• Pan Piotr da radę Autor: ~zza [37.225.205.*]
    A Ja wierzę że Pan Piotr Nalepa jakoś wprowadzi tę spółkę na giełdę, żebysmy sobie chociaż mogli wyść i potem odliczyć od podatku.
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~Dax [89.77.238.*]
    He..he...może jak wróci z wczasów za pieniądze podatnika to kto wie....:D
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~józek [46.113.156.*]
    A Wy jeszcze p*******cie o tym? Żal.
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~JAN [81.219.4.*]
    Oni rzeczywiscie sa nienormalni ,ja umoczylem tu 25 kilo zł i juz jestem w polowie odrobiony .Zakasac rekawy i doroboty:)
    Tu juz nie ma ani cienia na chcociazby 1 zl.

A co rozliczenia straty , to jak jestes GLABIE nieprzygotowany do gieldy to mozesz stawiac takie pytania .Trzeba bylo lepiej sie przygotowac.
    Ja wiem jak rozliczyc i wielokrotnie o tym pisalem tu na watku,ale idocie-nieukowi nie bede tego przypominal raz jeszcze.
    Jak sie za cos bierzesz to sie dobrze przygotuj zwlaszcza jesli chodzi o pieniadze.

NO CHYBA ,ZE NAIWNY TATUS DAL CI POBAWIC SIE KASA

• Re: Pan Piotr da radę Autor: ~ciekawy [31.175.184.*]
    a skąd Janie wiesz że tu nie ma szans?kontaktowałeś się z prezesem może i on ci to powiedział telefonicznie?.
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~zaa [37.108.23.*]
    JAN vel jan obraził mnie. Zresztą na tej spółce i na innych obraża graczy, którzy piszą, że stracili kapitał. T jakiś "durak", bo pisze że ja nie byłem przygotowany do gry i straciłem kapitała, a równocześnie oznajmia, że on stracił 25k. Jest agresywny, więc ma chyba problem z osobowością. Więc mówię mu miłe: "spieprzaj dziadu".
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~RAF [86.63.112.*]
    HAHAHA - po stokroć się zgadzam :) Dobre :)
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~leon [77.65.55.*]
    Dlaczego nie można miec nadzieji jesli nawet jest tylko promil szansy?
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~Martin EWP. [46.204.170.*]
    Witaj Leon- w całej rozciągliwości popieram Twój tok myślenia-każdy z nas jest żywotnie zainteresowany powrotem spółki Serenity na notowania giełdowe-ponieważ tylko wtedy izaistnieje możliwość uruchomienia zainwestowanego kapitału w tej spółce..Dzisiejszy stan rzeczy oznacza stratę 100 procent pieniędzy..Jan pisze ,ze tą stratę można odrabiać na innych spókach--to prawda,ale wiąże się ona z ponownym zainwestowaniem i uruchomieniem ,nowego kapitału.Dyskusja natomiast tutaj dotyczy kapitału z Serenity.I to jest istotą sprawy.Pozdrawiam P.S.-na Intakusie-marazm-brak konkretów co do jego dalszego kierunku działań.
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~ewka z kasą [178.159.173.*]
    Dobrze obserwujcie MIT
    To najtańsza i fundamentalnie świetna spółka na GPW! Właśnie rusza!

C/WK - 0,11 !!!! a więc jest okazja do 1000% zarobku!
    Kosztuje 32 grosze a powinna kosztować 3 złote!!!!
  • Re: Pan Piotr da radę Autor: ~Martin EWP. [46.204.170.*]
    W interesie wszystkich,którzy posiadaja akcje spółki Serenity , jest powrót spółki do notowań giełdowych.
[x]
SERENITY -25,00% 0,03 2012-07-04 16:27:42
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.