• wchodzić w to bagno? Autor: ~sanders [212.33.92.*]
    pospekulować by można po takim zjeździe odbicie się należy... pytanie tylko czy od 0.15 czy może od 0.10 albo niżej
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~ad [79.139.109.*]
    no wiesz co? myślę ,że po 1 grosz poczekaj :-), a co ci to zależy zawsze więcej akcji.
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~kbcaps123 [88.240.86.*]
    Najlepiej niech... POCZEKA NA 1 GROSZ PO RESPLICIE - DO KOŃCA ŚWIATA I JEDEN DZIEŃ...
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~sanders [212.33.92.*]
    panowie, panowie, spokojnie

wszedłem po 0.16, zobaczymy co bedzie jutro
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~ŁUN [83.7.192.*]
    jak to co będzie jutro.

otwarcie z luką i spadek do 12 gr.

tam upatrywałbym jakiegoś lokalnego dołka.
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~Aldona [46.182.102.*]
    JUTRO LEKKIE ODBICIE DO 0.18-0.20
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~kbcaps123 [88.240.86.*]
    STALKO PRZYBYSZ I WSPÓLNICY JUŻ WESZLI - TAK SIĘ RODZI NOWY ROZDZIAŁ NEMEX=LED HOLDING.
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~sanders [212.33.92.*]
    na wszelki wypadek zostawiłem troche funduszy na uśrednienie, niżej jak 10 groszy nie powinno się zwalić
    i tu masz racje kolego...wkrótce ujawnią się inni ....bo prawdopodobnie LED HOLDING będzie chciał utrzymać kontrole...czyli ok 51 % , a resztę konkretnym inwestorom odsprzeda...tu się dopiero zacznie w III i IV kw. , nie liczcie ludzie na duże zyski ....bo Led dopiero wszedł w ten SKLEPIK ...ale teraz kształtuje się konkretna Firma z inwestorami.
    Myślicie ,że Stalko Przybysz i Wspólnicy Sp.j.? zabrał 10 mln akcji za gruszki ...a nie za kasę?i mają już 12.88 % głosów -więc w ślepo nie brną....

Gdzie Ci co sądzili ,że to wydmucha totalna .......
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~inwestor [5.172.229.*]
    ja sądzę że to wydmuszka i zdania nie zmieniłem po 1 dniu. Widać ad zbyt dużo zaangażowany jesteś w Nemexa że się tak przejmujesz.
    Tylko głupiec myśli że w 2 dni spadnie do 10 groszy lub niżej. A czy w 2 dni urosło do 28 groszy? Zastanów się co piszesz i nie szkodź innym. Trend jest wyznaczony i twoje słowa go nie zmienią.
    Inwestor ..czytasz komunikaty? wróżka jesteś? a co powiesz tym co mają po 12.88 % z ostatniego komunikatu??? Ty szkodzisz innym bo nie znasz podstaw giełdy i nie czytasz niczego o spółce i nie wiez niczego o spółce...a przestaszył Cie komuikat o dodruku akcji pod kapitalizację ? a co jest kapitalizacja wiesz? spólka musi mieć kasę ,żeby zacząć inwestycje i aby osiagała dochody konkretne....
    owszem mam 0.02 % i to moje zaangażowanie, ale nie ściemniam ludziom o czym sie przekonaja wkrótce...a ty możesz przeciez sprzedać i nie pieprzyc ,że to wydmuszka.Już każdy wierzył w PMI ,że to cud!!! tam spekuła robila ruch ...tu nie ma spekuły i oby bardzo dłu nie było.Pzdr prawdziwych inwestorów , a Nie pseudo jak poprzednik
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~Nadieżda K [212.160.172.*]
    inwestor, nie zmieniłeś zdania po jednym dniu...? widzę że jesteś głeboko przekonany że twoja opinia robi głebokie wrażenie na rynku. ;).

Fajnie że jest ktoś taki jak ty. Ktoś kto z troską pochyla się nad losem mniej świadomego człowieka, martwi się o to co ktoś robi ze swoimi pieniędzmi.

W 1917 roku działacz taki jak ty został przetransportowany przez niemieckie służby ze Szwajcarii to Rosji. To był łysy Żyd z popsutymi zębami. On też chciał dać ludziom wolność, równość i braterstwo. A jak się wszystko skończyło?
    hmm kółko wzajemnej adoracji :)) leszcze jesteście i nimi pozostaniecie. Nie wiecie jak się robi duże interesy i nic konkretnego o spółce powiedzieć nie potraficie. Ja nie ostrzegam was bo wy już dawno przegraliście i tylko potraficie tracić pieniądze. Moje posty są po to aby inni nie przepłacali za tą spółkę i nie uwierzyli takim naganiaczom jak wy.
    A moje doświadczenie wywodzi się zarówno z domów maklerskich jak i inwestora prywatnego i ja nie muszę nikomu udowadniać swoich racji a tym bardziej wam leszczykom. Nawet jak wam uświadamiam mechanizmy jak się robi kasę na giełdzie to wy wciąż wierzycie że ktoś inny da wam zarobić, hehehe żenada. Giełda jest dla nielicznych a nie dla was.
    Jedyny plus z tego wszystkiego to taki że spółka może mieć potencjał duży ale to wszystko zależy od ruchów obecnego zarządu. Jak na razie to więcej widzę minusów (zagrożeń) niż plusów i dlatego tylko interesuję się tą spółką a nie jestem jej akcjonariuszem. Pozdrawiam wytrawnych graczy a kółko wzajemnej adoracji pozostawiam samym sobie :)
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~Nadieżda [212.160.172.*]
    Hmmm.... Czyli wszystko jasne i wszystko sie zgadza.

A czy ty dbasz o uzębienie?

A to że wydmuszka każdy pacan potrafi napisać, nawet ty.
    a ty masz coś pod czaszką czy tylko udajesz ułomną/ego?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [212.160.172.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.139.109.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Widzę żę komuś nie podoba mi się moja szczerość. Dziwne. Przecież prawda ma nas wyzwolić, prawda?
    uderz w stół a nożyce się odezwą. To wolny kraj skoro tobie można ludziom mydlić oczy jaki to wspaniały jest Nemex to mi tym bardziej wolno otwierać ludziom oczy jakie tam kombinacje odchodzą!
    Do ad.
    sam ściemniasz że transakcja sprzedaży 10 mln akcji przez głównego akcjonariusza to bardzo dobra operacja. Ha ha ha gdyby Nemex był dobrą spółką to główny akcjonariusz nie sprzedałby akcji poniżej wartości rynkowej!!! Niestety Led Holding dobrze wie ile warty jest Nemex i nie wciśnie go nikomu za cenę wyższą niż on jest wart! Poza tym nie wiemy jaka dokładnie była umowa sprzedaży akcji i jakie były rozliczenia tych firm, więc proszę nie ściemniaj ludziom że to jest dobre.
    Poza tym jeżeli jesteś pewny że w ciągu kilku miesięcy Nemex wzrośnie do 30 groszy to kupuj na potęgę, sprzedaj nieruchomości, samochód i wszystko co się i kupuj Nemexa a jeżeli ci kasy brakuje to ja ci pożyczę pod zastaw twoich nieruchomości. Udowodnij że masz "jaja"
    A znasz Grodzkie? Macie oboje wiele cech wspólnych.

Wytłumacz mi czemu to siedzisz, a nie na Petrolu, Inventi,etc. Czemu akurat tutaj. Chce ci sie pisac te bzdury? Jestes taki sam jak ad tylko na odwrót. NMX wydmucha? wspaniale, ale nie oczekuj ze ktoś potraktuje ciebie poważnie. Jestes przecież eunuszkiem w szelkach.

Pamiętaj o higienie jamy ustnej.
    domyśl się czemu tu siedzę, nie wiesz jeszcze? To żyj dalej w tej nieświadomości.
    Nie porównuj mnie do ad bo ja nie zarabiam w ten sposób. Wszedł w kiepski papier i nabija innych aby podbić kurs. pewnie ta strategia zdała egzamin na innych papierach i być może na NC to jest codziennością, tego nie wiem ale krew mnie zalewa jak ktoś tak perfidnie manipuluje faktami. Masz coś konkretnego do powiedzenia to powiedz.
    Moje wszelkie dotychczasowe wypowiedzi były na podstawie komunikatów i raportów spółki a wasze? Moje dotychczasowe przypuszczenia i podejrzenia sprawdziły się w 100% a wasze? Potraficie tylko naganiać i tym razem akurat trafiliście na mnie.
    Ktoś myślący potrafi rzucić ripostę i to was boli.
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~wyposzczony [83.144.101.*]
    żal mi ludzi, którzy podejmują decyzje inwestycyjne na podstawie forum i wypowiedzi wróżbitów ;) tu każdy wylewa emocje po hu się rzucacie sobie do oczu? a ty inwestor to będziesz szczęśliwy jak wszyscy będą mieli tyle co Ty, nie? Typowo polskie spalić komuś budę bo ja takiej nie mam...
    inwestor -jest gów.. ma 20 pln i szkoda z nim podejmować temat ....gość niech sobie odpuści spółke i niech dalej obserwuje....pozdr, poważych ...a nie pseudo inresorów

Gównem można si e obrzucać ,a nie z nim dyskutować.
    ten który nie ma nic mądrego do powiedzenia aby przekonać innych ten w obliczu frustracji traci panowanie nad sobą i przeklina, wyzywa, rzuca inwektywy bo nic innego zrobić nie może...
    Dnia 2013-07-02 o godz. 17:58 ~inwestor napisał(a):
    > ten który nie ma nic mądrego do powiedzenia aby przekonać
    > innych ten w obliczu frustracji traci panowanie nad sobą i
    > przeklina, wyzywa, rzuca inwektywy bo nic innego zrobić nie
    > może...
    INVESTOR!!! zejdz na ziemie przedstaw fakty...powiedz cos o nowych infach.... i inwestorach konkretych a nie o ANTY jak TY!!!! a co lecimy Ty trzymamy sie? mądy inwestorze......wspomnimy za kilka dni cwelu ukrający sie z pod IP [5.172.229. ....niwe wskakuj na HIDE animus ...pokaż się cwianaku....
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~ciekawy [87.116.244.*]
    Dnia 2013-07-02 o godz. 17:58 ~inwestor napisał(a):
    > ten który nie ma nic mądrego do powiedzenia aby przekonać
    > innych ten w obliczu frustracji traci panowanie nad sobą i
    > przeklina, wyzywa, rzuca inwektywy bo nic innego zrobić nie
    > może...

zgadzam się z tym i w dodatku na takich forach to norma ...

Ostatnio napisałem grzecznie i kulturalnie posta że wydaje mi się że będzie sypanko i prosto to umotywowałem (w piątek chyba, przed zjazdem) ... to tak mnie zjebali od leszczy idiotow itd. w bardzo nie kulturalny sposób ...

Szkoda się tu wypowiadać i pisać co kolwiek bo tak naprawdę największe leszcze zaraz cie zwyzywają i zmieszaja z błotem.

Tutaj można tylko pisać posty typu. jutro odpał ! ale bedzie jazda 2 zł za 2 dni !
    itd.
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~wyposzczony [83.144.101.*]
    ech... szkoda na Was klawiatury :P
    dokladnie szkoda klawiatury... kilka lat siedzę na bankierze i napisałem może kilka postów.
    bo na merytoryczną konwersacje tutaj nie ma co liczyć.

Co byś nie napisał i jakiej wiedzy byś nie miał to i tak cie zwyzywają od leszczy i idiotów.
    jak będziesz pisał jutro odjazd 3 zł a za 2 tyg 10 zł to będziesz wtędy szanowanym gościem :)
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~Nadieżda [91.238.60.*]
    Proszę eunuszku, pokaż mi posta gdzie naganiam na NMX. Czekam.

Czytałem twoje wypociny, sprawozdań nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, powołujesz się na nieistniejące dokumenty. I czemu ktos miałby sie przejmować twoja pisaniną? Pies szczeka to dyskutujesz z nim? Dajesz mu kopa i idziesz dalej. Jakoś rynek nie przejmuje się twoją pisaniną.

Sprawdźmy cię geniuszu w szelkach i waitrem świszczącym w majtach. Jaki kurs NMX przewidujesz pod koniec lipca? Przekonajmy sie jaki z ciebie mędrek.
    ciekawy i inwestor ..WY JESTEŚCIE NAPRAWDĘ CIEKAWI...i nic nie znający się na giełdzie... wasza sprawa.pozdrawiam Powżnych
    ok nie znam się na giełdzie jak ty ale za to mam tak zwanego nosa :).

W pt pisałem posta że szykuje się sypanko bo wszystko na to wskazuje ( dlatego też sprzedałem co miałem) wyśmiałeś mnie i zwyzywałeś.
    W weekend pisałem że w poń pewnie zleci do 15 gr i że wszystko na to wskazuje - ty albo inni twojego pokroju wróżyli plusy .
    ok nie ma sprawy ja piszę jedynie że wszytko mi na coś wskazuje a nie że tak będzie na 100% tak jak ty wszystko zakładasz.

wiem że ludzie twojego pokroju zaraz zaczną pisać " a ile ty masz tych akcji leszczyna za 500 zł ? " to odrazu odpowiadam ci że niech cie to nie interesuje ile mam ważne że mam nosa i jak coś piszę to tak jest - i nie wmawiam ludziom swoich racji że tak będzie bo już nieraz oczytałem się o takich chojrakach
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~henk70 [78.8.233.*]
    jeśliś taki mądry powiedz jak jutro.
    czy ja pisałem coś że jestem jasnowidzem ? 1,5 rakieda na koniec miesiąca ?
    Wiedzę przeważnie zachowuję dla siebie, napisałem ostatnio kilka postów bo tutaj zainwestowałem niewiele. Co mi się wydawało to napisałem i podzieliłem się (oczywiście wcześniej sprzedałem co miałem).
    Teraz odkupiłem za to trochę więcej. Z tego co obserwuję to spaść nie spadnie niżej niż 12gr. bo ktoś pilnuje tego (widac było z resztą jak ktoś bronił 14 gr ost). w arkuszu też na s niewiele jest, to co ktoś dokłada to zapewne za niedługo się mu skończy i wtędy musowo spokojnie pójdzie ponad 20 - 22 gr . i tak pewnie będzie w najbliższych dniach.
    Dnia 2013-07-02 o godz. 20:41 ~ciekawy napisał(a):
    > czy ja pisałem coś że jestem jasnowidzem ? 1,5 rakieda na
    > koniec miesiąca ?
    Wiedzę przeważnie zachowuję dla siebie,
    > napisałem ostatnio kilka postów bo tutaj zainwestowałem
    > niewiele. Co mi się wydawało to napisałem i podzieliłem się
    > (oczywiście wcześniej sprzedałem co miałem).
    Teraz
    > odkupiłem za to trochę więcej. Z tego co obserwuję to spaść
    > nie spadnie niżej niż 12gr. bo ktoś pilnuje tego (widac
    > było z resztą jak ktoś bronił 14 gr ost). w arkuszu też na
    > s niewiele jest, to co ktoś dokłada to zapewne za niedługo
    > się mu skończy i wtędy musowo spokojnie pójdzie ponad 20 -
    > 22 gr . i tak pewnie będzie w najbliższych dniach.
    ja widzisz ze ktos ;pilnuje ,,,zwieracze ma 1000% i i siedź i nie pieprz głupot o spolce bo nie znasz się///powodzeniea
    ja widzisz ze ktos ;pilnuje ,,,zwieracze ma 1000% i i siedź i nie pieprz głupot o spolce bo nie znasz się///powodzeniea

co to za odp ? bo nie rozumiem jej sensu oraz w ogóle nie rozumiem co ty w niej piszesz :)

Rozumiem jedynie że że ty się znasz i dlatego też siedzisz i co dziennie wypisujesz po kilkanaście głupot na tym forum ? po tym można poznać kogoś kto się zna ? ok.

dla mnie możesz się znać na giełdzie, finansach i wszystkim innym najlepiej z wszystkich ... gówno mnie to obchodzi dlatego też nie odpisuje ci infantylnie jak tymi że się nieznasz i tyle :)

mi wystarcza wiedza jaką ja posiadam i tyle w temacie - nigdzie poza tym nie piszę że się znam tak zajebiscie jak co najmniej ty.
    bravo ciekawy że miałeś odwagę odpowiedzieć naganiaczom co o nich myślisz. Moim zdaniem ta szajka naganiaczy robi to dlatego bo pewnie nieraz udało im się jakiś nieświadomych graczy skusić na inwestycję w "ich" papier.
    Dlatego ja z wielką chęcią będę demaskował ich kłamliwe wypociny :)
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~spekulant [83.23.49.*]
    moja babka spekulantka mówiła: przyganiał kocioł garnkowi
    dziękujemy ci wujku dobra rada, że chcesz chronić nasze piniondze panie ynwestor, naganiaczu

investor i ciekawy....to ciekawe typy ...stawiam na Was haha jesteście Janosikami i Robin Hoodami NEMEX!!!! brawo
    Ja wiem na co stać spółkę i wiem co mam w portfelu ...jak widać gracie na DT to sobie grajcie po 10K akcji , bo na więcej was nie stać.Ci co zainwestowali na dłuższy czas wyjdą na swoje .....a Wy zarobicie na loda.
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~ciekawy [95.50.45.*]
    ad - Ty już żywcem chyba nie masz niczego konkretnego do powiedzenia ?... ale z racji tego że musisz cokolwiek odpowiedzieć nawet nie na temat, to piszesz jakieś brednie z innej beczki.
    Albo masz taki styl bycia że musisz powiedzieć i tak ostatnie słowo chociażby nie na temat albo jesteś jakimś naginacze,m który poczuł się zagrożony wypowiedziami innych.

Poczytaj dokładnie moje wcześniejsze posty w których piszę że już rozpracowałem osoby twojego pokroju. Jak już nie macie nic sensownego do powiedzenia to zaczynacie pisać ile wy to nie macie akcji , ile ja to nie mam , jakim systemem to nie gram i ile to nie zarobie na lizaki a wy oczywiście już wkrotce będziecie pławić si ęw bogactwie itd. Zrozum człowieku gówno mnie to obchodzi ile to ty nie masz akcji i ciebie też to nie powinno obchodzić ile ja mam i co z nimi robię.

Nie chce cię obrażać i tego nie zrobię ale zastanów się może zanim coś napiszesz , bo tak naprawdę świadczy to o twoim poziomie.
  • Re: wchodzić w to bagno? Autor: ~aza [78.154.65.*]
    Kto chce pisze i robi co chce.Demokracja.Jedni czytaja i przezywaja a drugi ma to gdzies
    Jak chcesz być obiektywny to dopisz coś o tych co obrażają i wyzywają inne osoby .
    Czyli tak jak pisałem we wtorek - wy do tego doszliście dopiero wczoraj jak już było to widać ....

Autor: ~ciekawy [87.116.244.*], 2013-07-02 20:41

Teraz odkupiłem za to trochę więcej. Z tego co obserwuję to spaść nie spadnie niżej niż 12gr. bo ktoś pilnuje tego (widac było z resztą jak ktoś bronił 14 gr ost). w arkuszu też na s niewiele jest, to co ktoś dokłada to zapewne za niedługo się mu skończy i wtędy musowo spokojnie pójdzie ponad 20 - 22 gr . i tak pewnie będzie w najbliższych dniach.
[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.