Rozumiem że stoisz na 0,04 , wujku dobra rada dzięki, pomyśl na spokojnie gdzie w chwili obecnej jest cena i jaki jest stosunek ryzyka do szansy na zysk
Pomyślałem na spokojnie gdzie jest cena, pomyślałem na spokojnie gdzie była w poprzednich okresach, pomyślałem na spokojnie o obecnych hitorycznych minmach, również na spokojnie pomyślałem o perspektywach rozwoju, stratach, przejadaniu kapitałów własnych, dziwnych inwestycjach, papierowych aktywach itd. I wyszło mi, że będize taniej. Mówisz o stosunku zysku do ryzyka, to teraz Ty pomyśl czym jest ryzyko, jak się je mierzy w odniesieniu do aktywów rynkowych i wtedy pogadamy jeszcz raz.
Ok mar , jeżeli masz inne zdanie to ok,
jeżeli posiadasz papiery to je sprzedaj i po wszystkim,
jeżeli chcesz kupić taniej to też rozumiem, to jest tak samo jak z kontraktami, forexem itd ktoś jest po złej stronie, a ktoś zarabia. Mam nadzieję, że dno zaliczone.
Zarobisz :) Juz niedługo zleci się tu cały NC. Papier na dnie, najgorsze za nami. Wzrosną obroty, wrócimy na ciągłe i gra muzyka. Brać jak nikt się nie interesuje, później będzie trzeba sprzedać leszczom na górce.
ehh gdyby to bylo takie latwe... zauwaz ze wiekszosc spolek nc szoruje po dnie, brak im obrotow i nikt sie nimi nie interesuje, tyle ze trafic na drugie PMI to troche jak gra w totka, moze spekula sie zainteresuje moze nie, ciekawi mnie bardziej gdzie ten caly rynek zmierza, czy odbije od 30 pkt, czy kolejny przystanek to 25?Pozdrawiam