Wogole nie rozumiem o co Wam chodzi tymi odcinkami akcji?! Kazdy dostanie. Tego na pewno nikomu nie zabiorą.
Niech sie kazdy zacznie martwic ile jest naleznosci od PBG?! Niech ktos to sprawdzi w aktach sprawy, w sądzie, w Poznaniu. Tym sie nalezy martwic. Czy syndyk dobrze robi swoją robote i nie wydyma akcjonariuszy.
Najwazniejszy jest teraz stan naleznosci i wierzytelnosci HBP
Jeszcze nie dawno ktos oferowal prawnikia. Gdzie są wszscy co sie delarowali akcjami w milionach sztuk? Zpomnieli o habecie? Nie wierze.
To jakaś paranoja.
Na forum jestem od czasu gdy HBP wyleciało z notowań a ty jedziesz, że naganiam.
Jeżęli próby zawiązania czegoś co nas połączy i da nam realną szansę na
odzyskanie choćby części kasy uważasz za naganne to pasuję.
Poczytaj co piszą miki, marek, badziewiak, Blondiana .......
Zobaczysz i zrozumiesz, że zależy nam na habecie.
Ja czekam nie wiem kiedy dostane a co do syndyka to niech lepiej dobrze dziely bo nie wie kto mu się przygląda ...... Za pare miesięcy mogą go rozliczyc łącznie z tymi co tego smrodu narobili i zrobili co niektórych gołodupcami ...... pierdlów u nas poddostatkiem ???
Dnia 2013-07-04 o godz. 21:48 ~Legolas napisał(a):
> A znacie jakiś przykład społki w upadłości likwidacyjnej
> ktorej drobni akcjonariusze dostali jakąś kase do podziału
> po likwidacji ?
Tylko tu jest tak chyba.... kasa wyprowadzona na zakup kotłów i to duża więc jest a reszta , -------------- pierdel by się kłaniał...
wlasciwie nie na temat HB, wiec zadnych ciekawostek nie bylo, nic nie straciliscie. Ogolnie ciekawe, pesymistyczne spojrzenie na rynek akcji na najblizsza przyszlosc.
Dnia 2013-07-08 o godz. 09:23 ~blonddiana napisał(a):
> Chlopcy,
wlasciwie nie na temat HB, wiec zadnych
> ciekawostek nie bylo, nic nie straciliscie. Ogolnie
> ciekawe, pesymistyczne spojrzenie na rynek akcji na
> najblizsza przyszlosc.
Tylko ku..a dlaczego merytoryczne teksty są notorycznie usuwane przez
moderatora-zastanawiające-ostatnio ciekawy wpis na petrolu był
o przejęciu władzy nad światem przez pejsów i po pięciu minutach już go wycieli!
Komuś zależy na trzymaniu mas w niewiedzy-czas dojenia nie dobiegł końca-
ale czuję w kościach że jesień będzie faktycznie prze..na:(
zgadzam sie, najlepiej byloby stworzyc inne forum bo widac, ze tutaj cenzura w pelni. Panie moderatorze ! Internet sluzy do wyrazania wolnomyslicielstwa !