a dzisiaj powrót do bazy, zero obrotu, skoki ubranych i zjazd poniżej 20 gr :)
okrutna rzeczywistość NC gdzie płynność na 500 spółkach jest niższa niż wartość jednej transakcji na WIG20
zlikwidować i zaorać, żeby kolejni oszuści nie mogli spieniężać swoich wydmuch!!
Dnia 2013-06-13 o godz. 07:32 ~matta napisał(a):
> a dzisiaj powrót do bazy, zero obrotu, skoki ubranych i
> zjazd poniżej 20 gr :)
okrutna rzeczywistość NC gdzie
> płynność na 500 spółkach jest niższa niż wartość jednej
> transakcji na WIG20
zlikwidować i zaorać, żeby kolejni
> oszuści nie mogli spieniężać swoich wydmuch!!
Matta, powiedz szczerze co Ty tutaj robisz, szczerze. Bo, jeżeli nie masz akcji, to w jakim celu udzielasz się tutaj praktycznie minimum dwa razy dziennie. Dlaczego tak bardzo zależy Ci na tym powrocie "do bazy". Gdzie wg Ciebie jest ta baza (1 grosz, 5 groszy). Co chłopie chcesz osiągnąć poprzez swoje niepoważne wpisy. Nie porównuj WIG 20 do NC, to całkiem inna bajka (chodzi o obroty). Jeżeli ARI S.A. tak bardzo Ci zalazło za skórę, to idź właśnie na WIG20, tam znajdziesz spółki z "obrotami". Nam tu nie trzeba przepowiadaczy przyszłości, dawaliśmy sobie radę do tej pory, poradzimy sobie i teraz. Na koniec tygodnia (jutro) przekonasz się gdzie będzie kurs, a wtedy spojrzysz inaczej na Spółkę. Pozdrawiam. Jan.
Dnia 2013-06-13 o godz. 07:50 ~Jan napisał(a):
Na koniec tygodnia
> (jutro) przekonasz się gdzie będzie kurs, a wtedy spojrzysz
> inaczej na Spółkę. Pozdrawiam. Jan.
nie wiem co jest bardziej żałosne, moje pisanie i ostrzeganie przed syfem NC czy twoje kolejne "przekonasz się gdzie będzie kurs" albo "przyszły tydzień należy do ari"
a gdzie jest kurs każdy widzi i uwierz mi nie będzie wyżej, na NC po prostu co wejdzie to szybko zdycha a zostają tacy jak ty, naiwni mali gracze powieszeni za jaja na haku na długie lata
to jest dopiero dramat
jakbyś znał prawdę ile akcji poszło w rynek od głównych akcjonariuszy to byś się zdziwił i nie chodzi mi o udziały ujawnione bo te są jakie były ale te z oferty niby za 50 gr które poszły na słupy a później w rynek i inne starsze akcje. Ja im się nie dziwię, po to się śmieci wprowadza na NC, żeby wywalić pewną pule, kupić sobie nową furę lub dom a później niech kurs gnije latami. Tak to działa, kiedy to zrozumiesz?
od gadania nie rośnie ale tu oprócz gadania jest skup, 22 gr było zaporą ale już nie jest
chyba ktoś z wolną kasą zauważył i przede wszystkim przeczytał raporty
zobaczcie jaka kasa płynie do spółki, poczytajcie
inne się zadłużają, obligacje, kredyty a w ARI podnoszą miliony z ulicy, konkretnie z UE
do szczęścia brakuje większej wiary w NC, większej płynności, bo na razie nikt nie wchodzi w rynek gdzie obrót 10 tys zł na sesje to już grubo
ale może i to się wkrótce zmieni