Zadzwoń na numer 600 401 271. To pani iwona. Zapytaj jej oto odpowiada za relacje inwestorskie. Powuedz ze oklamqla cie spilka rok temu i nuc nie zmienia. Ze oszuuje dookola. Ze tylko oni zarabiaja i robia sobie podwyzki. Ciekaw jestem co ci powie. Mi powiedziala ze wszystko na dobrej drodze do 8 zl za akcje
powoli sobie dokupuje male ilosci jak dojde do 50 k to poczekam sobie kilka lat nie sprzedam taniej niz 6 zlotych dodam jeszcze ze mam dosc duzo kupionych akcji w ok 3 jak myslicie ile to moze byc na koniec roku,widze ze yoda jest w temacie,pozdrawiam
szansa zawsze istnieje nawet wyzej ale jest jeden warunek"zyski" bo marza wzrasta wynika z komunikatow przychody delikatnie spadaja generalnie oceniam to neutralnie
No to zaczynamy powolny, może i mozolny, ale stały ruch w górę. Porządki w spółce porządki przynoszą efekty. Zimy słabe już nie będą mieć wpływu na kurs. Zysk w pierwszym kwartale RdR 100% w górę, to mówi samo za siebie :-). 2 złote jeszcze w tym półroczu a potem - chciało by się powiedzieć SKY IS THE LIMIT, ale oczywiście to taki żarcik, 4 złote w zupełności wystarczy :-)
Dzisiejsze 8% to już poważny sygnał do dalszych wzrostów. Przez kilka tygodni były spadki praktycznie bez żadnego obrotu, teraz się ruszyło - i jak mi sie wydaje potrwa to kilka sesji. 1.7 - 1.85?
Wzrost tutaj będzie bo wyniki są pozytywne. W końcu rynek to dostrzeże. Ale nie interesuje mnie kilka sesji, tylko solidny i trwały trend wzrostowy, a taki tu się właśnie rozpoczyna. Więc pakuj akcje w walizeczki i cierpliwie czekaj, a ten rok zakończysz na pokaźnym plusie.
Nie rozśmieszaj - Baton? Ktoś jednak dzisiaj 36000 akcji w jednym zleceniu łyknął. :-). Wyniki i perspektywy bardzo dobre, kupuj i nie panikuj Leszczyku :-)
Spokojnie Dar, widać że chętnych do sprzedaży na tym poziomie nie ma. Wzrost i zysk na akcjach jestpewny, więc spokojnie poczekamy.cierpliwość to podstawa. Poniżej 3,50 nie oddam. Choć mam wrażenie że w przyszłym roku będzie minimum 7 złotych.
Bankowo poleci na 1.2 a potem znow 1 zl. Do konca roku nie ma co liczyc na wzrost kursu. Najpierw musza pokazac wyniki. Inwestorzy juz nie ufaja obietnicom prezesa.
żeby osiągnąć zysk "dla publiczności" przy spadku przychodów wystarczy wyprzedawać magazyn nie realizując zakupów w dłuższym okresie okazuje się, że brakuje asortymentu do sprzedaży kwartalne raporty to nic trudnego do osiągnięcia prawdę pokazuje raport roczny za 2014 a jeszcze więcej pokaże ten za 2015 o ile doczekamy
Spokojnie autor. Sprzedaż nie wzrośnie w jakiś nadzwyczajny sposób, bo niby co ludzi będą siłą wciągać do sklepu? Lepiej mądrze gospodarować tym co jest niż robić zapasy na niewiadomo ile. Czekam na poziom ZYSKU w pierwszym kwartale. A zapowiada się mega dobrze.
Autor, czego nie rozumiesz. JEST ZYSK - będą zakupy / NIE MA ZYSKU - z czego zrobisz zakupy? Sprawa jest prosta, jeśli firma chce wyjść na prostą to musi działać tak, żeby przynosić zyski, wtedy ma pieniądze na rozwój, zakupy, otwarcie nowych sklepów, promocję, reklamy itd. Bez zysku choćbyś się zajechał to nic nie zrobisz tylko pogłębisz debet (czytaj - pogłębisz straty). Widać, że zarząd zaczyna dostrzegać potrzebę zrewidowania wcześniejszych założeń, jeśli chodzi o sprzęt zimowy na naszym rynku. Nie idzie, to trzeba uderzyć w innym kierunku i to tutaj się dzieje. A że każde zmiany rodzą się w bólu to norma. Czekam na raporcik 12-05-2015 a potem na stabilny i powolny wzrost wartości akcji INTERSPORT na GPW.
teraz potrzeba potwierdzenia dobrych wynikow w kolejnych kwartalach ,wejscia FUNDOW chociaz to z pewnoscia potrwa i REKOMENDACJI bo spolka udanie sie zrestrukturyzowala i mozna ja ocenic:)
jesli podaz w ok 1.70 zostanie wchlonieta to mamy duze szanse na solidne wzrosty sadze ze DM BDM wiedzial doskonale co pisze brakuje tylko rekomendacji z kodem 3 a moze nawet 4,ale jesli beda wyniki to predzej czy pozniej mam wrazenie ze nastapi
nic tylko czekac na oficjalne wyniki a na historycznie wysoki kurs,bo HISTOTYCZNIE NAJLEPSZE WYNIKI JUZ MAMY..fundy wejda i kto wie czy sie nie znajdziemy w ok 4..polecam LINK PONIZEJ