Bez konkretnych wiadomości - te wszystkie tu wypociny są warte... Niech ktoś wreszcie powie: co się dzieje w Serenity? Czy oni tam myślą o wejściu na Giełdę, czy ta spółka, to naprawdę jakiś gniot? Ciekawe, jak Nalepa tłumaczy się z tego wszystkiego? Pewnie truje, jak to wszystko pięknie prowadzi. I ktoś w te brednie jeszcze wierzy? A tymczasem, od kiedy wywalili Serenity z Giełdy, akcjonariusze (nadal przecież akcjonariusze) zostali nagle odcięci od wszelkich wieści ze spółki. I Państwo to jeszcze toleruje?!
Nie dzieje się nic poza toczącymi się postępowaniami w Prokuraturze. Dowiedziałem się, że sprawa jest rozwojowa, wielowątkowa i wszystko wskazuje na to, że do końca roku najpewniej nie zostanie zamknięta. Przynajmniej ta jedna. O innych (podobno są) nic mi nie powiedziano, bo tylko w jednej mam status osoby pokrzywdzonej.
sena vel tsunek ty to mozesz robic tylko gałe na centralnym tyle twojego buhahha jak tam inwestycja w fachowcow po 70gr ?Matka daje ci rente zebys inwestowal czy odciela cie od kasy buhahha
Leszku tu był przekret sadzac po niektorych osobach z czarna przeszłoscia.Prokuratura bada sprawe i jeszcze poczekamy na rozstrzygniecia.Ogolnie rzec biorac to nalezy sie pogodzic ze strata pieniedzy(amber gold).Newconnect to rynek drugiej kategorii i dlatego tak tu jest.
naiwny jestes,popatrz na przypadek amber gold ,taka afera na caly kraj i dalej nikt nic nie wie ,zwlaszcza gdzie kasa.
Koniec moze byc taki ,ze prezes dostanie wyrok w zawiasach ,a kasy nikt nie zobaczy .
ludzie ,dajcie juz spokoj ,tu poza próbami nasycenia sie uczuciem zemsty do prezesa nic nie osiagniecie .
strata enegrii zupelnie niepotzrebna ,on i tak odpowie za swoje ,los mu dokopie.
Jan madrze prawi,tutaj ponieslismy dużą strate i nic z tego nie bedzie.Nikt mnie nie musi przekonywac bo mam info z najwyzszej połki i niestety sam sie wkopałem w to hadziajstwo.
Zarzadowi zależy ,żeby wszystko jak najdłużej trwało bo wtedy mogą spać spokojnie a jak prokuratura ujawni malwersacje i przekrety to skończy sie nadzieja dla najwiekszych optymistow.Niedługo inna firma wejdzie do domu opieki dla senora.
Moze nalezy do najwiekszych optymistow,a nawet jesli akcje serenity beda cos znaczyc to ci co kupowali po 0,40 nie odzyskaja kasy,,0,07 to max dla nich.Jesli spolka nic nie informuje albo infa sa wyssane z palca to musi byc cienka,tak marka powinna byc na gpw.