• czy warto? Autor: ~tobi [83.28.23.*]
    siedze tu z utopionymi kilkonastoma tysiacami zl czy warto wydac jeszcze kilka aby usrednic po 1gr? czy lepiej nie usredniac bo i ta kasa przepadnie?
    czy jest ktos z tej firmy i wie co sie tam dzieje? jakies info co na to wszystko wierzyciele i rubicon?
    macie te akcje?
  • Re: czy warto? Autor: ~mp [87.105.185.*]
    jedno co warto to upić się warto
  • Re: czy warto? Autor: ~tobi [83.28.37.*]
    ehh nikt nie ma nic ciekawego do powiedzenia, syndyk tez cicho siedzi;/ szkoda byloby utopic kolejnych kilka tys w sobecie wiec postawilem na polimexms tam chyba szykuje sie odbicie polecam sie przyjrzec moze i wy odrobicie strate z sobetu
  • Re: czy warto? Autor: ~olo [92.72.218.*]
    Co za "bardzo madry" inwestor wystawia kupno 100 akcji gdy te akcje sa zawieszone !!!!!!!!
  • Re: czy warto? Autor: ~olo [92.73.128.*]
    Co za debil nad debile wystawia kupno 200 akcji jak spolka jest zawieszona !!!!!!!!!!!!
  • Re: czy warto? Autor: ~tobi [83.28.14.*]
    duzo nas jest? wpisujcie sie bo czuje sie jakbym tylko mnie okradli ;/
  • Re: czy warto? Autor: ~j.j. [195.128.229.*]
    Nie tylko Ty straciłeś.
    Inwestowanie na New Connect od początku było obarczone ponadprzeciętnym ryzykiem więc ciężko mieć do kogoś pretensje. Dziwi mnie natomiast zupełny brak informacji w ostatnim czasie
  • Re: czy warto? Autor: ~olo [92.72.209.*]
    Co za DEBIL wystawia 200 akcji na kupno,wystawil by 20k to moge to zrozumiec ale tak !!!!!!!
  • Re: czy warto? Autor: ~tobi [83.28.22.*]
    czemu cie tak to boli? moze utopil tu tak jak my i troche mu odwalilo? ale jakie to ma teraz znaczenie? dla mnie to juz koniec, bo jak liczysz ze do 12 sierpnia (niecaly tydzien) moze sie tu cos zmienic to wez zimny prysznic
    za malo czasu na cokolwiek, na sama decyzje sadu to ze 2-3tyg potrzeba
  • Re: czy warto? Autor: ~olo [92.73.140.*]
    Mnie to nie boli,raczej denerwuje ciekaw jestem czemu jeszcze nie ma zadnego infa z firmy o czymkolwiek !!!!!!!!
  • Re: czy warto? Autor: ~sss [89.77.13.*]
    nie czytales raportu syndyka? nie widzi dalszej szansy utrzymania sie sobetu na rynku
  • Re: czy warto? Autor: ~j.j. [195.128.229.*]
    Przecież to animator rynku takie zlecenia składa.
  • Re: czy warto? Autor: ~olo [188.109.16.*]
    Kolego tobi to jednak nie jestesmy sami na tych akcjach,co dalej!!!!!!!!!!!!
  • Re: czy warto? Autor: ~tobi [83.28.37.*]
    Uchwały Zarządu

SOBET (Uchwała Nr 884/2013)
    2013.08.07

Uchwała Nr 884/2013
    Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
    z dnia 7 sierpnia 2013 r.

w sprawie wykluczenia z obrotu na rynku NewConnect akcji spółki SOBET S.A. w upadłości likwidacyjnej

§ 1

W związku z upływem 6 miesięcy od dnia uprawomocnienia się postanowienia o ogłoszeniu upadłości obejmującej likwidację majątku spółki SOBET S.A., Zarząd Giełdy działając na podstawie § 12
    ust. 2 pkt 4) Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu postanawia wykluczyć z dniem 13 sierpnia 2013 r. z alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect akcje zwykłe na okaziciela tej spółki, oznaczone kodem „PLSOBET00019”.

§ 2

Na podstawie § 25 ust. 10 Załącznika Nr 2 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia, że zlecenia maklerskie
    na akcje spółki SOBET S.A., przekazane do alternatywnego systemu obrotu, a nie zrealizowane do dnia 12 sierpnia 2013 r. (włącznie), tracą ważność po zakończeniu obrotu w tym dniu.

§ 3

Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
  • Re: czy warto? Autor: ~QWAZER [91.145.184.*]
    i co dalej Panowie ?
  • Re: czy warto? Autor: ~sss [89.77.13.*]
    wtopa? bez odpowiedzi, co dalej, co dalej
[x]
SOBET 0,00% 0,01 2013-07-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.