• 9,37 zł Autor: ~ MAŁY KAZIO [77.113.236.*]
    Ruszy to czy nie. ;-):-):-!
  • Re: 9,37 zł Autor: ~wiarus [83.12.216.*]
    nie wiadomo co te lu hu.. myślą. Jedno jest pewne powódź ich nie zabrała to dobrze wróży!!
    Jest nadzieja, że jeszcze zmienią zdanie i podwyższą cenę w wezwaniu
  • Re: 9,37 zł Autor: ~Dim [83.243.32.*]
    Nie traktuję że jest jakieś wezwanie. Cena po 2 lipca pewnie spadnie a wezwanie będzie mało pomyślne dla wzywającego.

Mało pomyśle bo wielu ma coś do stracenia a cena spadnie gdyż o to stara się wzywający i jego mocodawcy aby pokazać że "nie sprzedaliście to macie niższą i czekajcie".

Mnie to nie przeraża a palce u mojej ręki się ruszają więc akcje mogą stać w miejscu lub spadać. Ja mam tyle akcji co miałem i wezwanie musi być odpowiednie.
  • Re: 9,37 zł Autor: dobrylibero [83.71.4.*]
    > Mało pomyśle bo wielu ma coś do stracenia a cena spadnie gdyż o to stara się
    > wzywający i jego mocodawcy aby pokazać że "nie sprzedaliście to macie niższą
    > i czekajcie"

dokładnie tak samo to widzę, próbują nas tu od czasu do czasu złamać jakimiś trolującymi wpisami, a mam przeczucie, że wezwanie będzie klapą, a większość papieru od czasu jego ogłoszenia, która poszła przez giełdę, i tak została zebrana nie przez wzywającego ale przez spryciarzy liczacych na podwyżkę ceny

• Re: 9,37 zł Autor: ~swiezak27 [83.28.10.*]
    Wszyscy nagle zamilkli tak jakby sprzedali i zniknęli raz na zawsze, może ktos sprawdzic ile teraz jest akcji wystawionych po 30zł??? zobaczymy ilu nas tu dalej zostało? było już ponad 100k bez moich 5k które wystawiłem troche pozniej. Pozdrawiam wszystkich którzy nie oddali i nie oddadzą:)))
  • Re: 9,37 zł Autor: ~swiezak27 [83.28.10.*]
    Mysle ze sporo sie wysypało ale wątpie że az tylu ja mysle ze jak im sie uda zebrac z 20%FF to i tak powinni byc super zadowoleni
  • Re: 9,37 zł Autor: ~swiezak27 [83.31.120.*]
    Ale sie zrobiło cicho :) prawie nikogo już nima z akcjami:) Panie Wygrys przedstawienie czas zacząć Ci co sprzedali po 9,30 czyli prawie wszyscy:) będą w panice kupować po 20-30zł:) http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU :)))))))))))))))))))))))))))))
  • Re: 9,37 zł Autor: ~MAŁY KAZIO [46.76.92.*]
    Ja swoje 2 pakiety mam wystawione na SSSSSSS po 30 zł do końca roku bo w 2014 to wystawię po 45 zł , 2015 po 60 zł itd.
  • Re: 9,37 zł Autor: ~TomTom [91.213.71.*]
    Jest 24 zleceń (poprzednio pisałem o 41) na 58.855 (poprzednio 145.198 akcji).
    Tylko 2 zlecenia powyżej 10 tys. akcji (największe 11328).
    http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=200&zl=V
  • Re: 9,37 zł Autor: ~NOWYTU [193.138.110.*]
    A co sie stanie z akcjami akcjonariuszy ktorzy nie odpowiedza na wezwanie ??
  • Re: 9,37 zł Autor: ~swiezak27 [83.31.122.*]
    To może uzbierali minimum, tak że Wilk syty i Owca cała:)))) a co miałoby sie z nimi stać? Ich wartość powinna rosnąć i złotówek na rachunku przybywać:)))))))))))))
  • Re: 9,37 zł Autor: ~NOWYTU [89.66.40.*]
    Nie wiem, pytam.Moim zdaniem jesli to byloby takie proste ze teraz ma tylko rosnac to nikt by nie sprzedal. A wychodzi na to ze wiele osob sie zdecydowalo na sprzedaz i to mimo straty.Pytam doswiadczonych inwestorow czy nie ma mozliwsci przymusowj sprzedazy albo spolka zostanie wycofana z gieldy a my zostaniemy z niczym ??
  • Re: 9,37 zł Autor: ~swiezak27 [83.31.122.*]
    Ja na PMD od 2010r siedze, ktos wyjebał 80szt. po zlośći zeby zaniżyc kurs, nie musisz szukać doświadczonych inwestorów by znależc odpowiedzi na Twoje pytania:))) wystarczy google, nam jedynie w najgorszym wypadku grozi dematerializacja akcji, nie ma czegos takiego ze spółka schodzi z giełdy a akcje sie rozpływają, to taka tradycja że jezeli by nawet tak sie stało to każdemu akcjonariuszowi PMD musieli by kupic samolot i jeszcze oddać naturalnie zabrane wczesniej akcje to taka staropolska giełdowa tradycja:))))))))
[x]
PERMEDIA -1,79% 8,00 2013-12-12 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.