• POŁĄCZENIE Autor: ~benek [79.163.154.*]
    No Nareszcie Jakie wyniki Kuźni?. Zarząd MOJ S.A. informuje, że w dniu 27 maja 2013 r. podjął uchwałę w sprawie podjęcia decyzji o zamiarze połączenia i przyjęcia planu połączenia spółki MOJ S.A. z siedzibą w Katowicach (Spółka Przejmująca) ze spółką Fabryka Wyrobów Metalowych Kuźnia "OSOWIEC" Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością z siedzibą w Osowcu (Spółka Przejmowana).
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~Taki sobie [79.185.177.*]
    Hm, hm ,,,Przejrzałem to info i odebrałem bardzo pozytywnie. To taka zapomniana spolka bez handlu. Ciekawe jak jutro zareaguje,czy pozwolą kupić,czy zawiesżą notowania ???
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~Andy [89.67.20.*]
    Tak, widły. Nawet podwojne.....
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~icm [83.16.123.*]
    2 już zaczyna byc lepiej widać. Dzisiaj + 8,8% .Nie piszcie o obrocie , bo podobnie spadało.Do 2,50 zł ( kurs połoczenia z Ossowcem ) przed walnym ? ...chyba TAK
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~Andy [89.67.20.*]
    No i 2 się oddalilo, poki co.
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~ola [87.205.143.*]
    przecież i tak rządzi Carbon zrobią co chcą i nic nam nie pomoże żadne połaczenia. Totatny brak popytu, a kadra bierze nasze pieniądze za zarządzanie po prostu tak wygląda.( I mieszaja w tym worze Fasingowo,Mojowo,Carbonowym Kuzniowym)
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~CZARNOZLOTY [213.134.151.*]
    Dnia 2013-05-28 o godz. 17:14 ~benek napisał(a):
    > No Nareszcie Jakie wyniki Kuźni?.
    >
    > Zarząd MOJ S.A. informuje, że w dniu 27 maja
    > 2013 r. podjął uchwałę w sprawie podjęcia decyzji o
    > zamiarze połączenia i przyjęcia planu połączenia spółki MOJ
    > S.A. z siedzibą w Katowicach (Spółka Przejmująca) ze spółką
    > Fabryka Wyrobów Metalowych Kuźnia
    > "OSOWIEC" Spółka z Ograniczoną
    > Odpowiedzialnością z siedzibą w Osowcu (Spółka
    > Przejmowana).

WYNIKI OK A PERSPEKTYWY BDB
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~Timo [79.185.168.*]
    Popatrz tylko jak ta banda szarpie kursem ::))),Wywołuje fazę równoważenia na kilka godzin i czeka czy ktoś podłaczy się ,szuka akcji ?? ha,ha ??? Sami ,siebie wpędzili między kowadło ,a młot . Graniem na czas i psychikę duzo nie zwojują. Nie kupuję,ale obserwuję co wyprawiają i czekam odpowiedniego momentu. Tak to widzę >>
    ZA KILKA GODZIN A NIE KWADRANS ROWNOWAZENIA TO ODPOWIADA GPW

SZANSA NA ODPAL BEDZIE JESZCZE PRZED POLACZENIEM BO NA TYM ZYSKAJA
    I NASTEPNA JAK BEDA WYNIKI SPRZEDAZY DOMOW / 3CI KWARTAL??? / I WYNIKI PO KONSOLIDACJI
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~Timo [79.185.168.*]
    Dnia 2013-06-30 o godz. 09:46 ~CZARNOZLOTY napisał(a):
    > ZA KILKA GODZIN A NIE KWADRANS ROWNOWAZENIA TO ODPOWIADA
    > GPW
    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Powiem ,tak zgadza się, ::))),tylko oni ustawiają tak,żeby proporcja kupno /sprzedaż Lub odwrotnie :: była np. 1/10 ,nikt się nie podlącza i system gieldowy trzyma kilka godzin ::))) -tak myślę.??? Jeżeli inaczej to mnie popraw.
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~Myślący [150.254.174.*]
    Mam nadzieję, że masz rację. z tego co czytałem na tym forum, to chyba najlepiej orientujesz się w sytuacji fasing-a i moj-a. Jak myślisz, czy warto jeszcze teraz podbierać. Co zrobi ze swoimi akcjami Gmina, bo do niej ma należeć dość duża część.
    SA DOGADANI BO INACZEJ BY SIE OSMIESZYLI OGLASZAJAC POLACZENIE DO KTOREGO BY NIE DOSZLO

CZY PODBIERAC PO 1.50? TO PYTANIE RETORYCZNE
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~icm [83.16.123.*]
    czy Kużnia Osowiec może zarobić na budowie kolejnego bloku elektrowni Opole ?
  • Re: POŁĄCZENIE Autor: ~ee [77.253.186.*]
    na pewno, wirtualnie
    oni klepią łopaty i siekiery to sobie odpowiedz czy mogą
[x]
MOJ 0,00% 1,60 2026-05-22 09:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.