• ciekawe Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    uuuuu
    nieźle
    ciekawe czy kurs zachowywał by się tak samo gdyby inne biuro robiło skup...
  • Re: ciekawe Autor: ~pryciarz18 [212.106.24.*]
    A jakby miał się inaczej zachowywać jak tutaj z góry wiedzą po jakiej cenie mają odbierać i w jakiej ilości??????????????????? I przede wszystkim od kogo zbierają bo na pewno nie ud nas maluczkich:)
  • Re: ciekawe Autor: ~pryciarz18 [212.106.24.*]
    I jeszcze jedno, zamiast zastanawiać się nad sprawami nieistotnymi dla spółki lepiej obserwować zachowanie surowców w tym ropy, gdzie dzisiaj bardzo ważna sesja. Jeśli bykom nie uda się wyjść na prostą to anulowany zostanie sygnał kupna powstały ostatnio a flaga rysująca się na wykresie miesięcznym ropy brent zacznie się materializować. To są ważne dla przyszłości plastka sprawy:)
  • Re: ciekawe Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    zanegowany ten sygnał kupna czy nie?
  • Re: ciekawe Autor: ~pryciarz18 [62.244.136.*]
    Dla mnie tak. Obecnie patrząc na wykres dziennym mamy próbę obrony poziomu 100$ - ropa brent. Jednak najciekawiej wygląda wykres miesięczny gdzie rysuje się pro spadkowa formacja flagi, wyjście z niej dołem byłoby mocnym argumentem dla poprawy rentowności plastka gdyż ceny polipropylenu na pewno zjechałyby w dół wślad za surowcem... Na razie to tylko gdybanie i wskazana obserwacja
  • Re: ciekawe Autor: ~jolka [188.33.95.*]
    myślicie pójdzie jeszcze do góry?

http://www.finweb.pl/gielda/analizy-techniczne/8935-plastbox-s-a-analiza-techniczna-28-06-2013-r
  • Re: ciekawe Autor: ~pryciarz18 [77.254.246.*]
    Sytuacja techniczna, tym bardziej krótkoterminowa na tej spółce nie liczy się w ogóle. Pisanie analiz do spółki z zerową płynnością już wypacza wiarygodność ów analityka.... Tak naprawdę tutaj nie liczy się wykres plastka a ropy co podkreślam od dawna, a że nic się nie dzieje na rynku surowcowym od dwóch lat tak naprawdę to w wynikach rentowności plastka także widać marazm.... Ale koniec końców nawet rynek ropy w końcu będzie musiał wybrać kierunek. Wydaje mi się że już bardzo niedługo
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 11:08:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.