Jeżeli tak faktycznie jest, ze surowiec niskiej wartosci to przecież kota w worku sie nie kupuje. Kto wydał opinię na której Zarząd zabazował decyzje zakupu tej kopalni powinien być pociągnięty nie tylko do odpowiedzialności ale pokrycia strat. Myslę, że w umowie zawarto zastrzezenie gwarancji wycofania się z umowy kupna i zwrotu pieniedzy w przypadku złecego nie nadającego się surowca do produkcji. Takie nieprzemyslane inwestycje powinny być karane.
Jeżeli tak faktycznie jest, ze surowiec niskiej wartosci to przecież kota w worku sie nie kupuje. Kto wydał opinię na której Zarząd zabazował decyzje zakupu tej kopalni powinien być pociągnięty nie tylko do odpowiedzialności ale pokrycia strat. Myslę, że w umowie zawarto zastrzezenie gwarancji wycofania się z umowy kupna i zwrotu pieniedzy w przypadku złego nie nadającego się surowca do produkcji. Takie nieprzemyslane inwestycje powinny być karane.
Ale glupoty wypisujesz, poczytaj lepiej wikipedie lub poszukaj w google jak wyglada fosforyt i jego zloze http://en.wikipedia.org/wiki/Phosphorite Widać że na chemii w podstawówce nie uważałeś. Może na temat miedzy czy innych surowców też takie bzdury wypiszesz?
Nie jestem chemikiem i napisłam w odpowiedzi na wystawioną opinie o skamieniałym surowcu, który przysporzył rzekomo problemy przeróbki i zaznaczyłam " jezeli tak jest", że surowiec nie taki jaki winien być to itd...........mojej opini. Jeżeli jesteś wybitnym rzeczoznawca w tej dziedzinie to wstraw swoja opinie a przyszłość pokaże czy Ci którzy na początku wstawili złą opinie zawarta w samym już tytule mieli rację czy Ty. Oby Twoja opinia
była dobrą czego życzę Zakł. Chem./ przepracowłam 35 lat w Z.Ch./ i sobie. A złośliwość zachowaj dla siebie.