• ręka rękę myje... Autor: ~lds [178.36.23.*]
    W czesci obrad Walnego Zgromadzenia dotyczacej zadawania pytan przez
    akcjonariuszy Zarzad udzielił obszernych odpowiedzi na ponad 20 pytan zwiazanych z
    porzadkiem Walnego Zgromadzenia. W ramach tej czesci Walnego Zgromadzenia
    pełnomocnik Stowarzyszenia Inwestorów Indywidualnych zadał pytanie „Za jaka
    łaczna kwote spółka Recycling Park Sp. z o.o. bedaca podmiotem zależnym Black
    Lion Fund SA nabyła nieruchomosc w Kamionce”.Po wyjasnieniach Członka Zarzadu oraz w zwiazku z ponowieniem pytania
    akcjonariusza, członek Zarzadu Spółki wyjasnił, że: (a) pytanie to nie dotyczy Spółki,
    jak też nie jest zwiazane ze sprawami objetymi porzadkiem obrad; (b) udzielenie
    odpowiedzi mogłoby stanowic naruszenie zobowiazan do zachowania poufnosci oraz
    tajemnicy handlowej Recycling Park; (c) udzielenie odpowiedzi, mogłoby negatywnie
    wpłynac na realizacje przez Recycling Park Sp. z o.o. projektu.Pomimo tych wyjasnien akcjonariusz zgłosił sprzeciw do protokołu wobec jak
    stwierdził odmowy udzielenia mu informacji.
    Członek Zarzadu Spółki, zaznaczył że udzielono możliwych wyjasnien a ww. pytanie
    jest w szczególnosci niezwiazane z porzadkiem obrad ZWZA.

NIE BARDZO ROZUMIEM, ŻE SPRAWY BAUERA NIE MOŻNA ZGŁOSIĆ DO PROKURATURY. W KONCU BRAŁ UDZIAŁ W TRANSAKCJI KUPNA DZIAŁKI JAKO PODMIOT SPRZEDAJĄCY I JAKO KUPUJĄCY.... TO JEST NIEDOPUSZCZALNE W PRZYPADKU SPÓŁKI NOTOWANEJ NA GIEŁDZIE PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH !
  • Re: ręka rękę myje... Autor: magellan.s [89.76.138.*]
    Witam, właśnie wróciłem z weekendu naładowany i wzmocniony pozytywną energią ;)

No to futuresku-ku zrobiliśmy wykrzyczane 2500 pkt. ba 2501 ;p Niestety nie byłem na tyle sprytny i nie zamknąłem pozycji - byłem ustawiony nieco wyżej, a że miałem wyjazd i nie byłem na bieżąco z kreskami postanowiłem nie ruszać pozycji. Zrobiliśmy psychologiczne 2500 - żaden to opór, więc wypadałoby iść dalej cel 2570-2580 na wiguni i tu by trzeba było zamykać pozycję. Będą to na tyle wysokie poziomy, ze korekta około 100 pkt. nie będzie groźna, a wręcz przeciwnie będzie bardzo zdrowa ;p Jak będą pod to grać hmm ? Myślę, że pójdą na fali i mogą to zrobić bardzo brutalnie w pierwszych trzech dniach przyszłego tygodnia : )) Jeśli tak zagrają bez zastanawiania zamykam pozycję tzn. środa, czwartek jeśli inaczej to rozegrają to nic będzie trzeba zaczekać. Do rozliczenia powinniśmy utrzymywać się wysoko, a pierwsze tygodnie po rozliczeniu może być jakaś korekta, po której przyjdą wzrosty i nie chcę nawet pisać jak wysoko możemy być z końcem roku hihi

Ps. Martwić może tylko zbyt duży optymizm który zapanował, lepiej by było jakby większość widziała 2400 albo najlepiej 2100 ;p No, ale przy dużym i szybkim ruchu który dość często pojawia się przy zmianie trendu i przy wygasaniu serii to nawet stare wytrawne byczki mogą zostać trafione łapą przez szwagrów - za szybką zamkną pozycję, a po krótkim czasie widząc że rynek się nie zatrzymują i że stracili okazje do większego zarobku robią błąd i pakują się w przeciwną pozycję ;) No chyba, że są jakieś bezczelne byki, które trzymają i nie puszczają hihihi
[x]
SOHODEV 0,00% 0,40 2025-10-06 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.