Już wiadomo czemu uchwały podano po zamknięciu giełdy. Oto obraz wynalazku pod tytułem "Miraculum". W czerwcu 2012, już po zakończonym w styczniu 2011 postępowaniu upadłościowym obniżono wartość nominalna 1 akcji ze złotówki na 20 grosz, wczoraj kolejna obniżka do 9 groszy. Na pokrycie strat z lat ubiegłych fundusze własne wczoraj zmniejszono z 24,8 mln do 11,4 mln zł. A obecne zobowiązania przekraczają f -sze 5,8 razy. Teraz trzeba dodrukować po 9 groszy akcji na uzupełnienie wymaganego poziomu. Jakby tego było mało to wkrótce do obrotu wejdzie ponad 6.348.050 akcji serii K zamienionych wczorajszą uchwałą z imiennych na okaziciela. Zdecydowano o dalszym istnieniu spółki, a zatem dalszym drukowaniu akcji na pokrycie już istniejących i przyszłych długów oraz strat..Przy wartości 9 groszy ilość akcji rozmnoży się w miliardy. Liczna grupa osób ma z tego pensyjki i inne profity a akcjonariusz im to finansuje kupując akcje które mają coraz niższą wartość. Brawo zarząd i rada nadzorcza
Przy takich informacjach kurs 0,11 to szczyt...będzie znacznie niżej...myślę ,że 0,03.
Zapamiętajcie ten wpis.
Pozdrawiam.
Akcjonariusz.
ZOBACZYCIE KTOŚ PRZEJMIE FIRMĘ ZA GROSZE MARŻA ZE SPRZEDAŻY KOSMETYKÓW 45-50 PROCENT GDZIE MOŻNA ZAROBI WIĘCEJ ZA DŁUG OBEJMIE AKCJE CZYLI NIC GO TO NIE BĘDZIE KOSZTOWA BO BĘDZIE MIAŁ PAKIET WIĘKSZOŚCIOWY FIRMĘ ZA GROSZE BEZ DŁUGU MARŻE ZE SPRZEDAŻY KOSMETYKÓW 45-50 PROCENT GDZIE MOŻNA ZAROBI WIĘCEJ
A do tego wszystkiego firma świadomie wycofuje się z istnienia w internecie... i to w XXI wieku...MISTRZOSTWO ŚWIATA szanowny zarządzie.
Tak trzymać...a 0,03 nawet nie będzie...tylko 0,01 ...i niżej już nie :)))) i to będzie Wasz sukces.
Miraculum S.A. to polskie przedsiębiorstwo działające w branży kosmetycznej, o bogatej tradycji i historii sięgającej lat 20. ubiegłego wieku. Działalność Spółki koncentruje się na opracowywaniu i sprzedaży nowoczesnych preparatów do pielęgnacji skóry, depilacji, a także wyrobów perfumeryjnych i kosmetyków do makijażu. W portfolio Spółki znajdują się następujące marki: Miraculum, Tanita, Pani Walewska, Brutal, Wars, Lider, Gracja, Być może, Chopin oraz Paloma. Produkty Spółki oferowane są zarówno na rynku krajowym jak i na rynkach zagranicznych. Główne rynki eksportowe to Rosja, Ukraina, Białoruś, Litwa.
ZOBACZYCIE KTOŚ PRZEJMIE FIRMĘ ZA GROSZE MARŻA ZE SPRZEDAŻY KOSMETYKÓW 45-50 PROCENT GDZIE MOŻNA ZAROBI WIĘCEJ ZA DŁUG OBEJMIE AKCJE CZYLI NIC GO TO NIE BĘDZIE KOSZTOWA BO BĘDZIE MIAŁ PAKIET WIĘKSZOŚCIOWY FIRMĘ ZA GROSZE BEZ DŁUGU MARŻE ZE SPRZEDAŻY KOSMETYKÓW 45-50 PROCENT GDZIE MOŻNA ZAROBI WIĘCEJ
W jakim celu została powołana spółka "Pani Walewska" ? Czy aby nie po to aby wyprowadzić tam marki , a potem ogłosić upadłość "Miraculum" ? ( w branży o tym głośno ) Dlaczego zarząd milczy co do tej spółki??????
Wpakowałem się w to g..no i już nie mam złudzeń...co do przyszłości -bananowa giełda, a chyba jako jedyny jeszcze miałem tutaj nadzieje- naiwnie.
Gdzie sklep internetowy, który generował z miesiąca na miesiąc coraz większe zyski????
Nie ma...dlaczego?, czy nie po to ,aby " paradoksalnie " już nie zarabiać nic i mieć pretekst do upadku firmy? ( czyt. wyprowadzenia marek)?
Brak produktów miraculum w hurtowniach drogeryjnych na śląsku...,a jeszcze niedawno były dostępne :(((
Dzwoniłem osobiście , proszę Was podzwońcie ,popytajcie w swoich miejscach zamieszkania..będziemy mieli jakiś obraz.
Wprowadzanie marek już się zaczęło? dlaczego zarząd milczy? co to za twór (nowa firma) "Pani Walewska" ?
Zmienili Prezesa...bardzo sprytne...szkoda ,że zostaliśmy pięknie zrobieni :((
nigdy więcej GPW.
Mam trochę żalu do naszej GPW ,bo powinna skupiać firmy,które potrzebują kapitału na rozwój i na ten cel go przeznaczają...,a nie są skupione na "grabieniu" leszczy czyli nas mniejszościowych.A takich firm na naszym parkiecie jest niestety trochę...