Rezygnacja Członka Rady Nadzorczej Emitenta
Zarząd Spółki piLAB S.A. z siedzibą we Wrocławiu ("Emitent", "Spółka") informuje, iż w 3 czerwca 2013 r. Pan Adam Sokołowski z ważnych przyczyn osobistych złożył rezygnację z zasiadania w Radzie Nadzorczej piLAB S.A.
Podstawa prawna: §3 ust. 2 pkt 11) Załącznika Nr 3 do Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu "Informacje bieżące i okresowe przekazywane w alternatywnym systemie obrotu na rynku NewConnect".
Osoby reprezentujące spółkę:
Krystian Piećko - Prezes Zarządu
czyli chyba potwierdza to, kto ostatnio tak w rynek z ukrytego ładuje...
ciekawe do ilu kurs zjedzie...
widząc jak to walenie w rynek najprawdopodobniej robi czonek rn - to raczej dobrze, że wychodzi...
pytanie do spółki - czy tu wszystko w porządku ?...
czy nie ma jakiegoś trupa w szafie ?...
rynek czeka na odpowiedź....
Zarząd Grupa Prawno-Finansowa CAUSA S.A. informuje, że do siedziby Spółki wpłynęło oświadczenie Pana Adama Sokołowskiego o rezygnacji z pełnienia funkcji Członka Rady Nadzorczej Emitenta. Zarząd Spółki dziękuje Panu Adamowi Sokołowskiemu za pracę wykonaną jako Członek Rady Nadzorczej Emitenta.
a ciekawe jak wyglądają "względy osobiste" tego pana w PMI ?...
czy tam też sprzedawał ?....
dlatego taki zjazd ?....
coś żadnych komunikatów nie ma....
Poprzedni sprzedają, ale widocznie wcześniej kupowali? Czy zarobili?
Nowi zachwyceni okazjami, jak np. tani pilab szybko odkupują, itd , itp itd.. Tak dopinają się transakcje. Wielu nowych pozyskało akcje po 10 zlotych, nie wiemy czy np w gotówce ale zawsze. Oni ida na dlugoterminowe inwestycje i widzą tam swoje lokaty kapitałów. Wielu w spólce, aby ich nie kusiło sprzedawać, zgłosiło lock-upy na lata i spokojnie pracuje i bije konkurencję na rynku by wyrwac super kontrakty i wejścia na rynek.
Tak działa ten informatyczny bogaty rynek i tak buduje sie plynność spólek na NC i na Giełdzie.
Spólka pilab ma fantastyczny wianuszek zwolenników i fachowcow i profesjonalistow w Grupie. Młodzi ambitni pogonli kogo chcieli i teraz spokojnie rozwijaja spólke i pozyskuja nowych graczy i inwestorów. Rosną im obroty i przychody i kontrakty i oby zyskiwali na rynku krajowym i w Stanach Zjednoczonych. Nawet za rok ubiegły już mieli zyski z czego wynika tak dobra ocena na rynku i wzorowy pijar ich autoryzowanych doradców.
Kasy maja sporo i moga placic za prace i za zasługi i szykować opcje menadżerskie i nowe akcje i to ogromny ruch w interesie firmy i sukcesu. Nie znamy planów ale bedą pewnie na stronach www.
Inne, zwykłe spółki na NC mogą pozyskania wieluset tysięcy złotych zaraz po debiucie z nowej emisji pozazdrościć i stąd małe tutaj złośliwości.
Ciekawy obraz nowych dokonań na nowej stronie www.pilab.pl. Warto czytać i dostrzegać dobre firmy na NC od grodzić je od sporego rynku wydmuszek.
Warto być dobrym w swoim fachu internetowym i informatycznym. Lgną do firmy pilab nawet amerykanie, choć pewnie skupują akcje po 5 a nie po 10. Maja swoje sposoby na zyski za dobra pracę. Ztem niech kupują w dolarach! Tak, to jest ich opcja.
observatore
.
widać, że wszędzie gdzie pojawia się pan s. (patrz też pmi) później odbywa się straszny łomot...
temu panu chyba naprawdę już dziękujemy...
ktoś go nie lubi, czy co ?...
Masz siano w głowie? Sorry za taki poczatek rozmowy.
Zestawiasz te trzy firmy, bo są tak samo mętne w działaniu, delikatnie mówiąc? Bzdura!
"Puknij się w pałę" (lub walnij kielicha) nim napiszesz takie rzeczy o świetnej firmie piLAB, dobrze zorganizowanej , dobrze zarzadzanej i z doskonałym produktem, na razie malo znanym ...ale do czasu... .
To, że tytułowego Sokołowskiego oszukali na Causa czy na PMI to tylko jego pech i jak widać nieuzasadniona wiara w ludzi. Myślał naiwnie, że nie napotka na drodze falszywych partnerów. Czasami się zawodzi na tym, ale Tobie tego nie życzy, byś nawet czasami tak pechowo wdepnął w błoto. Są bowiem na naszym Rynku przyklady, gdzie współpraca się rozwija i to z pożytkiem i sukcesami finansowymi dla obu stron, ale ta chwila to nie czas na reklamę. Tak tez jest na PiLABie, ale nie wszystko wiesz.
piLAB ma się dobrze. Co Ci sie nie podoba? Nie wierzysz, że firma z doskonałym innowacyjnym Presesem jest więcej warta niż 5 zlotych?
Inni wsparli firmę pilAB dajac po 10 zlotych i stymulują prace rozwojowe kwotą póltora miliona zlotych.
Licza Ci inwestorzy-fachowcy, że za dwa lata, po wygasaniu lockupow np Zarzadu, czy Sokołowskiego, będe himalaje na kursie. Ja w to wierzę a Ty powiazany z ta firmą jesteś i jesteś mimo to niskiej wiary? Nie wstyd nie popierać swojej firmy?
Jesli nie wierzysz, to błąd! Bez Ciebie jako akcjonariusza, firma tez wejdzie na rynek regulowany, bo tak sie stanie w 2015 roku. Tak uważamy, My którzy rozumiemy ten biznes.
Sokołowski też ma lockupy na swoje akcje pilABU, jak wielu innych w tej spółce.
Zatem, pisz sobie inwestorze co chcesz ale nie zestawiaj złych biznesow z dobrymi.
Po PMI widać, ze kurs ( nawet ponad 3,80 zlotych/akcja a jakość to przez długi czas niespójne wielkości. Zobacz jak prezes kiwa rynkiem...
Popatrz jednak na EEX: byly złosliwe dołowania kursu, na co skladał sie caly nasz krajowy rynek setek inwestorów. Teraz jest pora na żniwa wieloletnie i dalszy rozwój. To czeka też pilAB, jesli utrzyma dobry styl pracy a tylko poprawi skutecznośc nie setek ale określonej ilości do opanowania i zawarcia i obrony kontraktów. To wymaga czasu i doswiadczenia. To banały, ale teoria musi wejsc w praktyke.
Brakiem jest brak pijaru pozytywnego i kompletne zaniedbanie reklamy. To subiektywna ocena ale dotkliwa.
W ten sposób kurs nie nadąża za zgłoszeniami patentowymi i za poważnymi rozmowami na końcu ktorych sa/maja być finalne, milionowe kontrakty.
Odpuść sobie złośliwości. i ja i Ty chcemy tego samego. tak bedzie. Spedzaj czas na opisywanie zalet platformn informatycznych piLABU-to da Ci wiecej radości...mnie też i z góry Ci dziekuję za taki wysiłek.
Życze Ci byś myslal pozytywnie i mial radość i satysfakcje z dobrej pracy a mnuczenie sylabami zostaw tym co nic wiecej nie umieją.
Trzymaj się! Nie miej urazy, bo ja jej nie mam.
e .
Kto ciebie uczył zlosliwosci , ze szkodzisz Pilabowi ktory sie tak dobrze rozwija i ma pelna plynnosc dzialania i srodki na rozwój.
Masz siano w głowie? - MOŻE MAM.
Zestawiasz te trzy firmy, bo są tak samo mętne w działaniu, delikatnie mówiąc? NIE - DLATEGO ŻE ŁĄCZY JE TO SAMO NAZWISKO.
"Puknij się w pałę" (lub walnij kielicha) nim napiszesz takie rzeczy o świetnej firmie piLAB, dobrze zorganizowanej , dobrze zarzadzanej i z doskonałym produktem, na razie malo znanym ...ale do czasu... . - TO JUŻ TWÓJ WYWÓD NA BAZIE BŁĘDNEJ TEZY...
...Tak tez jest na PiLABie, ale nie wszystko wiesz. - JESTEM TYLKO MAŁYM LESZCZEM.
piLAB ma się dobrze. Co Ci sie nie podoba? Nie wierzysz, że firma z doskonałym innowacyjnym Presesem jest więcej warta niż 5 zlotych? - A CO NA TO RYNEK (O PRZEPRASZAM - INNI LESZCZE) ?
Licza Ci inwestorzy-fachowcy, że za dwa lata, po wygasaniu lockupow np Zarzadu, czy Sokołowskiego, będe himalaje na kursie. POCZEKAMY, ZOBACZYMY. Ja w to wierzę a Ty powiazany z ta firmą jesteś i jesteś mimo to niskiej wiary? POWIĄZANY AKCJAMI - PLS, NIE BĄDŹ ŚM....Nie wstyd nie popierać swojej firmy? - A DLACZEGO UWAŻASZ ŻE NIE POPIERAM ? (PRZYPOMINAM TWOJĄ BŁĘDNĄ TEZĘ)...., O CZYM MAM PIAĆ JAK (PODOBNO) NIC NIE WIEM ?...
Jesli nie wierzysz, to błąd! Bez Ciebie jako akcjonariusza, firma tez wejdzie na rynek regulowany, bo tak sie stanie w 2015 roku. Tak uważamy, My którzy rozumiemy ten biznes. - POCZEKAMY, ZOBACZYMY...
Sokołowski też ma lockupy na swoje akcje pilABU, jak wielu innych w tej spółce.
Zatem, pisz sobie inwestorze co chcesz ale nie zestawiaj złych biznesow z dobrymi. - KOLEJNY RAZ - BŁĘDNA TEZA (PRZYPOMINAM - ZESTAWIAM PO NAZWISKU PANA S.)...
Popatrz jednak na EEX: byly złosliwe dołowania kursu, na co skladał sie caly nasz krajowy rynek setek inwestorów. Teraz jest pora na żniwa wieloletnie i dalszy rozwój. To czeka też pilAB, jesli utrzyma dobry styl pracy a tylko poprawi skutecznośc nie setek ale określonej ilości do opanowania i zawarcia i obrony kontraktów. - POCZEKAMY, ZOBACZYMY, OBY..
Brakiem jest brak pijaru pozytywnego i kompletne zaniedbanie reklamy. To subiektywna ocena ale dotkliwa. - A WIDZISZ... WYŻEJ PISAŁEŚ, ŻE OH I AH I WSZYSTKO PIĘKNIE....
W ten sposób kurs nie nadąża za zgłoszeniami patentowymi i za poważnymi rozmowami na końcu ktorych sa/maja być finalne, milionowe kontrakty. - DZISIAJ RYNEK CHCE FAKTÓW, NIE OBIETNIC...
Odpuść sobie złośliwości. i ja i Ty chcemy tego samego. tak bedzie. Spedzaj czas na opisywanie zalet platformn informatycznych piLABU-to da Ci wiecej radości...mnie też i z góry Ci dziekuję za taki wysiłek. - NIESTETY, NIE ZNAM SIĘ NA TYM BIZNESIE... ALE NIE KAŻDY MUSI ZNAĆ SIĘ NA WSZYSTKIM...
Życze Ci byś myslal pozytywnie i mial radość i satysfakcje z dobrej pracy a mnuczenie sylabami zostaw tym co nic wiecej nie umieją. - NO.... TYLKO JEDNA MAŁA UWAGA - NIE WIEM CZY W MOIM PRZYPADKU TO TWOJE ZESTAWINIE JEST UPRAWNIONE ?... NAPISZĘ TYLKO TYLE - LICZĄ SIĘ EFEKTY... RESZTĘ ZESTAW SOBIE SAM, MOŻE JUŻ Z INNYMI AKCENTAMI...
Trzymaj się! Nie miej urazy, bo ja jej nie mam. - A DLACZEGO MIAŁBYM MIEĆ ?...
DZIĘKUJĘ ZA DYSKUSJĘ....