Z braku nowych środków do życia sprzedając się za grosze ze stratą 90% i poczekam na nagrode w postaci kilkuset % zarobku jak się z chłopakami ze stowarzyszenia dogadam żądając zadość uczynienia wyrównania strat odsetek i premi za czas w postaci 15 złotych .
A nasmarować się dobrze olejkiem z dużym filtrem bo raka skóry możecie złapać
Na bide i zero zrozumienia dla niego przeciez to normalne ze jakos musi przynajmniej probowac odrabiac straty generujac kolejne koszta liczac na cud ze znajdzie glupszego od siebie i uwali kurs .
Niech sie bawi sam taki onaniz gieldowy nara bracie bankrucie
Racja , kiedyś była za to kara hehee w postaci uwalenia kursu dziś dyga albo go nie stać bo wie że nie kupi taniej a na drożej go nie stać a to że nowych akcjonariuszy brak mi też nie żal , po co mają tu przyjść z gry nie ma a tu nikt z inwestycji 90% straty a on stoji z wiecznie blokujac kurs resztka akcji niech stoi wieki a resztke drobnych zainwestuje np w bioton badz petroinwest lub inne smieci a jest w czym wybierać .
Wystarczy zwracac uwage na pismaków naganiaczy i maklerke z rekomendacjami :)
Ze się wtrące i dodam że wstydze się że on taki tempy , zamiast czytać forum i liczyć jak to mówicie na cud niech się weźmie do roboty i nie myśli że komuś łache robi bo narazje traci najwiecej a nikt mu stary akcjonariusz nie pokryje straty bo sponsoringu jak wspomniałeś szuka się na śmieciach giełdowach mamiac milonami a wciskajac nadrukowany papier .
A ostatnio niektóre spółki szybciej drukuja jak sam BEN tylko jeleni brak !
Lepiej niz siebie , bedzie dalej liczy na Was az nie wytrzyma i zejdzie nizej.
To typowy przyklad miotajacego sie plemnika anielskiego z zywotnoscia przedluzona o kolejny rok.
Bo nie mowcie ze kto papier ruszy albo sprzeda z dyskontem
A nim sie nie przejmowac nie sluchal ma co chcial wiem co mowie bo jak mowilem zeby i skrzydla polamalem a straty nie zrealizowalem jak on zostajac z drobnymi
Racja niech się nudzi , jedzcie już i wy na plaże a ja go popilnuje jak kolejne harakiry spróbuje popełnic na sobie .
Wszystko już było wiec teraz czekanie na swoje plus odsetki i premie a jak ie to do piachu .
Fundamenty wg mnie jednak wskazuja że cenne z IPO osiągniemy niestety nie w tym roku ale wiosna 2014 powinna zbliżyć wycene coś koło tego a jak nie to zajmie się tym wszystkim zaprzyjaźniony adwokat kolegi cepra , przy okazji pozdrawiam
Witam , miałem tu już nic nie pisać ale przypone i dla zaintresowanych dla wiadomości podaje linka do onetu ta jest zapis ponat rocznych ruchów jak to mówicie zagubionego i ilośc zebranych akcji przez stowarzyszen etc, etc
Teraz wiara sprawdzi gdzie są nasze pieniadze z odsetkami premią jeżeli je przejadłeś wiecej NIE DOSTaNIESZ a na świeta Bozego Narodzenia tego roku pod choinke rodzinie zaniesiesz bałwana
Reszta zapisze sie do SSI i zażąda co należne czyli 15 , 00zł tylko pozbiera po tobie reszte bedąc 25godzin na DOBE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czekam spokojnie bez emocji , przecież nie kupiłem bankruta czy spółki drukarzy z bananowej .
Jedyne co rozmnażają to dyskonty żeby ci od bankructw i drukarni mieli gdzie się wyżywić tanio
Nie wiem co zrobisz ale tu nie zarobisz bo bankrut animator wysypał akcjie od 11,5 przeżarł a teraz jak widzi że spółka OK chce odkupić prezes dziś kasy nie daje wiec nie przepłacaj .
Teraz świnia nałapał kilka kilo to chce ugrać 50 zł i po robcie zapier.ala do biedronki po chleb i masło bo kokosów akurat on nie bedzie tu miał wcześniej zanim ja ni eodbiore swojego z premją
Zdaosc utrzynienie plus odsetki i premia albo piach i nic panowie maklerka 25 godzin na dobe z wami
Stowarzyszenie tylko czeka na mie macie jeszcze jakis czas do namysłu
Moze na smieciowych spolkach sie udaje brachu tu bedzie ciezko
Mozesz sie nie otwierac miesiacami mozesz pisac co chcesz tylko gdzie strate 90%odrobisz z ipo i na kim pytam i pozdrawiam