• powrót na moment Autor: ~mis 12 [37.108.125.*]
    dawno nie było mnie

dlaczego ta spółka ciągle kosztuje 0,3? jak pisałem i sprzedawałem po 0,5+ to mnie gergi i inne wyśmiewali .
    dziś myślę , to jest warte mniej niż 10 gr ,
    i może tam warto się ustawić i coś kupić ale nawet tego nie jestem pewien ,

na papierze się jeszcze może zarobi ale jak będzie groszówką , a dziś podziwiam wytrwałych i tych co jeszcze wierzą naszej ulubionej Pani
  • Re: powrót na moment Autor: ~Gerg [46.76.16.*]
    misiu, tak, pamiętamy twoje sms-y majaące wywolać zamieszanie. Co zrobiles dla spolki i akcjonariuszy poza sianiem zamieszania. Nic, podkuliles ogon i spiep...rzyles. Jak myślisz, kto analizuje billingi? Juz zmieniles telefon?
  • Re: powrót na moment Autor: ~mis 12 [37.108.125.*]
    naprawdę nie wiem , dlaczego tak kolego mnie postrzegasz ?
    ja tylko ostrzegałem i dziś też to robię bo wiem , że ekipa co jest u władzy to oszuści.
    ja jestem winien , bo nie ma złudzeń? tel mam ten sam .
    a Ty chyba naucz się co to rynek i gpw , bo wybacz ale wyników nie masz , a tym się mierzy
  • Re: powrót na moment Autor: ~Gerg [46.169.157.*]
    1. Nie znasz moich wyników, bo to nie jest informacja publiczna. Wiec nie ściemniaj. Dlatego postrzegam Cie jak faceta o dziwnych, i niejasnych motywach dzialania. 2. Skoro twierdzisz, ze kierownictwo, to oszusci, to przedstaw dowody. Konkrety, a nie pierdoły na forum. Masz okazję wykazac sie na Walnym. Nowa uchwala daje Ci szansę. To jak misiu, odważysz, sie? A może nadal bedziesz slal SMS-y i wpisy na bankierze. Pokaż swoje efekty i znajomosć GPW, nieco szerszą, niż tylko spekulacja i posdycanie jej plotkami.
  • Re: powrót na moment Autor: ~szmaton [178.235.119.*]
    pppp
  • Re: powrót na moment Autor: ~mis 12 [37.225.25.*]
    Jak ciebie czytam Gerg to mi się flaki przelewają,

Jak to co zrobiłem? dalem kase w emisji po 1,65 i po 1 ,00 gdzie ty nie dales i gdzie ty twierdziles ze to sa zaniżone ceny i ktoś chce przejąć spolke ,
    z perspektywy chyba widać ze jesteś idiota , a o mnie tez to można powiedzieć ale powody sa inne.\

czy oszuści ? przecież to ty od kilku lat ich ścigasz podobno , pisujesz o tym na forum , robisz to by nam w glowach przewrocic?
    gdzie pacanie jest przynajmniej jeden wniosek do sadu z pieciu lat?

tu w zasadzie trzeba ciebie tez pozwac do wymiaru sprawiedliwości bo jak na dloni widać ze trzymasz z tymi oszustami i to się stanie , pacanie
  • Re: powrót na moment Autor: ~FML [89.73.148.*]
    Obserwuję od dłuższego czasu efekty spółki i nie jestem wstanie zrozumieć jak spółka reprezentująca technologie przyszłych wieków idzie na dno. Wdrażany w Unii program MicroDry adresowany do ponad 50 milionowej klienteli w Unii- nr projektu 232140 – Koordynator PERA.
    Kolejne tematy to utylizacja szlamów wielkopiecowych – problem dotyczy całego Globu. Tylko w Polskich szlamach mamy ponad 55% czystej stali, Dotyczy to również flotów ilmienitu i wielu innych. Dzisiaj olbrzymim problemem jest zagospodarowanie i przetworzenie liczonej w milionach metrów sześciennych odpadów termoplastycznych, na podkłady kolejowe dla szybkiego transportu kolejowego, odpadów komunalnych. Technologia grzejnictwa mikrofalowego tylko w tych wymienianych tematach, obniża cenę produktu końcowego o minimum 50% w stosunku do najtańszych dziś stosowanych technologii. Ja to pokazuję na swoim profilu fb. Dla ciekawości byłem zwycięzcą wszystkich programów Rządowych. Wiecie co było nie tak!? W swych opracowaniach odszedłem od anten tubowych i ogólnie przyjętych falowodów. Zostałem uznany za szarlatana i debila. Jednak jako debil pokazałem, że można zbudować piec CO mikrofalowy, że można bardzo szybko osuszać domy po powodzi za przyzwoita cenę dla wszystkich. Pokazuję, że grzejnictwo mikrofalowe to przyszłość czarnej i kolorowej metalurgii.

• Re: powrót na moment Autor: ~Baton [83.21.10.*]
    Dnia 2013-07-01 o godz. 13:44 ~FML napisał(a):
    > Obserwuję od dłuższego czasu efekty spółki i nie jestem
    > wstanie zrozumieć jak spółka reprezentująca technologie
    > przyszłych wieków idzie na dno. Wdrażany w Unii program
    > MicroDry adresowany do ponad 50 milionowej klienteli w
    > Unii- nr projektu 232140 – Koordynator PERA.
    > Kolejne tematy to utylizacja szlamów wielkopiecowych
    > – problem dotyczy całego Globu. Tylko w
    > Polskich szlamach mamy ponad 55% czystej stali, Dotyczy to
    > również flotów ilmienitu i wielu innych. Dzisiaj olbrzymim
    > problemem jest zagospodarowanie i przetworzenie liczonej w
    > milionach metrów sześciennych odpadów termoplastycznych, na
    > podkłady kolejowe dla szybkiego transportu kolejowego,
    > odpadów komunalnych. Technologia grzejnictwa mikrofalowego
    > tylko w tych wymienianych tematach, obniża cenę produktu
    > końcowego o minimum 50% w stosunku do najtańszych dziś
    > stosowanych technologii. Ja to pokazuję na swoim profilu
    > fb. Dla ciekawości byłem zwycięzcą wszystkich programów
    > Rządowych. Wiecie co było nie tak!? W swych opracowaniach
    > odszedłem od anten tubowych i ogólnie przyjętych falowodów.
    > Zostałem uznany za szarlatana i debila. Jednak jako debil
    > pokazałem, że można zbudować piec CO mikrofalowy, że można
    > bardzo szybko osuszać domy po powodzi za przyzwoita cenę
    > dla wszystkich. Pokazuję, że grzejnictwo mikrofalowe to
    > przyszłość czarnej i kolorowej metalurgii.

Czy to o Panu i czy to prawda:

http://drygene.co.uk/?informacja-o-marek-franciszek-laskowski,28&PHPSESSID=786781aded036057f63bdc2bc16affa6

???
  • Re: powrót na moment Autor: ~pytam [46.186.28.*]
    FML odpowiedz - bo pytanie jest konkret
  • Re: powrót na moment Autor: ~NT [77.253.199.*]
    Tytułem sprostowania: technologia mikrofalowego osuszania oraz termoiniekcji zostały opracowane przez dr. inż. Ryszarda Parosę jeszcze w latach 80tych we współpracy z PKZami, były rozwijane w kolejnych odsłonach spółki Plazmatronika, gdzie zrealizowano kilkaset robót osuszeniowo - izolacyjnych, w tym m.in. na Ratuszu Wrocławskim, Oratorium Marianum Uniwersytetu Wrocławskiego, czy, już po odejściu p. Parosy z Plazmatroniki, na Zielonej Bramie w Gdańsku, Starym Browarze w Poznaniu, a także w Pałacu Królewskim we Wrocławiu.

W ostatnim okresie dawna spółka ATON sp. z o.o., działająca obecnie pod nazwą Promis-Tech sp. z o.o. pod kierownictwem p . dr. inż. Ryszarda Parosy, z sukcesami prowadzi sprzedaż urządzeń mikrofalowych do osuszania murów (por. http://www.promistech.pl/mikrofalowy_zestaw_do_suszenia_murow.html).

Zakończony w 2012 projekt 7 Programu Ramowego MicroDry, inspirowany osiągnięciami firmy Plazmatronika w tym zakresie, realizowany już po zakończeniu świadczenia usług w tym zakresie przez Plazmatronikę przez jej partnerów technologicznych, nie był koordynowany przez stowarzyszenie PERA: (http://cordis.europa.eu/search/index.cfm?fuseaction=proj.document&PJ_LANG=EN&PJ_RCN=13664320&pid=0&q=FBD7DD18EFE9B995BD75E156500CDB23&type=sim). PERA pełniła funkcję developera tego projektu.

Zgadzam się natomiast z przedmówcą, że stosowane w bezpieczny i odpowiedzialny sposób mikrofale mają wielką przyszłość.
  • Re: powrót na moment Autor: ~hmmm [89.231.124.*]
    hm... Firma o której piszesz oferuje m.in. reaktor mikrofalowy do ...utylizacji azbestu :) http://www.promistech.pl/reaktor_mikrofalowy_do_utylizacji_azbestu.html
  • Re: powrót na moment Autor: ~spalony szuszarką [81.18.218.*]
    to Pan Parosa moze sobie teraz sprzedac(sic!) akcje atona - lock up skonczyl sie - i dalej rozwijac swoj biznes. Tylko ciekawe jak to ma się do patentow, ktorych wlascicelem jest Aton...ehh
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.225.242.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.