No Nareszcie Jakie wyniki Kuźni?. Zarząd MOJ S.A. informuje, że w dniu 27 maja 2013 r. podjął uchwałę w sprawie podjęcia decyzji o zamiarze połączenia i przyjęcia planu połączenia spółki MOJ S.A. z siedzibą w Katowicach (Spółka Przejmująca) ze spółką Fabryka Wyrobów Metalowych Kuźnia "OSOWIEC" Spółka z Ograniczoną Odpowiedzialnością z siedzibą w Osowcu (Spółka Przejmowana).
Hm, hm ,,,Przejrzałem to info i odebrałem bardzo pozytywnie. To taka zapomniana spolka bez handlu. Ciekawe jak jutro zareaguje,czy pozwolą kupić,czy zawiesżą notowania ???
2 już zaczyna byc lepiej widać. Dzisiaj + 8,8% .Nie piszcie o obrocie , bo podobnie spadało.Do 2,50 zł ( kurs połoczenia z Ossowcem ) przed walnym ? ...chyba TAK
przecież i tak rządzi Carbon zrobią co chcą i nic nam nie pomoże żadne połaczenia. Totatny brak popytu, a kadra bierze nasze pieniądze za zarządzanie po prostu tak wygląda.( I mieszaja w tym worze Fasingowo,Mojowo,Carbonowym Kuzniowym)
Dnia 2013-05-28 o godz. 17:14 ~benek napisał(a):
> No Nareszcie Jakie wyniki Kuźni?.
>
> Zarząd MOJ S.A. informuje, że w dniu 27 maja
> 2013 r. podjął uchwałę w sprawie podjęcia decyzji o
> zamiarze połączenia i przyjęcia planu połączenia spółki MOJ
> S.A. z siedzibą w Katowicach (Spółka Przejmująca) ze spółką
> Fabryka Wyrobów Metalowych Kuźnia
> "OSOWIEC" Spółka z Ograniczoną
> Odpowiedzialnością z siedzibą w Osowcu (Spółka
> Przejmowana).
Popatrz tylko jak ta banda szarpie kursem ::))),Wywołuje fazę równoważenia na kilka godzin i czeka czy ktoś podłaczy się ,szuka akcji ?? ha,ha ??? Sami ,siebie wpędzili między kowadło ,a młot . Graniem na czas i psychikę duzo nie zwojują. Nie kupuję,ale obserwuję co wyprawiają i czekam odpowiedniego momentu. Tak to widzę >>
ZA KILKA GODZIN A NIE KWADRANS ROWNOWAZENIA TO ODPOWIADA GPW
SZANSA NA ODPAL BEDZIE JESZCZE PRZED POLACZENIEM BO NA TYM ZYSKAJA
I NASTEPNA JAK BEDA WYNIKI SPRZEDAZY DOMOW / 3CI KWARTAL??? / I WYNIKI PO KONSOLIDACJI
Dnia 2013-06-30 o godz. 09:46 ~CZARNOZLOTY napisał(a):
> ZA KILKA GODZIN A NIE KWADRANS ROWNOWAZENIA TO ODPOWIADA
> GPW
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Powiem ,tak zgadza się, ::))),tylko oni ustawiają tak,żeby proporcja kupno /sprzedaż Lub odwrotnie :: była np. 1/10 ,nikt się nie podlącza i system gieldowy trzyma kilka godzin ::))) -tak myślę.??? Jeżeli inaczej to mnie popraw.
Mam nadzieję, że masz rację. z tego co czytałem na tym forum, to chyba najlepiej orientujesz się w sytuacji fasing-a i moj-a. Jak myślisz, czy warto jeszcze teraz podbierać. Co zrobi ze swoimi akcjami Gmina, bo do niej ma należeć dość duża część.