Słyszałam plotki, że zarząd rozważa złożenie wniosku o upadłość likwidacyjną, ale najpierw Łu kaszanka musi opchnąć drogo swoje akcje.
Czyli RATUJ SIE KTO MOZE !!!!!!
Składam na ciebie doniesienie do KNF za wprowadzenie i mówienie nieprawdy może wreszcie się czegoś nauczysz a ze nie blefuje ustalam twoje ip komputera i wieczorem napiszę gdzie się logujesz. Mlego dnia
nie wiem po co wy wdajecie sie z jakąś/jakimś Ania i ramzesem. pieniaczą post za postem niby nie mając akcji i "tracą" czas na spamowanie na każdym wątku dotyczącym spółki WILBO hahahaha
czy wy naprawde myslicie ze oni mają jakis wpływ na kurs akcji czy przebieg to co będzie dalej z WILBO ? pieniączą by ci frustraci podleczyć swoje skopane ego !
poza tym trzeba miec nrymbane w głowie by podać się na anonimowym forum za Anie - hahahahahahaha
pewnie c.y.mbał tak wyrywa na czatach różnych typa i się realizuje przed kompem zboczeniec
Dnia 2013-06-26 o godz. 21:25 ~wlb napisał(a):
> poza tym trzeba miec nrymbane w głowie by podać się na
> anonimowym forum za Anie - hahahahahahaha
pewnie c.y.mbał
> tak wyrywa na czatach różnych typa i się realizuje przed
> kompem zboczeniec
nie dość, że analfabeta, to jeszcze głupek. Popatrz na dzisiejszy kurs :) ale to jest teraz, zobaczymy na zamknięciu :)
Tak ktoś wpadł w panikę i wysypal 600 akcji chyba Ania w kroku jej się wata zapaliła i spanikowala. Nie osmieszaj sie kolego bo kompromitujesz się na potęgę
nie no dokładnie jest jak pisze ramzes, ania czy inne wynalazki, oni reprezentuja obraz typowego polskiego inwestora (student, emeryt, bezrobotny) dla których akcje za kwote 3-5 tys. to majątek i całe oszczedności. więc nie dziwmy sie ze ewentualna strata 10% tj. 300-500 zł to dla nich powód do ogromnej frustracji którą później wylewają na forach internetowych, winią wszystkich innych tylko nie siebie :):)
Dnia 2013-06-28 o godz. 14:18 ~ramzes napisał(a):
> pomylilem sie jednak akumulacja trwa i potem wystrzal up.
> nareszcie mam taka srednia zakupu jaka chcialem
nie musisz się pode mnie podszywać i tak nic to nie da i wilbo wyląduje na śmietniku, razem z całą polską giełdą.
Mówiłem brać S, ale WY wolicie akcje WILBO, które są g...no warte