Dnia 2013-06-21 o godz. 15:32 ~Łu kaszanka GPW napisał(a):
> Te Ramzes:-)))
No i jak z tym armagedonem?:-))))
Przyjeli
> Cie z powrotem na CIECIA do Wilbo?
:-))
spokojnie :) uważasz, że jeśli WIG20 się nie obroni, to obroni się WILBO? ahah ahahahahah ahahahahahahahahahahahaaaaaa
sprawdź jak przyjmuje jakikolwiek psychiatra i spiesz na wizytę, póki Twój mózg całkowicie nie odmówił posłuszeństwa (w końcu nawet jeszcze piszesz na forum)
:):):)
Typowy oszołom ja bym sobie nim glowy nie zawracał.Jedynie co moze to wylizac moją puszeczke bo wcinam akurat szproty w pomidorkach oczywiście WILBO;-))))))
najwidoczniej Łukaszenko i jego świta (w dużej mierze fikcyjna) nie chce się już dalej kompromitować :)
myślę, że wszyscy forumowicze zrozumieli już na czym polegało ich działanie i dlaczego tak fikcyjną, świetlaną przyszłość spółki przedstawiali
WILBO to bankrut, nie wolno zapomnieć tym , którzy chcieliby tutaj umoczyć oszczędności, że układ musi być najpierw ZATWIERDZONY, a do tego daleka droga. Jeśli okaże się, że z planów tłuściutkiej Bożenki nic nie wyniknie, na co się zanosi, sądząc po jej wypowiedziach, to będzie tu masakra.
Ramzes ja w przeciwieństwie do ciebie póki co mam gdzies po ile teraz jest kurs. Jestem z rodziną na wakacjach i nie siedze przed komputerem tak jak ty i sie nie podniecam paroma groszami w dół czy w góre.Póki co pogoda w Chorwacji dopisuje i drineczki są super.Pzdr ze słonecznej Chorwacji buzka dla ciebie i Ani mordeczko ty moja;-)))))