• Walne 28 czerwca ktoś się wybiera Autor: ~złota [95.50.149.*]
    który podpunkt ruszy kursek ... nowy prezes , czy skup akcji ?

6. Rozpatrzenie i podjęcie uchwał w sprawach:

a) zatwierdzenia sprawozdania finansowego Spółki za 2012 r.,

b) zatwierdzenia sprawozdania zarządu z działalności Spółki w 2012 r. i udzielenia absolutorium członkom zarządu za 2012 r.,

c) zatwierdzenia sprawozdania rady nadzorczej i udzielenia absolutorium członkom rady

z wykonania obowiązków za 2012 r.,

d) zatwierdzenie skonsolidowanego sprawozdania finansowego grupy kapitałowej za 2012 r.

e) zatwierdzenie sprawozdania zarządu z działalności grupy kapitałowej za rok obrotowy 2012.

f) pokrycia straty Spółki za 2012 r.,

g) wybór członków rady nadzorczej na kadencję 2013-2015.

h) dalszego istnienia Spółki.

i) nabycia przez Spółkę akcji własnych w celu ich umorzenia.

j) sprawie umorzenia akcji własnych oraz obniżenia kapitału zakładowego.

k) zmiany Statutu Spółki.

l) upoważnienia Rady Nadzorczej do ustalenia tekstu jednolitego Statutu Spółki
  • Najlepsze jest to: Autor: ~zapomniałem [87.246.233.*]
    1. Umarza się 1 (jedną) akcję zwykłą na okaziciela własną Spółki o wartości nominalnej 1,00 zł, oznaczoną kodem ISIN PLCNTZP00010, nabytą na podstawie Uchwały nr 29 Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Ideon SA z dnia 28 czerwca 2013 roku w sprawie wyrażenia zgody na nieodpłatne nabycie akcji własnych w celu ich umorzenia bez wynagrodzenia.
    2. Umorzenie akcji nastąpi z chwilą obniżenia kapitału zakładowego Spółki.
    § 2
    1. Obniża się kapitał zakładowy Spółki o kwotę 1,00 zł (jeden) złoty z kwoty 343.490.781, zł do kwoty 343.490.780,00 zł.
    2. Obniżenie kapitału zakładowego następuje przez umorzenie jednej Akcji Własnej Spółki nabytych przez Spółkę w celu umorzenia, o których mowa w § 1 niniejszej Uchwały.
    3. Obniżenie kapitału zakładowego zostanie przeprowadzone bez postępowania konwokacyjnego, o którym mowa w art. 456 Kodeksu spółek handlowych, stosownie do art. 360 § 2 pkt 1 Kodeksu spółek handlowych.

• Re: Najlepsze jest to: Autor: dejokat [188.122.17.*]
    Ten nieudacznik bujający w obłokach ma czelność sobie kpić z akcjonariuszy
  • Re: Najlepsze jest to: Autor: dejokat [188.122.17.*]
    zapomniałem dopisać: on chce poznać waszą silę (ja mam to w nosie- niewiele akcji) czy np. jesteście w stanie przejąć walne i narzucić własny porządek obrad. Tyle.
  • Re: Najlepsze jest to: Autor: ~polonista [188.147.165.*]
    po co ma liczyc nie wie ile slupow postawil...

• Re: Walne 28 czerwca ktoś się wybiera Autor: ~złota [95.50.149.*]
    kto to kupuje po 0,04 , opłaca się ?
[x]
IDEON 3,67% 0,01 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.