• DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~andrzej [109.243.19.*]
    A JEDEN KOLEGA PISAŁ ŻE TU NIGDY WIDEŁ NIE BYŁO :-)
    NO WIĘC PROSZĘ, ZMIENIŁO SIĘ ;-)
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~DUON [109.243.19.*]
    JUTRO KIERUNEK 1,40 !!!!!!!!!!
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~andrzej [109.243.19.*]
    1,70
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~dabko [83.1.135.*]
    spokojnie ...ochłoń ..robi się ciekawie na spólce..jest git
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~mars [87.99.58.*]
    mnie te widly w cale az tak nie ciesza, przycigna spekulantow takich jak wy .
    juz zaczyna sie pisanie drukowanymi literami z szescioma wykrzyknikami,
    zeby czasem postu nie pominac, bo niesie tyle merytorycznej tresci co wyzej.
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Kius [46.112.94.*]
    Haha :-))
    Dobrze to ująłeś -:) wykrzykniki, jazda, i sky is the limit...

:-) masakra -:)
    Panowie kupcie sobie parę sztuk i przestańcie mlaskać ....
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~wig20 [83.23.84.*]
    Dokładnie, kolego @andrzeju delikatnie ochłoń, mokry ręcznik i sporo wentylatorów. Widły były, na szczęście nie za długo. Widły to nic dobrego ... te dzidy to też zaczyna mi nie pasować, wolę po 0.5% co dwa - trzy dni, niz takie dzidy jak dzisiejsza.
    widły jak najbardziej tylko bez podniety... pamiętajcia gra pod wyniki cena nadal atrakcyjna jutro wjęcej kapitału a Duonik coraz bardziej wyrazisty ...do jutra pozdrawiam akcjonariat
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~andrzej [109.243.19.*]
    CZEPIACIE SIĘ CHŁOPAKI
    NIECH INNI TEŻ WIDZĄ, ŻE COŚ SIĘ DZIEJE
    WY CHCIELIBYŚCIE TYLKO DLA SIEBIE ???

JAK MYŚLICIE TYM RAZEM OKIENKO ZAMKNIEMY ???
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~ciekawy [91.193.12.*]
    No takie powroty do domu lubię, szkoda że dzisiaj nie mogłem po otwarciu obserwować ale zamknięcie wielce mnie satysfakcjonuje. Dzisiaj więcej postów się na forum pojawiło aż mi trochę zeszło żeby przeczytać, ale też nie ma co się dziwić przy takim wzroście to i chęć do komentowania większa, obejrzałem wypowiedź prezesa nic nowego oprócz tego że dodatkowo na podniesienie prognozy będą miałby najprawdopodobniej inwestycje w Czechach już w tym roku wpływ ale zaskoczenie wielkie raczej żadne ale zawsze lepiej jak potwierdzone. Co do tego że niektórzy pisali że mimo tak pierwszego kwartału i ogólnie optymizmu co do kolejnych kwartałów oraz dodatkowych plusowych informacji nie podnieśli prognozy już teraz, albo że prezes zdecydowanie o tym nie mówi to nie ma co się dziwić. Odsyłam do wcześniejszych wypowiedzi prezesa który zdecydowanie mówił że chcą teraz robić odwrotnie, zaskakiwać na plus rynek, niż robili to w przeszłości jeszcze przy starej nazwie firmy i nie ma co się dziwić i uważam że takie stonowanie informacji jest jak najbardziej na miejscu a nawet wręcz wypada z czystej przyzwoitości na dawne czasy.
    A i w związku z insynuacjami co do jakiegoś kwartału ujemnego skoro tak stonowanie mówił prezes pomijając mój argument przytoczony wcześniej, dodam że w wcześniejszych wywiadach jak byk było powiedziane że wszystkie kwartały będą dodatnie, więc to niech zostanie za komentarz, pisałem o ekscytującym tygodniu ale pierwszy dzień mnie mile zaskoczył, pozdrawiam i więcej optymizmu choć nie dziwie się niektórym osobom bo co jak co giełda uczy pokory.
  • Re: DUON Autor: ~wig20 [83.23.84.*]
    Ano uczy, mam do niej (giełdy) ogromny respekt! Więc jak zaczyna się robić za słodko na spółce, to włączają mi się wszystkie systemy ostrzegawcze! :)
  • Re: DUON Autor: ~andrzej [178.183.237.*]
    TU JEST JAK NARAZIE SŁODKO TYLKO W SPÓŁCE,
    BO PO KURSIE AKCJI TEGO NIE WIDAĆ
    ZAPALIŁABY MI SIĘ LAMPKA GDYBY CENA AKCJI OSCYLOWAŁA W GRANICACH 10 ZŁ.
  • Re: DUON Autor: ~andrzej [178.183.237.*]
    zmieniło się na tym DUONIE
    dzisiaj kolejne widły :-)
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~Ciekawy [91.193.12.*]
    No ładnie, poszła większa transza koło 50 koła i ściągnęli wszystko do 1,24, ale to co zrobili
    o 9h 26 minutach i 27 sekundach no ładnie, ale poszło. W sumie do wartości księgowej
    to jeszcze zostało 53% od poziomu 1,30 zł, może do końca roku jednak ten poziom osiągniemy w końcu spółka rozwija się, poprawia przychody, zyski netto, uruchomi niedługo terminal i umowy w Czechach, pożyjemy zobaczymy.
  • Re: DUON - WIDŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~andrzej [178.183.237.*]
    DUŻO SIĘ DZIEJE
    BĘDZIE WIDOWISKO, COŚ CZUJĘ :-D
[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.