nic nie rośnie w nieskończoność , nawet tak fajna spółeczka jak JWC , która nie ukrywam jest według mnie obok Dom Development jedyną spółką w tej branży w którą jestem gotów zainwestować środki.
tak więc skonsumowawszy zysk z wiosennego rajdu poczekam cierpliwie na właściwy moment by odkupić swój pakiecik akcji , i wam też radziłem to zrobić.
kto nie skorzystał z darmowej porady tego strata.
mi to kolego mozesz radzic co najwyzej gdzie moge truskawki umyc .....
nie chce mi sie szukac twoich idiotycznych wpisow sprzed paru miesiecy,posluchaj uwaznie mojej rady maly naganiaczu .Za jakis czas ta spolka zniknie z tego parkietu
Ustawiam się na 2 złotych, jestem pewien, że wpadnie. Coś czuję, że Chiny i USA pomogą zrealizować plan w kilku sesjach. Pachnie histerią na rynkach. Spadki dopiero się rozkręcają.
Szczyt paraboli osiągnęliśmy ok 13/14.06 na poziomie ok. 5.75. Spadków po szczycie nie da się uniknąć. Spadek może być powstrzymany na poziomach MA50: 4.29 i MA100: 4.19. Ale tak naprawdę dla pewności lepiej trzymać się średniej kroczącej, która został przebita od góry 13.06 i poczekać na następne przebicie od dołu. Pozdr.
Nie wiem co będzie w poniedziałek. Nie jestem jasnowidzem. Mówię o sytuacji technicznej na wykresach. W tej chwili napewno mamy do czynienia z trendem spatkowym. Moim zdaniem, jeżeli ktoś chce spekulacyjnie wejść w ten papier to dopiero wtedy gdy średnia krocząca przebije od dołu i da sygnał kupna.