ja nie widze problemu niech daje na 0.9x i pewnie trochę dostanie od nielicznych którzy tu pozostali.
ja poczekam jeszcze troszkę mnie 10-20% nie interesuje
tu będzie dobrze
pozdrawiam
Wygodniej się żyje z myślą, że wszystko jest dziełem przypadku :-)
Pewnie na świecie nie ma żadnych grup interesów, a ci którzy w nie wierzą, nie mają wszystkich klepek na miejscu ;-)
Jedno co pewne, bajkopisarzy nigdy nie zabraknie.
Pewnie sprzedaż AGM-ów do motocykli to fatamorgana, która została wykreowana przez naganiaczy na wzrosty :-)
Stworzyli sztuczne strony internetowe, żeby wprowadzić wszystkich w błąd.
Bo wiadomo powszechnie, że jedyny słuszny kierunek to maksymalnie 10gr, jak nie niżej oczywiście ;-)
Panie Macierewicz, nie wiedziełem ze interesuje Pana ta ukrainska spółka, ale skoro Pan tu juz jest to radze sprawdzic czy w Tu 154 nie było czasu aku z Westy, wtedy wszystko zaczeło by sie układac w logiczna całosc, prosze pozdrowic Pana Prezesa i Kota :)
Sztuczne strony internetowe ha ha ,może lepiej zmień lekarza bo ten do którego chodzisz oszukuje cię że jesteś zdrowy.
Choć po twoim ip widać że siedzisz w Serbii,może nie rozumiesz po jugosłowiańsku i lekarz już dawno informował cię że coś nie tak z twoim zdrowiem
Koleś ma strasznie drętwy sposób myślenia i nie jest w stanie wyczuć ironii we wpisach.
Widocznie tylko docierają do niego łopatologiczne, prymitywne wpisy naganiaczy typu: zjazd, wodospad, lecimy na 10gr itd.
Najbardziej mnie rozbawił tym, że namierzył mnie w Serbii :-)
Nic dodać, nic ująć.