• Podbitka i co daley?? Autor: ~pryciarz18 [212.106.28.*]
    Kurs próbuje wybić się ponad średnią 200 dniową EMA, w przeszłości zwiastowało to powolne wyczerpywanie się trendu wzrostowego. Czy tym razem będzie tak samo? Historia lubi się powtarzać:) Pozdrawiam
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    mówisz że będzie jak zawsze?
    No ten skup nie jest zbyt szczęśliwy
    Coraz niżej
    A mogłoby być coraz wyżej
    Powoli ale do przodu a nie do tyłu
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~pryciarz18 [212.106.28.*]
    Przecież oni chcą kupować jak najtaniej, nie inaczej. To mnie akurat nie dziwi. Dziwi mnie natomiast brak popytu na akcje. A z drugiej strony podaż także wymarła. Sumując istne cmentarzysko:)
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~jjj [83.220.97.*]
    nikt nie chce dywidendy - całe 8groszy
    wystarczy mieć 10tego akcje
    a 25tego już jest kasiurka na koncie
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~pryciarz18 [178.36.212.*]
    Co chcesz od dywidendy? Dobre i tyle. Spółka zarabia grosze bo na więcej jej nie stać. Póki polipropylen będzie drogi to ciężko oczekiwać mega hossy w tej branży. Surowiec zjada 60%... Patrząc na zachowanie cen ropy wydaje się że nadchodzi wiekopomna chwila i niebawem nastąpi silny ruch. NIkt nie wie tylko w którą stronę:) Tak się tylko zastanawiam, bo wszyscy chcemy hossy i rosnących indeksów. Ale jeśli ta hossa nadejdzie to będzie ona dziełem surowców bo bez nich nasze kolosy nie będą rosły. Także w przypadku plastka ta hossa chyba nie powinna być tak strasznie wyczekiwana:)
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~ktosiek cosiek [194.28.200.*]
    Witam. zasadniczo patrząc na ostatnie dni to kurs papiera idzie do góry ....ale na praktycznie zerowym obrocie czyli wiadomo dac ludziom chętnym po 8 groszy dyweki a potem to zabrac na kursie papiera ....... bo wiadomo ci co maja papier i kupili na dołku a wiemy kto to jest to nie straca na spadku kursu. Cos w stylu płacimy dywidende ale tylko swoim reszta nie zarobi.
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~pryciarz18 [89.77.89.*]
    Ja mam wrażenie że od dwóch lat kurs chodzi jak po sznurku. Jakby ktoś siedział i rysował sobie codziennie świeczki dokładnie tak jak mu się podoba.... Tak jak pisałem wcześniej, tutaj drobni nie mają co robić... niestety
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~zxc [193.104.71.*]
    pytanie czy jest szansa na lepsze czasy ...
    na wyzszy kurs ...
    itp, itd
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~pryciarz18 [77.254.230.*]
    Lepsze czasy to tańszy surowiec, lepszy kurs może i będzie ale nie spodziewałbym się nagle jakiegoś hurra optymizmu na spółce. Skup akcji, niski free float powodują że drobni odwracają się od spółki a duzi gracze nie mają już zupełnie tutaj czego szukać...

ZXC podobno wyszedłeś ze spółki??? Tak przynajmniej kiedyś pisałeś:)
    no tak ale sentyment jest ...
    a tak wogole to mogliby zrobic jakies przejecie
    i emisje akcji ...
    moze w koncu zrobiloby sie ciekawie ...
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~wiatrak [178.159.173.*]
    Zalecam baczną obserwację CITY INTERACTIVE.
    zaraz odjazd :)
  • Re: Podbitka i co daley?? Autor: ~Łosz [46.112.220.*]
    Z jakiego rachunku maklerskiego korzystacie ? Jakie macie prowizje ?Ja z emaklera w mBanku ale tam mam prowizję 0,39%. Kosmos. Dziś sprawdziłem http://moneyinfo.com.pl/ranking-rachunkow-maklerskich/ i jest to jedna z najwyższych. Ma ktoś może rachunek w tym DeutscheBanku co mają 0,19% ?
[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.