• Info z 14:55 Podpisanie przez podmiot zależny umowy znaczącej Autor: ~Maruder [83.4.255.*]
    http://www.biznes.pap.pl/NSE/pl/reports/espi/view/233155

Kolejne info

Pozdrawiam

Maruder
  • Re: Info z 14:55 Podpisanie przez podmiot zależny umowy znaczącej Autor: ~ii [89.228.5.*]
    proszę o komentarz
  • Re: Info z 14:55 Podpisanie przez podmiot zależny umowy znaczącej Autor: ~swojak [80.50.228.*]
    Autor: ~ii [89.228.5.*], 2013-05-29 18:32
    proszę o komentarz

o komentarz poproś MACA
  • Do Swojaka i Marudera Autor: ~procka [83.4.183.*]
    Witam Swojaka i Marudera:)

/ do innych nie piszę, bo cokolwiek się na tym forum nie powie, to zawsze się znajdzie ktoś, kto czuje sie obrażony / urażony / wietrzy spisek lub naganianie i inne takie... / - śmiechu warte...

Tak sobie myślę, że skoro 31 maja kończy się aneks, który dotyczy jakiegoś funduszu kapitałowego i jego dokapitalizowania 20 milionami, a jednocześnie sprzedano akcje PPG za 20 mln z hakiem, to może nie będzie kolejnego aneksu, a za to wreszcie coś konkretnego się wydarzy ...

P.S. Mac, przepraszam, jeśli którymś z powyższych sformułowań jakoś Cie uraziłam - uwierz mi, nie miałam takich intencji...

Wypowiadam się już naprawdę sporadycznie, ale atmosfera jest na tyle nieprzyjemna, że chyba w ogóle lepiej zamilknąc.

Pozdrawiam przychylnie nastawionych:)
  • Re: Do Swojaka i Marudera Autor: ~lepiej [5.152.221.*]
    trzymam cie za slowo, ze juz sie nie odezwiesz tutaj, zobaczymy.
  • Re: Do Swojaka i Marudera Autor: ~Mac [77.253.165.*]
    nie uraziłaś mnie... w żaden sposób... po prostu czasami odnoszę takie wrażenie, że na tej spółce dzieję się bardzo dziwne rzeczy, chodzi mi o to, że jakie info by się nie pojawiło to jest maksymalna stagnacja...potem pojawiają się wasze opisy tego co się dzieję i co prawdopodobnie będzie się działo..i dlatego mam wrażenie, że próbujecie w ten sposób wpłynąc na innych...nie dziw się, po prostu jestem już tak samo sfrustrowany tą sytuacją jak inni..ja również nie miałem zamiaru nikogo urazic i wywołac takiej burzy na forum....co do spółki to póki prezio nie pokarze, że mu zależy i że coś robi, to nic się nie zmieni...ani żadne info, ani żaden wpis...pozdrawiam..
  • polecam historie forum Autor: ~lepiej [5.152.221.*]
    polecam przeczytanie historii forum od momentu informacji o mozliwym ukladzie jak byly wzrosty od ceny likwidacyjnej. Dokladnie kto i co pisal. Kto niby kupowal, co sie tutaj dzialo... otworzysz oczy kolego. Ale nie pisz mi glupot tylko przeczytaj jak napisalem... co pisala procka, swojaki i inni smakosze tego walora. Przy 40-45 groszach jak jeszcze nie bylo klepnietego ukladu byla to spolka super perspektywiczna. Byly Prezes byl mega guru, ktory ma super plany, jak odszedl (kurs 30 gr) miala to byc bombastyczna wiadomosc windujaca kurs na wyzyny, a jesli nie to przynajmniej stare poziomy gdzie ubierali sie niestety inni czyli 50-70 gr. Jak spadlo do ceny 20 gr to juz taniej byc nie moglo... przy cenie likwidacyjnej kazdy z tych smakoszy walora sie pakowal i bral kredyty ... gdyby to byla prawda teraz mieliby -80% a przynajmniej -50% ... stad mozna zadac racjonalne pytanie, jak to jest, ze przy takich spadkach nadal pisza pozytywnie i po tylu kopach w dupe maja usmiechnieta mine. Czyzby usredniali? Czyzby mieli takie zaciecie, ze lubia tracic przez kilka lat? Tutaj niestety odpowiedz jest jedna i osobiscie uwazam, ze czesc z tych osob, ktora pisze tutaj i zapewne gra manipulujac kursem powinna zostac sprawdzona przez odpowiednie instytucje. I czy czesc z tych osob nie ma kontaktu z osobami kiedys dzialajacymi w otoczeniu spolki albo nadal waflujacymi sie z osobami ze spolki... :)

polecam historie forum
  • Re: polecam historie forum Autor: ~Mac [77.253.165.*]
    kolego stąd właśnie mój poprzedni post, który wywołał taką burzę, bo tak jak napisałem powyżej też mam niestety podobne odczucia do Twoich..
  • nieprawda Autor: ~cph [77.66.1.*]
    Jestes zwykly naganiacz na spadki co chce odebrac perelki od wystraszonych.
    Razem z innymi sprytnie zbieracie od 80 groszy. :-)
  • Re: nieprawda Autor: ~Mac [77.253.165.*]
    tylko w jednym masz rację...mianowicie, że zebrałem akcje ze średnią 0,62gr. i miałem nadzieję na sprzedaż po ok 1zł....a tu lipa...i nie wiem czy kiedykolwiek je sprzedam...
  • Re: nieprawda Autor: ~cph [77.66.1.*]
    spoko kolo, bedzie dobrze a wystarczy ze znajdziejsz glupszego klienta na swoje akcje
  • Re: nieprawda Autor: ~lepiej [85.159.233.*]
    sprzedaz, tak jak kazdy kto tutaj stracil w pewnym momencie juz nie racjonalizujesz porazki tylko przegladasz na oczy... oczywiscie pytanie czy po scaleniu czy przed scaleniem. Tutaj moze beda regionalne pompki i wycieczki na +20% po czym spadki, ale o realnych planach dla tego smiecia mozemy zapomniec. MOWIE OFICJALNIE: to najwiekszy smieciuch na GPW.
  • Re: Info z 14:55 Podpisanie przez podmiot zależny umowy znaczącej Autor: ~JULIUSZ [77.255.40.*]
    TO ta ZŁODZIEJSKA SPÓŁKA JESZCZE ISTNIEJE ? O RANY_ ILE JU Ż ONI NABRALI LUDKÓW ? CZY MOŻNA TAK NABIERAĆ NAIWNYCH BEZ KOŃCA NA TEJ SZULERNI ?
[x]
WINVEST 1,12% 0,04 2025-07-17 15:27:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.