Wskaźniki MACD,STS,RSI wyglądają coraz lepiej. JWC wydaje się jednym z lepszych deweloperów, raczej nie powinno być niespodzianek jak z Polnorda czy Ganta. Co robić? Wchodzić czy czekać ?
Skup od 5,06 do 4,70.pln. średnia lekko poniżej 5.pln. Nakupiłem sporo a teraz nie leży aż tak dużo na sprzedaży w tej cenie.Nic kompletnie się nie dzieje jak zniknęły moje zl.na K to wszystko stanęło- niestety. 0-kupujących
Kasy już nie mam bo nakupiłem w ch.... zresztą jak zasze. Nakupię-sprzedam i znowu czat / partyzantka.Gram na kilkanaście % ba! czasami na kilka. Jak coś sprzedam z W-20 to postawię zastawki bo szlak mnie trafia od kilku dni NIC KOMPLETNIE się nie dzieje !!!!!!!!!!!!!!!!!!! widać lecenie w ch... i słabość papieru. Co do Mega odpału to trzeba coś zebrać a tak po co Chłopcy mają się wytrudzać ? pykają sobie śmieszne ilości-może ktoś wrzuci ??? gdzie się śpieszyć ? po co ? wiadomo że to się skończy niedługo bo ile można sobie samemu sprzedawać ? PALIĆ GŁUPA .
Dużo się mówi o JWC, widać że coś się dzieje. Kupiłem dziś na dobry początek 4 k. po 4,70. Na sprzedaży nie ma zbyt wiele akcji. Jeden większy kupiec i będziemy na 5 zł. Wychodzą ludzie którzy liczyli na szybki odpał, a ktoś zbiera papier.
Papier chodzi praktycznie dokładnie jak WIG-deweloperzy. Tam póki co zawierucha (Polnord, Gant). Wybijającymi deweloperami są LCCorp (tu trzeba zaznaczyć, że to ze wzgledu na głównego akcjonariusza bardziej niż na sentyment do branży) i dom development. JWC na razie niczym się nie wybija i lata jak indeks, więc na razie słabo.
A co się dzieje z kursem ? Obroty zerowe bo jak można nazwać o godz. 15,30 wol. 10272.szt. cyrk nad cyrki jak na to wszystko patrzę. Ostatnio kupiłem więcej niż przez kilka sesji było obrotu.Sam patrzę i jestem ciekawy co Fund wywali ? czy 4.pln. czy 5.pln. oto jest pytanie na miarę rozmyślania. Ja osobiście obstawiam 4,50 prędzej niż 5,50.pln. Na forum roi się od bzdur i za to trzeba będzie zapłacić kursem tak dla nauczki-za głupotę.
się nie interesuje-nie kupuje !!!!!!! Robią co chcą bo akcje skupione.Wcześniej p[isałem że dużo podebrałem w okolicach 5.pln. i teraz chcą żebym taniej oddał.NIE ma takiej opcji ale kurs zanurkuje na 4,50 pln. a może i niżej ? tak jak wcześniej pisałem.Wsparcia żadnego nie ma-wsparcie ustala sobie Fund- bawi się z nudów !!! robi co tylko mu się podoba -ma pełną kontrolę nad swoimi działaniami.Po ch..... tyle nakupiłem było poczekać na tą promocję.Pozdrawiam-jedziemy niżej