• wyżej nie podskoczycie Autor: ~matta [87.105.249.*]
    jak w temacie
    zero obrotu i z upływającym czasem skoki do wody na główkę
    już wczoraj było widać że kasy brak
  • Re: wyżej nie podskoczycie Autor: ~pop [62.148.87.*]
    Będziesz brał po 0,50 i mówił że jest tanio.Mam pakiecik i zastanawiam się nad zwiększeniem zaangażowania, na nzwa nie ma projektu uchwały o nowych akcjach,mały ff, spółka bez długów z coraz większymi dotacjami z ue, no i to że parę kilo wywinduje spółkę naprawdę wysoko. Pozdrawiam i życzę dobrych inwestycji.
  • Re: wyżej nie podskoczycie Autor: ~matta [87.105.249.*]
    mi nie chodzi że spółka jest zła czy dobra, ostatecznie spółkę wycenia rynek a ten na razie wycenia ją mnie niż śmiecia
    macie tu inny problem i nazywa się on: płynność!
    co z tego że masz pakiet jak nie masz żadnych szans sprzedać go z zyskiem, ten co kupuje powyżej 20 gr może i łatwo kupić ale nie ma szans z tego wyjść, to nie tylko wasz problem, w podobnej sytuacji jest 90% spółek na giełdzie, brak płynności
    a tu kuriozalnie przydała by się emisja żeby zwiększyć płynność
  • Re: wyżej nie podskoczycie Autor: ~matta [87.105.249.*]
    konkurs skoków rozpoczęty
    kto da większego nurka
    już kumacie?
    w niu konekcie nie chodzi o handel, rozwój, prestiż czy inne banialuki, tu chodzi tylko o jedno: żeby pseudobiznesmeni upłynnili tony gówna, legalnie na jakiejś tam giełdzie, o nic innego!
    sobolewski za to nie powinien iść do więzienia bo to za mała kara!
    tak jest na 99% spółek, weźcie spółkę bliźniaczą, nawet z tego samego miasta, cwpe, niejaki bednarowicz, samozwańczy guru finansjery utopił tam ładną kasę, spółka zadłużona po uszy nie wiadomo czy przetrwa najbliższy rok a kurs na dnie i zero obrotu, nie wiem ile on tam ma w plecy, pół miliona zł?
    wkrótce straci wszystko!
    ku przestrodze
    tak na marginesie
    50% spółek z NC to spółki doradcze które doradzają innym mniejszym spółkom jak wejść na ten rynek i upłynnić kolejne tony badziewia :)) koszmar
    jedyni wygrani na tym rynku to założyciele/właściciele takich ari i innych

ale zawsze możecie mieć nadzieję że za 2-3 lata to się dźwignie i poszybuje, rok w rok średnio kilka na kilkaset spółek rośnie o 500% i później oczywiście wraca do bazy ale czy wam się poszczęści? tego nie wiem, nadzieja matką głupców

żegnam was panie i panowie, życzę powodzenia ale przemyślcie 100 razy zanim wejdziecie w to bagno bo wyjście z niego nie jest łatwe!!
  • Re: wyżej nie podskoczycie Autor: ~Michał [37.30.158.*]
    ..nic nie brak matta vel Irek.. teraz czekamy na 1000 pkt gdyż NC nie może tech. za dużo urosnąć ponieważ te stare 100 pkt jest niestety wyrocznią..
[x]
ARI -9,17% 0,44 2025-10-24 12:26:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.