• Rejestracja na WZA Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    Przypominam, że na WZA trzeba się zapisać najpóźniej 16 dni przed datą walnego a dużo DMów ostatniego dnia przyjmuje dyspozycje tylko do godz 16:00
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~mintaj [89.67.152.*]
    dzięki za przypomnienie. Moje już poszło
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~zonk [31.61.136.*]
    czego tak boja się zarządzający i nadzorujący spółką , że nie chcą opublikować raportu rocznego?
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~Gerg [85.193.222.*]
    Może jest inaczej, i przed Walnym chcą nas zaskoczyć sukcesami? Przecież przeterminowane wpłaty za umowy z roku np. 2012 można potraktować, jak przychód roku 2012.

xyz może mnie poprawisz?
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~xyz [178.36.128.*]
    Poprawię cię wpłaty a przychody to jest zwykle różna hisotria. Aby było rozpoznanie przychodu zawsze musi nastąpić przeniesienie ryzyk i korzyści związanych z posiadaniem jakiejkolwiek maszyny x czy czegokolwiek innego co tam w Stradomii nie robią. Tak więc kolejność prawidłowa to taka Umowa, wpłaty zaliczek, które w momencie otrzymania nie stanowią przychodu, przekazanie gotowej maszyny, (w tym momencie rozpoznajemy przychód, spływ należności (przychodów wówczas już nie ma) Tak wiec jak się mityczni pośrenicy z bliskiego wschodu nie uaktywnią to dupa. Bardzo przepraszam za mój sarkazm ale ostatnio moim zdarzeniem jest aby ktoś pojechał na walne i im po prostu wpier....
    to super ale jednak z kupowaniem to trzeba poczekać na raport , ciekawe co będzie jak na wza go nie bedzie
    skoro już maciekk się uaktywnil na forum to może napisze co tam naprawdę się dzieje w srodku. wszyscy ciekawi sa ,
    chyba rola członka RN nie polega na tym by naganiac do wza ?
    gdzie jest roczny raport ?
    kto usiluje cos ukryc i dlaczego ?
    co Tam się dzieje , czy już sprzedawac?
    czy aton ma jakies szanse ?
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~maciekk [78.31.167.*]
    A załatwisz mi immunitet od kodeksu, który zakazuje mi dzielić się takimi informacjami? :) do udziału w walnych zawsze 'naganiałem' i sam o mały włos zapomniałem o złożeniu dyspozycji, więc na wszelki wypadek przypomniałem na forum. Nie zmienia to nic w sprawie obowiązku zachowania poufności.

Do zobaczenia we Wrocławiu

Dnia 2013-06-14 o godz. 20:47 ~zonk napisał(a):
    > skoro już maciekk się uaktywnil na forum to może napisze
    > co tam naprawdę się dzieje w srodku. wszyscy ciekawi sa ,
    > chyba rola członka RN nie polega na tym by naganiac do wza
    > ?
    gdzie jest roczny raport ?
    kto usiluje cos ukryc i
    > dlaczego ?
    co Tam się dzieje , czy już sprzedawac?
    czy aton
    > ma jakies szanse ?
    czyli jak zawsze , ble ble ble
    To zapraszam do członkostwa w RN. Będziesz miał okazję napisać wszystko, czego się dowiesz. Może ten czy ów będzie Ci potem paczki wysyłać nawet.
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~Danuta [62.141.208.*]
    z całym szacunkiem ale firma i jej władze was okłamują, manipulują, okradają i są bezkarni a ty piszesz o paczkach za uchylenie jakiegoś rąbka tajemnicy
    tylko to że ta spółka jest bankrutem nie do uratowania to nie jest żadna tajemnica, to wszyscy normalni i inteligentni ludzie wiedzą!!
    skoro jest bankrutem i wszyscy to wiedza to jakie wlasciwie jest pytanie?
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~Gerg [77.113.171.*]
    Maciek, nie daj sie sprowokowac. To jedna z dróg, aby wycofac projekt uchwały bez glosowania na etapie porządku obrad. Z tego art probowano wyjasniac powod, dla ktorego nie moglem wejsc do RN. Robmy swoje, i konsekwentnie. A jak spageteria chce sie dowiedziec, to powinna byla zarejestrować akcje i ruszyc d... na Walne. Olej sobie anonimowych ludkow, ktorzy byc może wcale nie sa akcjonariuszami.
    wiadomo ze wąsacz kryje swoich ludzi ,ciekawe ile i co dostali , przecież to jasne skoro trzymają ich strone
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~małolepszy [83.26.154.*]
    Gerg jakie sukcesy ,jakie umowy ,jakie zaliczki przecież oni nic nie robią i nic nie ma.

Przez pół roku jedno urządzeni wieźli na Łotwę i nawet kasy nie ma.

Maćkowi dajcie spokój nawet jakby likwidator stał za drzwiami i tak nie może powiedzieć.

A zamiast na Walne kupcie sobie książkę "Baśń 1001 nocy " efekt ten sam więc po co przepłacać.
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~zonk [37.225.1.*]
    to chociaż napisz czy zmiany w wza to twoja inicjatywa i twoich zaprzyjaźnionych czy tez nie wiesz kto to , za to chyba do karceru nie biora
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~małolepszy [83.26.154.*]
    Zmiany na WZA to inicjatywa osób którzy wyłożyli grubą kasę nie po to żeby robić ich w ch..a.
  • Re: Rejestracja na WZA Autor: ~Gerg [77.113.171.*]
    Dnia 2013-06-16 o godz. 19:47 ~małolepszy napisał(a):
    > Zmiany na WZA to inicjatywa osób którzy wyłożyli grubą
    > kasę nie po to żeby robić ich w ch..a.
    Amen. Tylko nie podniecajmy sie zbytnio.
[x]
ATONHT 13,38% 0,18 2022-05-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.