• dlaczego to tak rośnie? Autor: ~Patryk [62.141.194.*]
    mają dofinansowanie na jakieś marne 12 baniek
    to chyba nie jest powód do wzrostów?
  • Re: dlaczego to tak rośnie? Autor: ~henk70 [78.8.54.*]
    nie kolejne infa w drodze.
  • Re: dlaczego to tak rośnie? Autor: ~henk70 [78.8.54.*]
    nie kolejne infa w drodze.!!!
  • Re: dlaczego to tak rośnie? Autor: ~matta [87.105.249.*]
    a dzisiaj powrót do bazy, zero obrotu, skoki ubranych i zjazd poniżej 20 gr :)
    okrutna rzeczywistość NC gdzie płynność na 500 spółkach jest niższa niż wartość jednej transakcji na WIG20
    zlikwidować i zaorać, żeby kolejni oszuści nie mogli spieniężać swoich wydmuch!!
  • Re: dlaczego to tak rośnie? Autor: ~Jan [79.139.111.*]
    Dnia 2013-06-13 o godz. 07:32 ~matta napisał(a):
    > a dzisiaj powrót do bazy, zero obrotu, skoki ubranych i
    > zjazd poniżej 20 gr :)
    okrutna rzeczywistość NC gdzie
    > płynność na 500 spółkach jest niższa niż wartość jednej
    > transakcji na WIG20
    zlikwidować i zaorać, żeby kolejni
    > oszuści nie mogli spieniężać swoich wydmuch!!

Matta, powiedz szczerze co Ty tutaj robisz, szczerze. Bo, jeżeli nie masz akcji, to w jakim celu udzielasz się tutaj praktycznie minimum dwa razy dziennie. Dlaczego tak bardzo zależy Ci na tym powrocie "do bazy". Gdzie wg Ciebie jest ta baza (1 grosz, 5 groszy). Co chłopie chcesz osiągnąć poprzez swoje niepoważne wpisy. Nie porównuj WIG 20 do NC, to całkiem inna bajka (chodzi o obroty). Jeżeli ARI S.A. tak bardzo Ci zalazło za skórę, to idź właśnie na WIG20, tam znajdziesz spółki z "obrotami". Nam tu nie trzeba przepowiadaczy przyszłości, dawaliśmy sobie radę do tej pory, poradzimy sobie i teraz. Na koniec tygodnia (jutro) przekonasz się gdzie będzie kurs, a wtedy spojrzysz inaczej na Spółkę. Pozdrawiam. Jan.
    Dnia 2013-06-13 o godz. 07:50 ~Jan napisał(a):
    Na koniec tygodnia
    > (jutro) przekonasz się gdzie będzie kurs, a wtedy spojrzysz
    > inaczej na Spółkę. Pozdrawiam. Jan.

nie wiem co jest bardziej żałosne, moje pisanie i ostrzeganie przed syfem NC czy twoje kolejne "przekonasz się gdzie będzie kurs" albo "przyszły tydzień należy do ari"
    a gdzie jest kurs każdy widzi i uwierz mi nie będzie wyżej, na NC po prostu co wejdzie to szybko zdycha a zostają tacy jak ty, naiwni mali gracze powieszeni za jaja na haku na długie lata
    to jest dopiero dramat
    jakbyś znał prawdę ile akcji poszło w rynek od głównych akcjonariuszy to byś się zdziwił i nie chodzi mi o udziały ujawnione bo te są jakie były ale te z oferty niby za 50 gr które poszły na słupy a później w rynek i inne starsze akcje. Ja im się nie dziwię, po to się śmieci wprowadza na NC, żeby wywalić pewną pule, kupić sobie nową furę lub dom a później niech kurs gnije latami. Tak to działa, kiedy to zrozumiesz?
  • Re: dlaczego to tak rośnie? Autor: kiro33 [188.146.73.*]
    Dobrze powiedziane Jan!!! Matta słyszał(a)????
    Dnia 2013-06-13 o godz. 07:32 ~matta napisał(a):
    > a dzisiaj powrót do bazy, zero obrotu....

tak jak pisałem, zero obrotu
    a od poniedziałku konkurs skoków na 18 gr :))
  • Re: dlaczego to tak rośnie? Autor: ~SŁOIK [46.205.6.*]
    Dawać JANA na prezydenta - dobrze prawi :)
    od gadania kurs nie rośnie
    nie wiedzieliście?
    :))
  • Re: dlaczego to tak rośnie? Autor: ~Patryk [62.141.209.*]
    od gadania nie rośnie ale tu oprócz gadania jest skup, 22 gr było zaporą ale już nie jest
    chyba ktoś z wolną kasą zauważył i przede wszystkim przeczytał raporty
    zobaczcie jaka kasa płynie do spółki, poczytajcie
    inne się zadłużają, obligacje, kredyty a w ARI podnoszą miliony z ulicy, konkretnie z UE
    do szczęścia brakuje większej wiary w NC, większej płynności, bo na razie nikt nie wchodzi w rynek gdzie obrót 10 tys zł na sesje to już grubo
    ale może i to się wkrótce zmieni
[x]
ARI -9,17% 0,44 2025-10-24 12:26:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.