• Śmiechu warte Autor: ~mn [89.78.235.*]
    Kolejne przełożenie raportu, pewno rewident zakwestionował niektóre pozycje. Takiej komedii to nawet na NC trudno sie spodziewać.
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~Nic [89.68.136.*]
    Nic i nic i tak do upadku.. Lepiej wyrzucic za 0,04 niz stracic wszystko:( wyrzucajcie bo szkoda kasy i czasu.. A prezes ? Niestety nieudacznik!
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~Kobzik [77.115.231.*]
    Rozumiem że stoisz na 0,04 , wujku dobra rada dzięki, pomyśl na spokojnie gdzie w chwili obecnej jest cena i jaki jest stosunek ryzyka do szansy na zysk
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~mar [195.182.52.*]
    Pomyślałem na spokojnie gdzie jest cena, pomyślałem na spokojnie gdzie była w poprzednich okresach, pomyślałem na spokojnie o obecnych hitorycznych minmach, również na spokojnie pomyślałem o perspektywach rozwoju, stratach, przejadaniu kapitałów własnych, dziwnych inwestycjach, papierowych aktywach itd. I wyszło mi, że będize taniej. Mówisz o stosunku zysku do ryzyka, to teraz Ty pomyśl czym jest ryzyko, jak się je mierzy w odniesieniu do aktywów rynkowych i wtedy pogadamy jeszcz raz.
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~Kobzik [77.113.135.*]
    Ok mar , jeżeli masz inne zdanie to ok,
    jeżeli posiadasz papiery to je sprzedaj i po wszystkim,
    jeżeli chcesz kupić taniej to też rozumiem, to jest tak samo jak z kontraktami, forexem itd ktoś jest po złej stronie, a ktoś zarabia. Mam nadzieję, że dno zaliczone.
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~Inwestor [82.177.194.*]
    Bierz po 0,05. Za 0,04 raczej juz nikt nie odda. Wystraszeni oddali resztki po raporcie.
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~jola [164.127.37.*]
    Inwestor, identycznie myslalam biorac po 7 groszy:)
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~Inwestor [185.18.142.*]
    Zarobisz :) Juz niedługo zleci się tu cały NC. Papier na dnie, najgorsze za nami. Wzrosną obroty, wrócimy na ciągłe i gra muzyka. Brać jak nikt się nie interesuje, później będzie trzeba sprzedać leszczom na górce.
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~jola [164.127.37.*]
    ehh gdyby to bylo takie latwe... zauwaz ze wiekszosc spolek nc szoruje po dnie, brak im obrotow i nikt sie nimi nie interesuje, tyle ze trafic na drugie PMI to troche jak gra w totka, moze spekula sie zainteresuje moze nie, ciekawi mnie bardziej gdzie ten caly rynek zmierza, czy odbije od 30 pkt, czy kolejny przystanek to 25?Pozdrawiam
  • Re: Śmiechu warte Autor: ~Inwestor [185.18.142.*]
    Łatwe nie jest - to prawda. Ale prawie każdego śmiecia w końcu "graja". ProxyAd jeszcze nie grali :)
[x]
PROXYAD 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.