• W weekend info Autor: ~Jan [78.9.100.*]
    niektórzy się mogą zdziwić.

Pozdrawiam, jadę na wakacje.
  • Re: W weekend info Autor: ~psw [83.7.26.*]
    krawce się wypięli na gpw i przenoszą notowania na nyse euronext :-))
  • Re: W weekend info Autor: ~klex [89.75.183.*]
    Zdradź Janie jakie info. Wakacje mogą chwilke zaczekac.
  • Re: W weekend info Autor: ~Kris [178.37.176.*]
    O tak, ja już jestem zdziwiony ;)
    Pozdrawiam I Życzę miłych wakacji.
  • Re: W weekend info Autor: ~Bartek ze Świebodzic [78.8.157.*]
    Janie, jedziesz na wakacje? Czyli z Dworca Głównego na Nadodrze, na letniaki;-)?
  • Re: W weekend info Autor: ~Rafael [83.26.194.*]
    Ja już dzisiaj wiem co to za info................. że Jan się świetnie bawi na wakacjach i ma dywidende w dooopie! :-)))
  • Re: W weekend info Autor: ~ja [83.11.144.*]
    Jan wie co pisze
    my tu gadu, gadu, a Krawiec gania po mieście za biegłym
  • Re: W weekend info Autor: ~Bartek ze Świebodzic [78.10.80.*]
    A niech tam będzie - Janie wiesz, że mam do ciebie sentyment z racji wspólnego zamieszkiwania w Breslau, ale coś ostatnio nie łapię Twoich intencji....Co za nagła zmiana frontu....no uprawdopodobnij się i napisz co to za info, albo będę Cię miał za wy...pie...dka;-)
  • Re: W weekend info Autor: rkm [77.223.201.*]
    A ja ci żadnych wakacyjnych życzeń składać nie zamierzam. I dobrze bo nie były by one miłe.
  • Re: W weekend info Autor: ~jola [79.186.125.*]
    ja tez juz znam to info, lece sobie wakacje w kreche zakupic na poczet przyszlych zyskow z psw juz!
    Jola ty dobrze wiesz gdzie masz krechę ... ;-)
  • Re: W weekend info Autor: ~wq...rwiony [31.174.106.*]
    Dnia 2013-06-13 o godz. 22:23 rkm napisał(a):
    > Jola ty dobrze wiesz gdzie masz krechę ... ;-)

rkm, widzę, że cię humor i to grubiański nie opuszcza, chyba niewiele tutaj straciłeś
    a jak tam pmi ? wyskoczyłeś przed zwałą ?
    Uwierz, sporo straciłem tutaj - nawet nie będę pisał bo i tak nikt by nie uwierzył.
    Jak człowieka opuści całkiem humor - jaki by nawet nie był grubiański - to już tylko sznur zostaje ;-)
    Na PMI jestem w 100% zabezpieczony (nauka wyniesiona z PCA) więc podchodzę do tego co się tam dzieje tylko z rozbawieniem. Zobaczę co będzie - najwyżej wywalę resztówkę.
  • Re: W weekend info Autor: ~romek [80.51.168.*]
    No i co ?? Gdzie to info i nasze zdziwienie ??
    Jan jak zwykle nas zadziwil....
  • Jaki Jan. Przecież on nic nie wie. Plecie aby pleść. Autor: ~Ja [91.238.216.*]
    jw.
  • Re: W weekend info Autor: ~heh [149.210.138.*]
    Umowę z autoryzowanym doradcą już mają, szybko im poszło, ktoś tutaj wcześniej sugerował , że nikt z nimi nie będzie chciał podpisać umowy, a jednak jest.
    Teraz nast infa w kolejce czy też spełnią wymagania, zobaczymy.
  • Re: W weekend info Autor: ~Kris [87.205.53.*]
    No patrz, faktycznie, ale się uwinęli - jestem pod wrażeniem!
    Teraz czekamy na treść opinii prawnej - bez tego dalej nie pójdziemy.
  • Re: W weekend info Autor: ~sales manager [77.253.185.*]
    Drodzy...następne infa dopiero w przyszłym tygodniu
    Sales, a skąd Ty tak to wszystko wiesz?
    Tu już wiele razy miało być dobrze, a było coraz gorzej, w końcu tak źle, że musieli zawiesić obrót, a nawet wyznaczyć datę wykluczenia.
    Chyba nie tak to powinno wyglądać w przypadku spółki publicznej, gdzie ludzie inwestują swoje oszczędności, a łatwo się nie zarabia, prawda?
    Także wybacz, cały czas będę sceptyczny, ale proszę bardzo niech mnie spółka przekona.
  • Re: W weekend info Autor: ~sales manager [77.253.185.*]
    spółka zaczęła przekonywac bieżącymi informacjami- skoro przez dwa lata robiła ludzi w ....
    to w miesiąc tego nie naprawią- powiedziałem skąd wiem o wszystkim...każdy może sie dowiedziec...i tak jak mowie do końca przyszłego tyg zostaną spełnione wszystkie warunki wymagane przez GPW o odwieszenia akcji...więc nie bedzie klasycznego czekania na ostatni moment....
    Ok, obyś miał rację, wielu inwestorów tutaj czeka na szansę uratowania choćby części zainwestowanych środków i trudno się dziwić, że ludziom puszczają nerwy, chociaż nie popieram języka, którym się wyrażają niektórzy forumowicze.
  • Re: W weekend info Autor: ~www [109.243.210.*]
    juz chyba lepiej zeby nie odwieszali. W sadzie jest cien szansy na wywalczenie jakiejs kasy za oszustwa. A jak odwiesza to na dzien dobry otworzy sie na 1grochu.
    i odzyska sie 2% zainwestowanej kwoty
  • Re: W weekend info Autor: ~wicek [87.239.176.*]
    PSWCAPITA: Podpisanie umowy z autoryzowanym doradcą.

Zarząd PSW Capital S.A., zwany dalej \"Emitentem\" informuje, iż w dniu 18 czerwca 2013 r. Emitent zawarł i podpisał obustronnie umowę z ABISTEMA KANCELARIA DORADCZA Sp. z o.o. (\"Doradca\") z siedzibą w Krakowie, której przedmiotem jest świadczenie przez Doradcę na rzecz Spółki usług Autoryzowanego Doradcy w zakresie prawidłowego wypełniania przez PSW Capital S.A., obowiązków informacyjnych wynikających z Regulacji ASO w zakresie § 18 ust. 2 pkt. 3) i 4) na rynku NewConnect. Tym samym Zarząd Emitenta wypełnił jeden ze wskazanych warunków Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. Uchwała nr 639/2013 z dnia 11 czerwca 2013r. o zawarciu przez Emitenta umowy z autoryzowanym doradcą na okres co najmniej jednego roku od dnia jej zawarcia. Umowa została zawarta na czas oznaczony jednego roku. Podstawa prawna: § 3 ust. 2 pkt. 18) Załącznika nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu \"Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect\"
  • Re: W weekend info Autor: ~Frog711 [79.185.65.*]
    To mówisz Kris, że nie popierasz języka ?,
    a jak można inaczej nazwać skur*, co nas okradli,
    od dwóch lat rudy knur kręcił i motał,
    pioerdo* o kopalniach, co tylko mu ślina na ozor przyniosła,
    jeżeli chcesz być cwaniakiem mamucie to jeszcze trzeba mieć coś pod sufitem,
    a nie tylko prostackie zarozumialstwo,
    nawet te bzdurne infa wysyłają o północy, czy to normalne ch*,
    a wszystko dla dobra akcjonariuszy ?
    dobrze, że GPW wzięła ich za ryj,

Autor: ~Damian [89.68.113.*], Dnia 2013-06-17 o godz. 15:54 ~Damian napisał(a):

,,Pozdrawiam wszystkich, prócz tych, co siedzą w SPC, mają kilku dostawców Internetu i piszą komentarze pro-rudy"

a ja pozdrawiam GPW,
    Frog711, tak jak napisałem rozumiem wszystkich wkutych, tylko wylewanie pomyj nic tutaj nie pomoże. Sam straciłem tyle, że na dziś mam dość GPW i przenoszę swoje inwestycje na inne rynki.
    Moim zdaniem teraz wszystko zależy od publikacji istniejącej, czy nieistniejącej opinii prawnej. Jeśli istniejącej, to pytanie po co z tą publikacją zwlekać? W końcu to jeden z podstawowych warunków GPW i tu nasuwa się pytanie czy spółce rzeczywiście zależy na odwieszeniu notowań?
    Pewnie już za chwilę się przekonamy.
  • Re: W weekend info Autor: ~klex [89.75.183.*]
    Może niektórych razic używane tu słownictwo, ale prawda jest taka, że te ... "warte są" każdego uzytego tu zwrotu uznawanego powszechnie za obelżywy.
[x]
PSWCAPITA 0,00% 0,01 2014-04-04 14:52:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.