Może jest inaczej, i przed Walnym chcą nas zaskoczyć sukcesami? Przecież przeterminowane wpłaty za umowy z roku np. 2012 można potraktować, jak przychód roku 2012.
Poprawię cię wpłaty a przychody to jest zwykle różna hisotria. Aby było rozpoznanie przychodu zawsze musi nastąpić przeniesienie ryzyk i korzyści związanych z posiadaniem jakiejkolwiek maszyny x czy czegokolwiek innego co tam w Stradomii nie robią. Tak więc kolejność prawidłowa to taka Umowa, wpłaty zaliczek, które w momencie otrzymania nie stanowią przychodu, przekazanie gotowej maszyny, (w tym momencie rozpoznajemy przychód, spływ należności (przychodów wówczas już nie ma) Tak wiec jak się mityczni pośrenicy z bliskiego wschodu nie uaktywnią to dupa. Bardzo przepraszam za mój sarkazm ale ostatnio moim zdarzeniem jest aby ktoś pojechał na walne i im po prostu wpier....
skoro już maciekk się uaktywnil na forum to może napisze co tam naprawdę się dzieje w srodku. wszyscy ciekawi sa ,
chyba rola członka RN nie polega na tym by naganiac do wza ?
gdzie jest roczny raport ?
kto usiluje cos ukryc i dlaczego ?
co Tam się dzieje , czy już sprzedawac?
czy aton ma jakies szanse ?
A załatwisz mi immunitet od kodeksu, który zakazuje mi dzielić się takimi informacjami? :) do udziału w walnych zawsze 'naganiałem' i sam o mały włos zapomniałem o złożeniu dyspozycji, więc na wszelki wypadek przypomniałem na forum. Nie zmienia to nic w sprawie obowiązku zachowania poufności.
Do zobaczenia we Wrocławiu
Dnia 2013-06-14 o godz. 20:47 ~zonk napisał(a):
> skoro już maciekk się uaktywnil na forum to może napisze
> co tam naprawdę się dzieje w srodku. wszyscy ciekawi sa ,
> chyba rola członka RN nie polega na tym by naganiac do wza
> ?
gdzie jest roczny raport ?
kto usiluje cos ukryc i
> dlaczego ?
co Tam się dzieje , czy już sprzedawac?
czy aton
> ma jakies szanse ?
z całym szacunkiem ale firma i jej władze was okłamują, manipulują, okradają i są bezkarni a ty piszesz o paczkach za uchylenie jakiegoś rąbka tajemnicy
tylko to że ta spółka jest bankrutem nie do uratowania to nie jest żadna tajemnica, to wszyscy normalni i inteligentni ludzie wiedzą!!
Maciek, nie daj sie sprowokowac. To jedna z dróg, aby wycofac projekt uchwały bez glosowania na etapie porządku obrad. Z tego art probowano wyjasniac powod, dla ktorego nie moglem wejsc do RN. Robmy swoje, i konsekwentnie. A jak spageteria chce sie dowiedziec, to powinna byla zarejestrować akcje i ruszyc d... na Walne. Olej sobie anonimowych ludkow, ktorzy byc może wcale nie sa akcjonariuszami.
Dnia 2013-06-16 o godz. 19:47 ~małolepszy napisał(a):
> Zmiany na WZA to inicjatywa osób którzy wyłożyli grubą
> kasę nie po to żeby robić ich w ch..a.
Amen. Tylko nie podniecajmy sie zbytnio.