1600-1800 pkt na Wig20 i 4-4,5 zł na GTC.
Uzasadnienie:
- zamieszanie wokół OFE (de facto jego likwidacja)
- wkrótce zakończenie luzowania polityki pieniężnej przez FED
- nierozwiązany problem zadłużenia państw
- stagnacja i kryzys na świecie
- olbrzymie bezrobocie na całym świecie
Desperacja sięga zenitu nasz błazen "~hej [212.160.172.*] " nareszcie zwariował co mnie nie dziwi. Zapowiadałem od początku. Ostatni objaw to używanie mojego nicka ale brak zmiany numeru IP.
Pozdrawiam tych co nie dali się nabrać. Poniżej ciekawa lektura.
Re: BIOTON - PEŁNA ANALIZAAutor | ~hej [212.160.172.*] 2010-12-14 11:19 Zobacz wątki dotyczące Bioton
Zobacz profil Bioton .
Ludzie - akcje za bezcen, ostania emisja sprzedana za 22.
I co teraz będa wyrzucac po 16? Paranoja
Ja zatankowy jestem pod korek
Re: Bioton-od nowego roku !!!!!!!!!!!!!!!!!Autor | ~Yuppies [212.160.172.*] 2010-12-14 15:02 Zobacz wątki dotyczące Bioton
Zobacz profil Bioton .
poddaje się, kupiłem za całe kieszonkowe + skarbonka
nie ma bata - będzie rosło
Re: wtorek +5%Autor | ~Yuppies [212.160.172.*] 2010-12-14 15:28 Zobacz wątki dotyczące Bioton
Zobacz profil Bioton .
grubasy se podjadły w czasie lunczu, zaraz zaczną łykać na deser Bio
BIOTON - kto nie ma przegrał życieAutor | ~Yuppies [212.160.172.*] 2010-12-14 15:33 Zobacz wątki dotyczące Bioton
Zobacz profil Bioton .
pamietajcie, nie płyńcie z prądem jak śnięte ryby i padnięte leszcze
bądźcie jak pstragi, pod prąd moi drodzy i w GÓRĘ !
zapraszam Was serdecznie na promocję:
tylko do jutra świeżutkie akcje Bio po 17 groszy za sztukę
Re: BIOTON - PEŁNA ANALIZAAutor | ~hej [212.160.172.*] 2010-12-14 11:19 Zobacz wątki dotyczące Bioton
Zobacz profil Bioton .
Ludzie - akcje za bezcen, ostania emisja sprzedana za 22.
Zejdzie maks do 2000, i ten marazm nie potrwa dłużej jak do połowy września. Zamieszanie wokół OFE to tylko strachy na lachy, bo w cenach już są rozwiązania, których nawet nie ma w propozycjach. Poprzednio jak w 2011 zmniejszyli składkę do OFE to przecież tak naprawdę zwiększyła się kapitalizacja OFE na giełdzie o 20% (bodajże z 15% do 18% całej kapitalizacji na giełdzie). Teraz prawdopodobnie będzie to samo. Przypominam jedno z głównych założeń rządowych, że zmiany w OFE nie mogą negatywnie wpłynąć na rynek kapitałowy. Co do FED to w lipcu prawdopodobnie nastąpi odbicie z całej tej dziwnej sytuacji, a we wrześniu nastąpi ostateczny dołek spowodowany wychodzeniem z QE3. Jeśli chodzi o zadłużenie, kryzys i bezrobocie... No właśnie tak jest teraz i jakos nie wierzę, że może być gorzej... To jest czas na kupowanie... Dołki jeszcze się pogłębią, ale moim zdaniem niewiele. Nawet gdyby nastąpił krach, to trwa on zazwyczaj parę miesięcy. To jest czas na kupowanie. W każdej chwili może nastąpić odbicie. Nic tylko kupować i czekać.
Dnia 2013-07-10 o godz. 16:12 ~paranormal napisał(a):
> Wiesz dlaczego pojedzie na północ :
Bo wszyscy którzy
> stchórzyli myśleli że pojedzie na południe:)
a to zawsze
> kończy się hossa na papierku
Jutrzejszy dzień wyjaśni czy to tylko korekta korekty :)
Jeśli jutro dalej ku górze to zakres od dołka day tray czyli wczorajsze 7,50
to zakres taki trochę sinusoidalny wynosi ok 2zł czyli takie 9,5:)
Chyba ze:
1)np. Sprzedadzą galerie w Łodzi itp.
2) albo pokarzą wyniki jak Ronson oczywiście na swoim poziomie:)
W Ronson jest Free float: 6.71% , a na GTC 43.05%
jak widac po wynikach Ronsona mają zyski
GTC wykazuje tylko same straty od 2 lat , ale może jeszcze sie obudza ?
i w koncu pokarza klase , GTC powinno smigac przynajmniej po 20 zł a nie jakies kombinacje z przeszacowaniami i odpisami 8-10 zł to wycena smieciowa,...