Będziesz brał po 0,50 i mówił że jest tanio.Mam pakiecik i zastanawiam się nad zwiększeniem zaangażowania, na nzwa nie ma projektu uchwały o nowych akcjach,mały ff, spółka bez długów z coraz większymi dotacjami z ue, no i to że parę kilo wywinduje spółkę naprawdę wysoko. Pozdrawiam i życzę dobrych inwestycji.
mi nie chodzi że spółka jest zła czy dobra, ostatecznie spółkę wycenia rynek a ten na razie wycenia ją mnie niż śmiecia
macie tu inny problem i nazywa się on: płynność!
co z tego że masz pakiet jak nie masz żadnych szans sprzedać go z zyskiem, ten co kupuje powyżej 20 gr może i łatwo kupić ale nie ma szans z tego wyjść, to nie tylko wasz problem, w podobnej sytuacji jest 90% spółek na giełdzie, brak płynności
a tu kuriozalnie przydała by się emisja żeby zwiększyć płynność
konkurs skoków rozpoczęty
kto da większego nurka
już kumacie?
w niu konekcie nie chodzi o handel, rozwój, prestiż czy inne banialuki, tu chodzi tylko o jedno: żeby pseudobiznesmeni upłynnili tony gówna, legalnie na jakiejś tam giełdzie, o nic innego!
sobolewski za to nie powinien iść do więzienia bo to za mała kara!
tak jest na 99% spółek, weźcie spółkę bliźniaczą, nawet z tego samego miasta, cwpe, niejaki bednarowicz, samozwańczy guru finansjery utopił tam ładną kasę, spółka zadłużona po uszy nie wiadomo czy przetrwa najbliższy rok a kurs na dnie i zero obrotu, nie wiem ile on tam ma w plecy, pół miliona zł?
wkrótce straci wszystko!
ku przestrodze
tak na marginesie
50% spółek z NC to spółki doradcze które doradzają innym mniejszym spółkom jak wejść na ten rynek i upłynnić kolejne tony badziewia :)) koszmar
jedyni wygrani na tym rynku to założyciele/właściciele takich ari i innych
ale zawsze możecie mieć nadzieję że za 2-3 lata to się dźwignie i poszybuje, rok w rok średnio kilka na kilkaset spółek rośnie o 500% i później oczywiście wraca do bazy ale czy wam się poszczęści? tego nie wiem, nadzieja matką głupców
żegnam was panie i panowie, życzę powodzenia ale przemyślcie 100 razy zanim wejdziecie w to bagno bo wyjście z niego nie jest łatwe!!