedzie warto zainwestowac swoj ciezko zarobiony grosz i kupic akcyjki bo sa tanie i juz nizej nie spadana. Gdzie sa proterianie.
    Powaznie, dzis w POlsce Bardzo i to Bardzo trudno prowadzi sie biznes. Wspomniana stopa zwrotu 25% brzmi jak reklama Amber gold
  • Re: ej co jest? Autor: ~longer [91.246.15.*]
    WINVEST
  • Re: ej co jest? Autor: ~nowy [91.238.60.*]
    ja wiem ze winvest....ale nie mam notowań stoi od 26 lipca
  • Re: ej co jest? Autor: ~irek [83.6.61.*]
    czyżby szykował się wodospad?
  • wujek dobra Rada Autor: ~bogaty [46.186.58.*]
    kto ma akcje, tak jak ja- powinien zakopać na długi czas i się nie interesować. Nowym kupna wybitnie nie polecam- spółka jak widać ... dno
  • Re: ej co jest? Autor: ~dąb [91.94.21.*]
    Wkrótce przy takich obrotach spółka trafi tam gdzie jej miejsce czyli fixy
  • Re: ej co jest? Autor: ~jaja_kobyly [31.1.158.*]
    ujnia
    czleku
    jako zawce
    ujnia
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe