znowu zrzędzisz, wczoraj pisałes, ze nic nie podadza,
cierpliwosci....zawsze mozesz zadzwonic do krawca odpowie Ci na wszytkie pytania...notowania beda odwieszone
Masz rację, może i zrzędzę, ale jestem już za długo na tej spółce i zwyczjnie mam dość tych przepychanek.
Jak mają odwiesić, to niech odwieszają, a jak mają wycofać z giełdy, to niech się dzieje i zapomnijmy o tej spółce.
Dnia 2013-05-21 o godz. 19:17 ~George napisał(a):
> Może to optymizm rodzinny, ewentualnie sterowany rodzinnie?
> Tak jakoś śmierdzi od dawna ta sprawa.
Trafiłeś, bingo,
Będzie opinia prawna podana do publicznej wiadomości, to odwieszą rudych ch*
a jak nie to, pierdol* o Chopinie, nic nie pomoże i naganianie na coś co wisi i śmierdzi jest żałosne pietrek.
GPW nie będzie się bawić z rudymi knurami,
opinia prawna do wiadomości publicznej, albo won z rynku.
Już się poznali na złamasach i nie odpuszczą.
Nowa miotła i koniec z układami, a rudzielce niech zostaną na peronie z 50mln akcji.
myslisz głupia żabo, ze jesli giełda ich zobliguje do podania opinii do publicznej wiadomosci to beda ryzykowac wykluczenie z obrotu i strate milionów złotych?
Magda, bo pod takim i innymi nickami się męczysz !!!
Czytaj ze zrozumieniem a później komentuj,
Jeżeli masz problem, to skonsultuj się z rudym knurem co masz odpisać,
W końcu jedziecie na tym samym wózku,
To i ja dorzucam prośbę. Proszę zapytać kiedy KDPW zarejestrował i nadał kody akcjom serii Ł oraz ile trwa procedura złożenia wniosku do GPW o dopuszczenie do obrotu? To są poruszane już tu przeze mnie kolejne ciekawostki z życia dyrektora Pietra i prezesa Włodzimierza.
to ty masz problem, bo wypisujesz debilizmy ....myslisz, ze co??, ze ich wywala, nie odwiesza, bo co? bo ty tak chcesz??buhahaha....idz wycisnąc sobie pryszcze i nie mecz sie z pisaniem na forum
bez odbioru
ja długo wierzyłem że oni wyjdą na prostą i zobaczymy 5,14zł za akcje, ale teraz pogodziłem się ze stratą. Na otarcie łez dostaniemy dywidende, jeżeli nie w standardowy sposób to sądownie. Na co wydacie dywidendą? Bo jak dla mnie są dwie opcje... albo pomoc charytatywna albo........... no właśnie jaki pomysł?
Tak sobie chodziłem po Ciechanowie... myślicie że to skład naszych dobrodziei? :-)))))
Tak sobie
> chodziłem po Ciechanowie... myślicie że to skład naszych
> dobrodziei? :-)))))
> http://www.google.pl/maps?q=ciechan%C3%B3w,+gostkowska,+39&
> amp;amp;hl=pl&ie=UTF8&ll=52.889325,20.61368
> 8&spn=0.005548,0.016512&sll=52.887288,20.61
> 1021&layer=c&cbp=13,305.53,,0,6.78&
> cbll=52.889392,20.613773&hnear=Gostkowska+39,+06-40
> 0+Ciechan%C3%B3w,+ciechanowski,+mazowieckie&t=h&
> ;amp;z=17&panoid=2qGT0yWjxw0gAYpDXZQZig
tak, moga wywalic i nie odwiesic bo... maja w dupie obowiazki informacyjne. Trzeba byc naprawde slepym lub w zarzadzie tej smiesznej firmy, zeby tego nie widziec. Czekam na konsekwentny ruch GPW oraz na dalsze, ewentualne dzialania prokuratora w tej sprawie.
Moja odpowiedź dotyczy głównie postów niejakiego sales managera, którego wpisy świadczą niestety albo o tym, że jak się przełożeni dowiedzą niedługo tym managerem pozostanie albo jest powiązany z pewną rodziną - tym gorzej genetycznie dla niego.
Ja do napisania mam tylko taki komentarz.
Jeżeli odpowiedź na pytanie GPW zajęła naszym "biznesmenom" tyle czasu a jej jakość wygląda jak na załączonym obrazku, to może świadczyć to tylko o dwóch rzeczach:
1. Niestety iloraz IQ pozostawia na tyle dużo do życzenia, że nie należy się z tej strony spodziewać żadnych lepszych informacji. Jeżeli tak marna odpowiedź zajmuje komuś tyle czasu, to przestają mnie dziwić raporty i ich zawartość, które jak widać są szczytem możliwości. Niestety szczyt ten nie znajduję się nawet w Tatrach jest to co najwyżej lokalny szczyt w Górach Świętokrzyskich.
2. Odpowiedź pokazuje arogancki stosunek do prawa, akcjonariuszy i Giełdy.
Mam z tym pewien problem, bo sam już nie wiem do kogo mam napisać, do Prokuratury Rejonowej czy do Opieki Społecznej.
dziś pytanie, dziś odpowiedź:
jak takie rude kołki mogły zaistnieć na giełdzie ?
im dłużej o tym myślę tym bardziej jestem wkur* że dałem się wyrolować............ i to komu, ja pierd* ale jestem naiwny, już nie powiem, że głupi,
Anie nie jesteś naiwny, ani tym bardziej głupi. Raczej jesteś jednym z wkur.... i ja też się do nich zaliczam. Jak Ci "panowie"... (nie wiem jak mi to przeszło przez klawiaturę) mogli zaistnieć na giełdzie?... . Mhm.... a to dobre pytanie. I KTO tak długo ich tolerował????? Już dawno twierdziłem, że ich działalność powinna zostać bardzo dokładnie prześwietlona przez odpowiednie instytucje.
Opinię prawną??? Mhm... w buty sobie mogą wsadzić razem ze słomą. Takie opinie NIE WIĄŻĄ żadnego sądu. Są pisane w interesie tego, kto płaci i je zamawia. A jak "korzystna i bezstronna" ona była widać po odmowie jej opublikowania. Albo jej nie ma, albo nie jest mimo wszystko tak korzystna na tych, którzy ją zamówili.
Wykluczenie z obrotu???... to dla PSW byłaby nagroda. ŻADNYCH konsekwencji - mylę się???
Konsekwencje ponoszą jedynie drobni akcjonariusze, którzy podejmowali decyzje na podstawie informacji oficjalnych, które można było uznawać za wiarygodne.
Jest sporo pytań:
Vattenfall - na jakim etapie jest ta sprawa (i czy w ogóle jest???)
Tajemnica "długów" (z jakiego powodu, na jakiej podstawie i na czyją rzecz powstał i jego dziwna wysokość), których istnienie było powodem emisji milionów akcji dla pewnych dziwnych "funduszy"
Fundusze (do kogo faktycznie należały) a "dobrodzieje" wspominali chyba coś o Rosjanach... . Mam... tak jak "nie wszystko złoto, co się świeci", tak i nie każdy fundusz o rosyjskojęzycznej nazwie należy do ... Rosjan.... :)))))
Pytań jest znacznie więcej prawda?
Kara finansowa i pełne wyjaśnienie ich działalności a nie samo usunięcie z giełdy to byłoby jakieś wyjście. Działalności, a nie jedynie spraw dotyczących samej PSW.
Na razie czekam. Proponuję się spotkać, ustalić pytania, formę powiadomienia odpowiednich instytucji i ewentualnie złożyć się na prawnika (jako grupa akcjonariuszy).
Panowie i Panie - są wśród nas mam nadzieję także prawnicy i ekonomiści i mogliby napisać coś sensownego w tej sprawie.
spotkanie powinniśmy zorganizować w zależności od stanowiska giełdy, jeżeli po ostatnim komunikacie nie odwieszą, to w okolicach raportu rocznego 9-10.06, drugi termin to w dzień walnego
opcji jest kilka:
1. odwiesza bez komunikatu- możliwe, ze psw przesłało wczesniej do gpw swoje stanowisko i zostało ono zaapceptowane- mamy na to czas do pt
2. nie odwiesza- tez bez komunikatu- gpw uzna, ze nie wszystkie warunku do odwieszania zostały spełnione...bedą wiec do 18 lipca i ich wyrzucą
3.nie odwiesza, ale podadza komunikat o konieczności uzupełnienia inf o opinie prawną
Wiesz, wiele osób już z nimi niby rozmawiało wiele razy, a mamy to, co mamy.
Poza tym, jeżeli wspaniałe ma być jedynie to, że odwieszą notowania, to raczej nie bardzo jest się czym cieszyć przy takim kursie zwłaszcza, że po odwieszeniu ten kurs może wylądować dużo niżej biorąc pod uwagę to co się na tej spółce wyprawia.
No, ale obyś to ty miał rację.
Faktycznie, chyba specjalnym rozsądkiem nie grzeszę skoro kiedyś wdepnąłem w to bagno, ale jednocześnie mam wrażenie, że niewiele tu jest do rozumienia, bo jaki tu jest burd..... i jaka polityka informacyjna, to chyba każdy od dawna widzi.
olo wiesz przecież, że to takie pier..nie o chopinie. Fakty jakie są każdy widzi i nie ma co na ten temat deliberować. Gość ma info bo pewnie rozmawiał przez telefon. No to wiarygodne na pewno ;-)
rkm wobec argumentów które w oczy kolą zwracasz sie o pomoc do modera
wiec na pisze jeszcze raz dla tych którzy nie wiedza
nie zgrywaj boga na tym forum, bo rok temu sie skompromitowałeś piszac ze byłes na walnym i ze wiesz co mówili, ale nie powiesz...mało tego dodałes, ze wszystko bedzie podane w komunikacie...taki z ciebie fajny gość
Dnia 2013-05-22 o godz. 13:49 ~sales manager napisał(a):
> dalej uwazam, ze bedzie wspaniale bo rozmawiałem z K. i
> zapewnił mnie ze wszystkie infa potrzebne do odwieszenia
> zostaną podane
George miał rację, cała ta nieudolna rodzinka z pociotkami o IQ ameby stara się pokrętnie i chaotycznie stworzyć jakiś PR, ale tu nie ma nawet logiki w tym co piszesz,
powiedz rudemu knurowi, że potrzebna jest opinia prawna, jak niema to napisz sam,
rzygać się chce na tych skur*