Myślę że z tych poziomów jest szansa na wzrosty i to całkiem spora poziomy pow. 0,20 w najbliższym czasie będą ciężkie do osiągnięcia ale na NC wszystko jest możliwe.
myślę że nick ma przecieki z wariatkowa, ja miałem ustawioną sprzedaż na 15gr to chyba zbyt optymistycznie, nie sprzedało mi i tak siedze na 4 groszach. Myślę że takich osób ubranych jak ja przez zarząd jest więcej i chętnie by oddali akcję chociażby po to 6-7 groszy więc powodzenia z 20 groszami siedzę tu od roku i 20 groszy to może po splicie 10:1.
taniej kupić? są 4 grosze i nie ma obrotów, lewą i prawą obstawili geniusze którzy czekają aż wpadnie po 4 grosze żeby sprzedać po 5 groszy, nikt z dużych graczy nie został (stan posiadanych akcji w ostatnim raporcie kwartalnym) wszyscy się wyczyścili i wywalili i o ile nie zrobią kampanii marketingowej super innowacyjnej spółki mixfirm oczywiście przyszłego allegro i ebaya to nie wywalimy tego więcej niż te 4 grosze, a coś się obawiam że już nawet oleją to bo są zarobieni i pójdą szukać innego "biznesu" więc leżymy z przebitym balonem który już tak prawdopodobnie zostanie