• i dwójeczka wpadla !!! Autor: ~krzysiek [79.162.120.*]
    oby tak co rok Panowie :D :D

http://www.finweb.pl/firmy/przemysl/8817-dywidenda-w-przedsiebiorstwie-hydraulicznym
  • Re: i dwójeczka wpadla !!! Autor: ~GMBH [89.174.254.*]
    Dywidenda wpadnie ale mnie denerwuje że goście ze szczytów władzy tej spółki tak dziadują chcąc te akcje kupić jak najtaniej . Ciągle przecież kupują a ceny podnieść nie chcą . Ja do pewnego stopnia to rozumiem ale mogliby się streszczać bo już mnie denerwuje ten absurdalnie niski kurs tej spółki . To jest tylko moje zdanie .
  • Re: i dwójeczka wpadla !!! Autor: ~Hydomarazmo [37.109.53.*]
    Nikt nie chce kupować drogo jak może taniej,obroty są minimalne o ile nie przypomni sobie ktoś ze spółki.Tak więc nikt nie kupuje.Nowa działalność nie przynosi zysku,cojest trochę rozczarowujące /z raportu wynika że nawet dla władz/ prawie zawsze początki są trudniejsze niż to sie wydaje,dywidenda zaskakujaco wysoka ,ale to trchę za mało dla rozruszania kursu potrzebne są większe przychody i zysk.Mam spólkę od 6 lat /wystawiłem ponad21000 po47zł/ mam jednak wrażenie że wpadła ostatnimi laty w delikatny dryf,nie dokupuję bo oprócz wzrostu zadłużenia niczym ostatnio nie imponuje,mam nadzieję że nie dokona jakiegoś głupiego przejęcia /vide nisławna odlewnia/.Ciekawe jak wypadni2 kwartał kurs zł sprzyja .
  • Re: i dwójeczka wpadla !!! Autor: ~hydrorgazmo [37.109.23.*]
    Wyniki słabawe,kurs dość mocny dokupują duzi prywatni inwestorzy,ale mnie zainspirował wiceprezes który dotychczas nie był aktywny a podobno to człowiek solidny i wiarygodny nie sądzę by kupował bez sensu nawet te marne 225 akcji.Ciekawe.
  • Re: i dwójeczka wpadla !!! Autor: ~babka [37.109.23.*]
    zgadzam się
    Przecież tu ciągle kupuje akcje podmiot powiązany ze spółką oczywiście wiadomo kto to jest bo wystarczy sprawdzić ich stan posiadania i wszystko jasne kto kupuje choć nie wyrażają zgody na publikację danych osobowych . Szacunek jeśli masz taki pakiet akcji . Dziwię się tylko że pko tfi nie próbuje podnieść ceny akcji żeby zainteresować rynek tą spółką . Czyżby nie zależało im na wzroście kursu ?
    Czy ktoś rozumie co się dzieje ostatnio z kursem tej spółki ? Dywidendę uchwalili i właściwie już nam ją odcięli przed odcięciem ?
    Kto tak popuszcza ? To są jaja . Spółka rentowna płacąca dywidendy a zachowuje się jak najgorszy śmieć .
    P.S. Przypomina mi się sytuacja z relpolu .
    To jednak północ . Ciekawe jak daleka będzie to droga ?
    Pniemy się ciężko bo ciężko ale jednak na północ . Zastanawiam się nad fenomenem tej giełdy . Ludzie kupują jakieś dziwne spółki a nie dostrzegają spółki która ma niewiele akcji i w dodatku jest rentowna no i wypłacają dywidendy co roku . Wszystko jest a my nie możemy wspiąć się chociaż do wartości księgowej . :/
  • Re: i dwójeczka wpadla !!! Autor: ~GMBH [217.153.90.*]
    Coś w ogóle kupują ostatnio akcje członkowie rady nadzorczej i to wcale nie mało . Ciekawe .
[x]
HYDROTOR -1,04% 14,25 2026-05-08 14:53:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.