...... nieudacznicy, powiem więcej - czuje ogromną rozkosz czytając wasze jęki. A wystarczyło posłuchać rad, moich i nie tylko moich, dotyczących spółki i oszusta Króla. Od 5 lat ostrzegałem, namawiałem, wyśmiewałem piszących o wielkim UP, ubliżałem nawet tym, którzy nazywali mnie naganiaczem i że jestem jakimś płatnym sługusem Króla. I co? Ano gówno! Zostaliście skarceni, wykiwani przez cwaniaka. Pytacie teraz ( mam nadzieje ,że retorycznie), czy jest szansa na jakiekolwiek wzrosty na tym "papierze"? Nie ma!!!. Więcej - widzę tylko ciemność. Wszystkie pozytywne informacje (w przeszłości) dotyczące spółki, płynące z GĘBY oszusta były zwykłą ściemą . Przypomnijcie sobie co pisałem o współpracy Centka z GEM-em, O KOMI, o przerzucaniu kasy na tworzone, nic nierobiące spółki córki ( wiecie ile ich jest?), o nieopłacalnym dla spółki handlu energią ( im większy przychód - podobno nawet miliard zł), tym większe straty, o wyprowadzaniu kasy ( piłkarski klub) i konszachtach z CYPREM nawet nie wspomnę. Odszkodowanie, które spółka ma PODOBNO otrzymać ( ???) już zostało .......rozdysponowane. Pamiętacie, jak oszust w telewizorni opowiadał ( chyba ze dwa lata temu) na co pójdzie ewentualne odszkodowanie od Skarbu Państwa? Nie? Przypomnę: na rekompensatę posiadaczom akcji serii A, B,C, czyli tym, którzy byli pierwszymi akcjonariuszami Centka, a to z kolei znaczy: OSZUSTOWI i jego PRZYDUPASOM (CMS). Nie miejcie złudzeń, zostaliście z ręką w nocniku. Widzieliście już 3 gr., a zapewniam, że na tym nie koniec, kwestią jedynie czasu jest śmiertelne zejście z tego padołu waszej ukochanej, trzymanej w portfelu od kilku lat spółki. Takim, jak wy się nie współczuje, was za głupotę można jedynie wyśmiać. Żałosne i kwilące z was ( bez urazy) pajace.
No chłopie tobie współczuć tylko można. Wydaje się, że to nie z powodu interesu bo go niemasz: albo go straciłeś, albo ci go obcieli. No ale to tłumaczy twoje zachowanie i potęguje wspólczucie.
Trzymaj się i pisz jak Ci to pomaga, pisz.
....wszyscy pozostali zamiast - jeśli już muszą - odnieść się merytorycznie do mojego wpisu, usiłują w odwecie naubliżać mi. Wybaczam głupcom ! W sytuacji w jakiej się znaleźli za sprawą oszusta nie wiedzą co piszą. Odebrała im rozum ogromna ( dla gołodupców nawet 1000zł), nigdy nie do odrobienia strata. Zresztą po pisowni widać, że nie są to ludzie zbyt inteligentni, o wiedzy na temat inwestowania nawet nie wspomnę.
mów.
Dobrze że ostrzegałeś ale czemuś taki cham!
W szambie się wychowałeś?
Poza tym nie łechta lecz łechce.
Pewnie gdybyś to robił kulturalnie ktoś by cie posłuchał a tak to tylko kibel ze swojej gęby zrobiłeś.
To tylko wy nie potraficie zarobić na Ideonie A jego prezes wprost przeciwnie. W 2012 r. zarobił 1,18 mln zł.!!! A zarząd łącznie prawie 3 mln zł!!! Tak więc przestańcie z tym skomlem. Na Ideonie można zarobić - tylko trzeba chcieć i umieć >!>!>!>!>!>!>!>!
http://www.parkiet.com/artykul/9,1317998-2-92-mln-zl-dla-zarzadu-Ideonu.html
.....Jak spadnie na 1 grosz ( a spadnie na pewno ), to przez jakiś czas będą was doić na tym właśnie poziomie. Będą od was wybierać po groszu i wystawiać po 2 gr ( 100% zarobku) i tak w kółko, potem już tylko,jak mawia Kiepski,,,,,,,,,,, dupa,dupa,dupa! Wy dalej łudźcie się - pajace - zmianą trendu po.......walnym, podobnie, jak cieszyliście się po wygraniu przez Ideon odszkodowania. Takie dla was będą korzyści z walnego, jakie były po korzystnym wyroku. To już naprawdę niedaleki koniec istnienia tej wydmuszki - zostaliście przez OSZUSTA, podobnie, jak piłkarska Polonia .........wyruch...ni. Zaśpiewacie niebawem: ....nic się stało, pajace nic się nie stało...... .Żałosne z was głupole.
Przecież nie troska o cudze kieszenie kieruje twoim piórem tylko wyjątkowo podły charakter i okazja aby udokumentować swoje racje i poprawić samopoczucie przez próbę zdołowania kogo sie da. Wyzywając ludzi których nie znasz dajesz dowód wyjątkowego zezwierzęcenia i wykazujesz pragnienie dowartościowania się drogą poniżania innych.
Powiem tak: jesteś zyga wyjątkową kreaturą,, wyjątkową kurwą. Należy ci się to kreślenie jak zbrodniarzowi szubienica.
Zyga zostal juz dawno spenetrowany przez zajca i to widac bardzo doglebnie , widac po jego wpisach ze duzo stracil . Dlatego teraz tak zajadle ujada . Wybaczcie mu to , jest zdolowany , zostal z paroma drobniakami i bez perspektywy odrobienia strat to pluje jadem . Tak koncza drobne leszcze zbyt zachlanne i zadne szybkiego zarobku . Zarabiac to trzeba umiec panie zyga , niekoniecznioe na Ideonie . Bez odbioru panie zyga , bo mnie na ten przyklad panskie ostrzezenia czy to ideona czy jakiegos innego bankruta to gowno obchodza . To taki moj wpis w odpowiedzi na panskie chamstwo na tym forum .
Czemu sie tak wsciekacie na zyge !!
Gdybym jego posłuchał kiedy Centrocap bujał sie 2 lata temu 40 gr.i sprzedał smiecia hm...
Tez myslałem ze jest naganiaczem ,ze ten smiec sie odbije,a tak to sprzedałem po 30 gr.
Czem lepiej byc opier.....niz stracic swoja kasiore i to dla kogo ??
>>>>dla takiej opasłej sw@ni
Dosyc omamił i wyprowadził na droge bankructwa ...ten kulturalny wykształciuch
>>> piłkarzy ,kibicow ,ynwestorów i nas leszczy
jak kiedys napisał dejokat, mylisz śmieszku "pieprzywo z dupczywem. Co do wpisów pod względem ostrzeżeń nie mamy do zygi pretensji. Mamy natomiast pretensje do kultury jego wypowiedzi a także podejrzewamy go że jest schizofrenikiem paranoidalnym bo swoją frustrację wylewa na forum wyzywając niewinnych ludzi.