• słabe wyniki za maj Autor: ~pryciarz18 [89.77.89.*]
    a można było spodziewać się że będą dobre, spadek cen surowca, rosły ceny euro. Ciekawe na co zgonią tym razem. Pewnie Ukraina podgoni i może prognozy wypełnią ale w moim przekonaniu ta spółka nie da już zarobić dużo więcej. Można spodziewać się w najbliższym czasie wzrostu cen ropy , widać że chce rosnąć.. Moje i tylko moje zdanie jest takie że przez najbliższe lata drobni będą dymani....
  • Re: słabe wyniki za maj Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    no miodu nie ma
    o zysk ciężko
    ale powoli realizują co zamierzyli
    przychody rosną, rynki się powiększają
    pytanie czemu gamrat nie sprzedaje pakietu ?
    aż tak źle by było że nie mają kupca?
    dziwne to wszystko
    z jednej strony wydaje się że spółka zostawiono na pastwę losu, z drugiej że jest wielkie sterowanie
    dlaczego Gerega opuścił pokład ?
    zdaje się że totalna kicha jeszcze długo potrwa
  • Re: słabe wyniki za maj Autor: ~obserwator [83.6.73.*]
    Gamrat nie musi sprzedawać tego pakietu bo ma pieniądze i zanosi się na kolejne ze sprzedaży majątku ,a jeżeli sprzeda ten pakiet to całości i nie za mniej niż 4 zł za sztukę .Póki co można traktować jako lokatę z dywidendą w tle.
  • Re: słabe wyniki za maj Autor: ~asd [88.156.252.*]
    mam wrazenie ze po dywidendzie sprzedadza pakiecik ...
  • Re: słabe wyniki za maj Autor: ~pryciarz18 [212.106.18.*]
    Wypłata dywidendy nie ma znaczenia, dzień przyznania się liczył a ten był już jakiś zcas temu, czyli gdyby chcieli mogliby już sprzedać w zeszłym tygodniu a i tak dostaliby kasiorę. W dalszym ciągu brak normalnych transakcji na spółce, gdyby nie skup akcji przenieśliby spółkę z notowań ciągłych... Akcji jest bardzo mało i teraz nikt nie ma szans kupienia większego pakietu z parkietu:) Martwi zachowanie ropy, mamy tam sygnały kupna i jeśli szybko nie zostaną zanegowane to można spodziewać się większego ciągu na północ....
  • Re: słabe wyniki za maj Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    niestety męki ciąg dalszy ...
    i nie wiadomo jak długo

szkoda się spodziewać dobroci ...

ciekaw jestem czy Curver jest nadal zainteresowany kupnem Plastka ??

i co sie stalo z Geregą ...
    czemu go nie ma w spółkach LTX i PLX ??
  • Re: słabe wyniki za maj Autor: ~pryciarz18 [89.77.89.*]
    Nie bardzo już rozumiem, ty sprzedałeś te akcje plastka czy nie bo pisałeś kiedyś że już opyliłeś a widzę że żywo reagujesz na ujowy popyt na spółce:)
    rewelka
    2, 3, 5 akcji
    :-)
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.