Syndyk..po ile nam wrocisz akcje na konto...8-10zl:)??? A skosni podobno juz sa w PBG...takie plotki. Gdyby Wisnia uratowal HBP to stalby sie ikona gieldy..zbawicielem leszcza i zasluzyl na przedrostek"Pan" a potem pelne nazwisko:).
Oj strasznie zlosliwy jestes...jak bym za akcje HBP dostal 8-10zl to wtedy "Pana Prezesa Wisniewskiego" przeprosilbym za wszystkie moje inwektywy...wycalowal po zlotych midasowych rekach... odnalazl kazdego kto psioczyl i obil mu ryja:). Tak wiec do dziela...jeszcze niestety..Wisnia:).
Dla mnie mogą oddać mój kapitał nawet w sprzęcie budowlanym, chętnie przyjmę betoniarki itp. Pojadę do Wrocławia z plandeką i zapakuję co mi się należy...
Bo poco będziesz dostawał odpowiedz - DOSTANIESZ kase może 2 zł na szt a jak nie to w ryło tylko musisz podpisać że nie będziesz chciał odszkodowania ????
Dnia 2013-06-25 o godz. 15:21 ~Kr napisał(a):
> " ewętualnie "........ to przeproś się ze
> słownikiem wyrazów polskich !!!!!!!!!!!
ZROBIĆ BŁĄD A DOCIEKLIWY ĆWOK ZARAZ BĘDZIE POPRAWIAŁ - nie pilnuj habeta leży i kona kup sobie poradnik inwestora ,,,, czep się tranwaju jak u ciebie na wsi chodzi i masz zajęcie ....