• Jest wniosek... Autor: ~siglo [62.87.147.*]
    ... pytanie tylko, czy już w cenie. Myślę, że w poniedziałek zaliczymy jedne dolne widły, a w drugiej połowie przyszłego tygodnia do góry. Dla ciekawskich: akcji nie mam, czaję się na najlepszy moment do kupna.

https://www.bankier.pl/wiadomosc/FOTA-S-A-Zlozenie-wniosku-o-upadlosc-z-mozliwoscia-zawarcia-ukladu-2876632.html
  • Re: Jest wniosek... Autor: ~klipperek [213.92.155.*]
    dziś jakby dołek 0,60 zaliczony i powrót wyzej:)
  • Re: Jest wniosek... Autor: ~obserwator [79.139.6.*]
    Nie rozumiem jak to jest, że wartość księgowa akcji to 12zł a chodzą po 0,65??? po zatym fota odrabia straty finansowe z I kwartału??wystarczy prześledzić wskaźniki finansowe.. stawiam no odbicie do 1 zł w ciągu kilku dni tzn do 15 lipca...Ciekaw jestem czy się to sprawdzi jeśli tak to będę dalej typował notowania w tym dziale:))
  • Re: Jest wniosek... Autor: ~Ali [89.79.206.*]
    Fota odrabia straty finansowe-dobre:)
    Przejedź się po oddziałach to sprawdzisz ile mają towaru, żeby odrobić starty to musisz mieć towar do sprzedaży.
    II kwartał będzie jeszcze gorszy skoro nie mieli czym handlować, przeczytaj sobie info ze strony Foty, w tym tygodniu mieli wznowić dopiero dostawy towarów.
    Ten rok zamkną dużym minusem a IC przejmuje głównie rynek po Focie, sprawdź sobie ich wyniki sprzedażowe.
  • Re: Jest wniosek... Autor: ~20 [89.229.219.*]
    20 groni taki kurs niebawem
[x]
FOTA 0,00% 0,03 2018-01-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.