• Analitycy DM BZ WBK Autor: ~aleks [213.156.106.*]
    oooo, skoro analitycy WBK rekomendują sprzedaj, to z moich dotychczasowych obserwacji wychodzi, że może rosnąc:)) w większości przypadków kurs zachowywał się odwrotnie niż ich rekomendacje. Przynajmniej w tych spólkach, które obserwuje. Zobaczymy za kilka dni.
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~oszczegator [81.26.0.*]
    Tu akurat muszę się zgodzić
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~aleks [193.142.112.*]
    Zgodzić z analitykami czy z moja opinia? Może maja rację, bo Barlinek rósł bez żadnych podstaw, nie bylo żadnych konkretnych info, aż się przegrzało. Chyba że my drobni jeszcze nie znamy info, a anale chca postarszyć by odebrać taniej. Nie wiem, taka jest tylko moja opinia wysunięta na podstawie obserwacji innych spółek i opinii analityków WBK.
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~oszczegator [81.26.0.*]
    Zgadzam się z tym, że prognozy analityków WBK są zawsze odwrotne, (nigdy nie spotkałem się z sytuacją gdzie się potwierdziły). Natomiast co do wzrostów Barlinka to podstawą było wykazanie zysków po raz pierwszy od 5 lat.
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~aleks [193.142.112.*]
    Ok, dzieki za info. Czyli możemy spokojnie siedzieć, bo zgodnie z naszymi dotychczasowymi obserwacjami powinno pójść do góry:) Oby tak było. pozdrawiam.
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~beznaddziejny inwest [46.76.146.*]
    Też uważam że to spadki przed wzrostem. Barlinek ma zyski za pierwszy kwartał i niezłe perspektywy na drugi. A analitykami nie ma co się przejmować, bo wiadomo że oni grają pod własny bank. Na Hygienice też tak było: gwałtowny spadek do 1,83 z 1,91 a zobaczcie teraz.
    Do tego właściciel lubi sprzedawać spółki (kilka ich już sprzedał). Więc jeśli myśli o sprzedaży Barlinka, najlepszą cenę osiągnąłby przy dużej wartości akcji a nie przy małej.
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~Józek [79.185.156.*]
    Zobaczycie jeszcze 2-3 lata i lecimy do góry na maksa
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~oszczegator [77.255.100.*]
    Jeszcze jak by chodzik zechciał postraszyć w jakiejś mądrej analizie spadkami to bym nawet był skłonny dokupić :-), bo wtedy by było już pewne
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~aleks [213.156.106.*]
    dobrze mówisz, gdybym mógł to bym Tobie polał wódy:))) brakuje tylko chodzika i jego rekomendacji i można by spać spokojnie:)))
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~zubr [89.74.80.*]
    Zyski straty, bilans nie zwracam na to uwagi patrze na wykres i widze formacje flagi. Bedzie 1.5
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~beznaddziejny inwest [77.115.92.*]
    Oby Ci żubrzyku Bozia w tłustych dzieciach wynagrodziła jeśli to się sprawdzi :)
  • Re: Analitycy DM BZ WBK Autor: ~Józek [178.43.242.*]
    A ja widzę formację kupy - będą spadki
[x]
BARLINEK 0,00% 1,22 2014-01-07 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.