Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: wchodzić w to bagno?

hmm kółko wzajemnej adoracji :)) leszcze jesteście i nimi pozostaniecie. Nie wiecie jak się robi duże interesy i nic konkretnego o spółce powiedzieć nie potraficie. Ja nie ostrzegam was bo wy już dawno przegraliście i tylko potraficie tracić pieniądze. Moje posty są po to aby inni nie przepłacali za tą spółkę i nie uwierzyli takim naganiaczom jak wy.
A moje doświadczenie wywodzi się zarówno z domów maklerskich jak i inwestora prywatnego i ja nie muszę nikomu udowadniać swoich racji a tym bardziej wam leszczykom. Nawet jak wam uświadamiam mechanizmy jak się robi kasę na giełdzie to wy wciąż wierzycie że ktoś inny da wam zarobić, hehehe żenada. Giełda jest dla nielicznych a nie dla was.
Jedyny plus z tego wszystkiego to taki że spółka może mieć potencjał duży ale to wszystko zależy od ruchów obecnego zarządu. Jak na razie to więcej widzę minusów (zagrożeń) niż plusów i dlatego tylko interesuję się tą spółką a nie jestem jej akcjonariuszem. Pozdrawiam wytrawnych graczy a kółko wzajemnej adoracji pozostawiam samym sobie :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEMEX -25,00% 0,03 2015-10-28 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.